2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

harun giray
harun kaan

harun talha

ay bulamadım daha...

HARUN: (Ar.) Er. - Kur'an-ı Kerim'de bahsedilen peygamberlerdendir. Musa Peygamberin büyük kardeşi. Fir'avun erkek çocukların öldürülmesi emrini kaldırdıktan sonra doğmuştur. Hz. Musa'dan 3 sene sonra doğduğu söylenir

kız harun bu anlama geliyormuş....

Selkiecim
evet ama onlar anlamı gibi değil de, daha ziyade kimin ismi olduğu sanki gibi geliyor bana.
huysuz, inatçı, ve postacı demekmiş anlamı :))
Aman ne bileyim, Arnavut inadım tuttu, istemiyorum yaw :kedi:
Harun Kaan benim de en çok aklıma yatanlardan biri.
Bakıcaz artık, 26 Eylül'de bir emin olalım da geçen ultrasonda gördüğümüz şeyin pipisi olduğundan :))

Ezgicim hoşgeldin...
Ben bildiğin gibiyim, sen nasılsın?

Pancuben, kız olursa zaten ben koyucam ismini, sorun yok :)
Erkekse, Harun'un yanına güzel olacak isim lazım, ama başında Harun olunca hiç bir isim güzel gelmiyor bana :))

canım teşekkür ederim hoşbulduk.benim bugün midem bulanıyor.ıspanak pişirdim ama kokusu mahvetti beni sanırım yiyemiyeceğim.sende var mı bulantı?

AYY valla da dönüp okumama haa ,
pembiş sen ayva buldunmu? Bizim ayva agacını cucuklar yolmuş en tepelerde var zarla zorla düşürdü babam içinden kurt çıktı kocaman pis şey yemedim bende..
sen ayana çorap giy , çektik giyy beni gören deli sanıyor ama ben hep giyiorum halbuki ev laminat ama üşütmüyelim benim teyzem çok üşütmüş da bebek dogdundan kafasından bile iğne vurmuşlar..

Bana gelince sabah gene bulantıyla kalktım kahvaltıdan önce küçük ekmeğin arasına zeytin koydum midemi bastırdım sonrda kahvaltıda papates kızarttım yarım ekmein içine doldurdum peynirde koydum 2 bardak sütle onu yedimmm.. ohh çkk nnefistii
sonra eczaneye gittim evde yalnız kaldığım ilk gün bunlar.. tansiyonumu ölçtürdüm çünkü gecen gün doktorda 14 9 çıktı.. gecende bahsetmiştikya başıma geldi 2 günde bir takip ettiricem .. 12 8 çıktı bugün.. steteskopla kalp atışları duyuluyomuş akşama sipariş ettim gidip alacağım..
birde dün bi arkadaşım aradı eşim her akşam dinliyor içeriden garip sesler geliyor dedi.. dün eşimde uyumama yakın baktı ben gülmekten bişi duyamadı..
yengemde 16 haftalık gebe.. sabah bende onu dinledim sanki otobanda arabalar gecerle öyle bi ugultu sulu bi ses gurruldama değil..
dahi bende sana yapım dedi.. evin altında dükkanda actım karnımı oda eğildi dinliyo (hayır o anda biri görse tam rezillik) bebeğim tık yaptı tık diye ses geldi dedi biliyorum hissettim dedim :)

buarada Tsh tekrarladık .. 1aydır euthrox kullanıyodum 4.23'ten 2.78 düşmüş ama gebelikte 2 olmalıymış galiba doktorum amerikadaymış mail atıcam birazdan..
idrar tahlilide yaptırmıştım temiz çıkmış çok şükür .. iltihap felan yok acıkcası tansiyon yükske çıkınca bu durum tesadüfmü yoksa böyle bi sorunumumu var diye yaptırdım keton ve protein atılımı çıkmamış içim rafhatladı..
buarada dün ve bugün bulaşık yıkmaya başladım.. sopa yemiş gibi oluyorum :) dün yaprak dökümünü izledinizmi

ya ben büyükleirn isimleri konulması konsuunda hoş bakmıyoırum neden bak haruna ek isim bakıyor yazık değilmi oda kendi koymak ister ismi
birde harun demiyecek olduktan sonra koymak bunu bile bile bana saygısızlık gibi geliyor..
kayınpederimin adı nazmi..
bebeğimin göbek adı Muhammed olacak çünkü öyle dua etmiştik.. belki nufusada Muhammed doruk ve Ege diye yazırırız bilemiyorum.. ama eşim isteydi nazmi koyalım diye nazmican koyardım nazmican derdim ha komikmi komik.. ama zaten demez öünkü çok zor edindik bizde bebeği ben kendim koymak isterim acıkca yarın bi gün ben kendi ismimde konulsun istemem.. birinin adı konulacaksa mesela eşimin adına ek olabilirdi ama mehmet ççok var sülalede

