2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sinpac uğurlama komisyonu olduk burda. kaydirigubbakcemile3 ne yapsak biz de kaçsak mı? benim kociş gelecek yemek yapayım bari.

blueangel canım çıkmışsın galiba ama ben anıt hastanesi naciye hanıma gidiyorumm memnunum şimdilik en son gittiğimde uzun uzun izledik bebişi çok şeker ve yaramaz dedi doktor oturuyo, ters dönüyo, elini ayağını salııyoo büssürü şey yaptı biz ense ve burnuna bakana kadar yavrum benimmm:emir_bebek:zemuszemus
ben kaçtım millet iyi akşamlarrrr sayfayı çok doldurmayın yaa yarın okuyamıyoruz sonraopuyorumnanaktan

Bir simitçiyi zengin edeceksin anlaşıldı....
Ankara da su orijinal simit gibi susamlı ekmegi olanlardan degil de sosisli falan olandan yapıyorlar... Ben de onu pek sevmiyorum...

Sanırım o, içinde pişmiş salam sucuk sosis var..mayonez ketçap domatesle sandviç yapıolar..ama izmirdekinin sandviç ekmeği daha güzel daha farklı böle açma hamurundan..

gülencim bende sefiyom seni bitanem....
ana ne garip nic almışın bebişim yazamadım dur 9ul54h hıh yazdım galiba...hayatım böyle giderse biz ekmek arası baklava bile yicez galiba....

olabilir bencede lisede biz çok yedik ekmek arası kaymaklı büskivi sırf doymak için ama bugun cnm felaket kurmuş biber kızartması çekdi nerden bulcam ben ya:KK43::KK43:

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar...
ınşallah yarın geldiğinizde kimsenin bi yeri şişmemiş olur :)
Kendinize ve bebelere iyi bakın
görüşürüz...

hoşbulduk arkadaşlar çok teşekkürler.Allah hepimizin bebişini kucağına sağlıkla sıhhatle almasını nasip etsin.tabi birde şu bulantılar olmasa :)

arkadaşlar aranızda oruç tutan varmı.ben tutuyorum oruçluyken daha iyi hissediyorum kendimi sanki mide bulantım olmuyor baş dönmem olmuyor..ama korkuyorumda bebişim susuz kalır diye.doktorumada danışmadım henüz..

Ben bu ilacı denerim. Sağolasın.

Hadi hayırlısı çok güzel haberler alırsın inşallah.

Hah selkie, senin evi de öğrendik. Yarın sendeyiz :p

Nasıl ya ben de atlamışım o zaman. Kim?

Ben dedim bu iş tehlikeli diye :) yakında hepimiz çölde gezen susuzlar gibi aşerdiğimiz şeyleri sayıklamaya başlayacağız.

ay buyrun gelin ,,,sizden güzel misafirmi bulacağım.börekler ,kekler yaparım size.....

arkadaşlar aranızda oruç tutan varmı.ben tutuyorum oruçluyken daha iyi hissediyorum kendimi sanki mide bulantım olmuyor baş dönmem olmuyor..ama korkuyorumda bebişim susuz kalır diye.doktorumada danışmadım henüz..

black daha çok yeni 12 haftalık sanırım senki ben doktoruma sordum özel günlerde bir kaç gün tutabilecegimi fakat yarısını uykuyla geçirmem gerektiğini söyledi bende çok tutmk istiyorum.bol sıvı tüketmemi sahura kesinlikle kalkmamı ve öğlene kadar uyudugum zaman tutabilecegimi söyledi ama sürekli değil tabiki arada mola ver 1 gün tut 3 gün tutma bence sonuçda hamileyken dinimizdede mecbur değilsin tabi ödenmek şartıyla borç sayılıyor ben kızıma hamileyken tutmuşdum hatta çok küçükdü kızım 2 aylık bile değildi 15 gün kesintisiz tutdum allaha şükür çok sağlıklı bi kızım var bişey olmaz llahın izniyle ama molada ver derim...

bugunde ne guzel seyler konusulmus
masallah kimi arkadasımızın istahı acılmısta asermeye bile baslamıs:)
darısı bizlerin basına insallah.. bende reflü ve kusmalar hala yemeklerden uzak tutuyor beni
gecmesini caaaanı gonulden istiyorum ve bekliyorum.. sanki hic gecmeyecekmis gibi geliyor

yarın doktora gidiyorum.. 4 hafta gecmez diyordum gecti cok sukur bakalım yarın neler olacak
heyecan basladı..

bugunde ne guzel seyler konusulmus
masallah kimi arkadasımızın istahı acılmısta asermeye bile baslamıs:)
darısı bizlerin basına insallah.. bende reflü ve kusmalar hala yemeklerden uzak tutuyor beni
gecmesini caaaanı gonulden istiyorum ve bekliyorum.. sanki hic gecmeyecekmis gibi geliyor

yarın doktora gidiyorum.. 4 hafta gecmez diyordum gecti cok sukur bakalım yarın neler olacak
heyecan basladı..

çanım inşallah güzel haberlerle gelirsin...büyümüştür kesin bebiş...

Son düzenleme:
günaydın günaydınnn açılışı ben yapayımmm...bugün bazı yasaklar koyuyorum hepinize yemekten bahsetmek yok...
şimdi bahsetmezsiniz ama akşama doğru coşmayın küüserim bak..canım herşeyden istiyo sonra..

kızlar ensekalınlığı 2,5 çıktı kan testi verdim ama daha sonucu pazartes alacağım lütfen dua edin dr.korkutmak istemediği için sorun olmaz dedi ve sonuclara göre karar verecek galiba sizde böyle sonucu çıkna varmı lütfen yazın ..

günaydıınn arkadaşlarrr..
tmm dila bugün yiyecek yok kaydirigubbakcemile3
ya kızlar bişey sorcam sizin vücut sıcaklığınız da yükseldimi hamilelikte?
benimki önceden de yüksekti şimdi tavan yaptı eşim kaçıyo benden yanıyosun diye sırnaşık şey

X