ezgim hoşgeldin.....
Sen bir isim düşündün mü? Bebeğine..hiç

teşekkür ederim canım hoşbulduk.yok ben daha hiç isim düşünemedim.cinsiyetini öğreneyim belki o zaman.zaten ben nasıl isim koyacağımı bilmiyorum hemen hemen her isimden öğrencim var ister istemez onların huylarını çağrıştırıyor isimler bana kaydirigubbakcemile3 sen düşündün mü canım?

Pancuben,
Başında Harun olmasa ne güzel oluyo di mi hepsi mafoldumben
Teşekkür ederim canım, emeğine sağlık...

Ben de sevmiyorum Can'lı, Su'lu isimleri.

HARUN İSMİ BANA HEP CİDDİ ERKEK İSMİ GİBİ GELİYOR...ZATEN ANLAMIDA FARKLI ....BÖYLE OTARİTER BİR İSİM... İSMİ GÜZEL OLMASA DA BAHTI GÜZEL OLSUN...AMA BENİM AHTIM VARDI TÜRKER OLACAK OĞLUM OLURSA
SİZDE BANA KIZ İSMİ AYARLARSINIZ NETLEŞSİN HELE CİNSİYETİ
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

Ayy taburcu seni çok merak ettim yaa :)

sen nerede oturuyorsun mecidiyeköy demişsin nişantaşında nerede çalışıyorsun bakalım..

canım teşekkür ederim hoşbulduk.benim bugün midem bulanıyor.ıspanak pişirdim ama kokusu mahvetti beni sanırım yiyemiyeceğim.sende var mı bulantı?

geçmiş olsun canım...

ben kendi pişirdiğim hiç birşeyi yiyemiyorum. pişerken öyle kötü geliyor ki kokusu, yerken de hep aynı kokuyu alıyorum. ama annem pişirince yiyorum. benden önce doğum yapan bir arkadaşım aynı şeyi anlatmıştı da, içimden yemekleri annene yaptırmak işine geliyordur diye geçirmiştim. terbiyesizlik yaparsan, Allah da başına verir işte :)

bulantım çok fena dünden beri, akşam sadece çorba içebildim. öğlen de öyle...
hatta akşam o kadar kötüydüm ki, oturup ağladım biraz...
9 ay böyle sürecekmiş gibi geliyor valla ya...

AYY valla da dönüp okumama haa ,
pembiş sen ayva buldunmu? Bizim ayva agacını cucuklar yolmuş en tepelerde var zarla zorla düşürdü babam içinden kurt çıktı kocaman pis şey yemedim bende..
sen ayana çorap giy , çektik giyy beni gören deli sanıyor ama ben hep giyiorum halbuki ev laminat ama üşütmüyelim benim teyzem çok üşütmüş da bebek dogdundan kafasından bile iğne vurmuşlar..

Bana gelince sabah gene bulantıyla kalktım kahvaltıdan önce küçük ekmeğin arasına zeytin koydum midemi bastırdım sonrda kahvaltıda papates kızarttım yarım ekmein içine doldurdum peynirde koydum 2 bardak sütle onu yedimmm.. ohh çkk nnefistii
sonra eczaneye gittim evde yalnız kaldığım ilk gün bunlar.. tansiyonumu ölçtürdüm çünkü gecen gün doktorda 14 9 çıktı.. gecende bahsetmiştikya başıma geldi 2 günde bir takip ettiricem .. 12 8 çıktı bugün.. steteskopla kalp atışları duyuluyomuş akşama sipariş ettim gidip alacağım..
birde dün bi arkadaşım aradı eşim her akşam dinliyor içeriden garip sesler geliyor dedi.. dün eşimde uyumama yakın baktı ben gülmekten bişi duyamadı..
yengemde 16 haftalık gebe.. sabah bende onu dinledim sanki otobanda arabalar gecerle öyle bi ugultu sulu bi ses gurruldama değil..
dahi bende sana yapım dedi.. evin altında dükkanda actım karnımı oda eğildi dinliyo (hayır o anda biri görse tam rezillik) bebeğim tık yaptı tık diye ses geldi dedi biliyorum hissettim dedim :)

buarada Tsh tekrarladık .. 1aydır euthrox kullanıyodum 4.23'ten 2.78 düşmüş ama gebelikte 2 olmalıymış galiba doktorum amerikadaymış mail atıcam birazdan..
idrar tahlilide yaptırmıştım temiz çıkmış çok şükür .. iltihap felan yok acıkcası tansiyon yükske çıkınca bu durum tesadüfmü yoksa böyle bi sorunumumu var diye yaptırdım keton ve protein atılımı çıkmamış içim rafhatladı..
buarada dün ve bugün bulaşık yıkmaya başladım.. sopa yemiş gibi oluyorum :) dün yaprak dökümünü izledinizmi
afiyet olsun şekercim.benimde canım dün patates kızartması istedi ama yumurtalı korktum yemedim ama şimdi cesaretlendim akşam yicemcokacimcoooksteteskopla bizde dinledik dediğin gibi garip sesler var onuda yine deneyelim baridelikafadulden.

Harun kötü bi isimdeğil ama kıscazda hergün duymaktan basitleşmiştir isim bence bosna kocanı vazgeci bu sevdadan :)
bu sabah kocam giderken oğlumuza hakkı dedi manyak :) ne kadar kaba bi isim değilmi

kızılcık aşeriyordum.. ama nerde bulacamm.. kayınvalidem kızılcık yapmıştı şekerciz.. su ekledim şeker kkattım nası güzel nası güzell anlatamam.. hemide idrar yolalrına birebir..

HARUN İSMİ BANA HEP CİDDİ ERKEK İSMİ GİBİ GELİYOR...ZATEN ANLAMIDA FARKLI ....BÖYLE OTARİTER BİR İSİM... İSMİ GÜZEL OLMASA DA BAHTI GÜZEL OLSUN...AMA BENİM AHTIM VARDI TÜRKER OLACAK OĞLUM OLURSA
SİZDE BANA KIZ İSMİ AYARLARSINIZ NETLEŞSİN HELE CİNSİYETİ
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

kaydirigubbakcemile3
kayınpederim de öyledir zaten, ciddi ve otoriter...
benim bıdık bi doğarmış, çatık kaşlı, asık yüzlü, tok sesli bişey, alın size Harun derim...

Türker çok güzel, dün akşam benim de aklıma takıldı.

Kız ismi daha kolay gibi geliyor bana, sen he de, buluruz elbirliği ile...

gülencim canım valla haklısın niye deli olasın asıl ben ayağımı çıplak bastı bizim evde laminat dirak çekti.ayağımın altı yanıyordu ama napıyım bazen terliğimi giymeye bile üşeniyorum.artık çorap yada patik giyicem.

Biz çığlak kulakla yaptıkk :) yaa ne güzell yaaa

bende yumurtalı hayal ettim çünkü dün bi dizide patatesli yumurta yiyolardıı ohh çok tatlıı asında fritözler çıkmış 1 kaşık yag ile kızartıyomuş ama degmez ya .. ben hazır şeyler yemiyorum pek ama onun dışında haftada bir eya 15 te bir taze yagdakızartmış bişi yiyorum bu 3 oluyor .. ama çok güzel beyaz peynirle çok yakışıyor

geçmiş olsun canım...

ben kendi pişirdiğim hiç birşeyi yiyemiyorum. pişerken öyle kötü geliyor ki kokusu, yerken de hep aynı kokuyu alıyorum. ama annem pişirince yiyorum. benden önce doğum yapan bir arkadaşım aynı şeyi anlatmıştı da, içimden yemekleri annene yaptırmak işine geliyordur diye geçirmiştim. terbiyesizlik yaparsan, Allah da başına verir işte :)

bulantım çok fena dünden beri, akşam sadece çorba içebildim. öğlen de öyle...
hatta akşam o kadar kötüydüm ki, oturup ağladım biraz...
9 ay böyle sürecekmiş gibi geliyor valla ya...

sağol canım ya sana da geçmiş olsun.evet haklısın insan kendi pişirdiğini yiyemiyor.dün mesala iftara davetliydik orda yemediğim şeylerden bile yiyebildim ama evde yiyemiyorum :1no2: inşallah geçer canım 9 ay böyle sürerse mahvolduk demektir.sabırsızlıkla iştahımın açılmasını bekliyorum.bu arada sen şanslısın annen yapar sana benim annem de yok burda. bu arada sen de üzme kendini.

ben terlik hiç giyemiyorum biliyormusun alışkanlığım yok.. Dışarı bil çetikle çıkıyoırum betondan çeker yanii.. terlik giyiorum tabii..
böbrek agırması idrar yolu enf olabilri ilişkiye girdinizmi yakınlarda..
kızılık dedim ya .. şimdi fark ettimki aynı vişne suyu gibi beni kandırdılarmı acaba bu vişne giib oldu aynı

X