2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı günler arkidişler,.muhabbetiniz bol olsun..:lepi:bakıyorumda göbüşler görücüye çıkmış:CüvCüv: delikafaduldendilacım,göbüşümüz çok şeker.tütütü maşallahkıskandım.benim göbüşüm çıkmadı okadar:sinifsinif:çatlada patla,canım ben göbüş göremiyorum,benim gibisin sende,.sanırım bizimkiler sonradan baya bi çıkmaya başlıycık:dance: bu arada gülencim,.sarı saçlı halimizde çok şugarr,.:lepi: sositosositobende nasip olursa bebikimi kucağıma alayım,şöyle saçımı sarıya boyatmak istiyorum.ama daha var tabikiikafamçokkarıştınapalım artık,bebikten sonra kokoş halimize dönecez,çare yokzemuszemus:1rolleyes:

arkidişler aramızda bebikin harektlerini hissetmeye başlayan varmı,.ben hissetmiyorum daha..her gece tetikteyim,acep duyarmıyım diye,ama tık yok..:umursamaz:bir an önce bebikimi hissetmek istiyorum:ecrin_bebek:

keyifler bende süper sen nasılsın canım? valla ben sabırsızlıkla bugünün bitmesini bekliyorum vede çooooooook açıııım cokacimcoook

ayyy tahmin edebiliorum canim nasil sabirsizlandigini bak ne guzel melegini onun hareketlerini goruceksin iste ayyyy cok heyecanlandim

Eee Kizlar daha cok erken ama :CüvCüv:
aranizda hic su isimler begeniyorum
Kiz su olursa Oglan olursa su ismi koymak isterim diyen varmi?

Ben diyorum bile valla...

Ben isimleri çok uzun zaman önce bulmuştum. Daha bebek yokken :)
Sadece eşimi razı etmeye çalışıyorum. Kız ismi de Erkek ismi de tamam ama cinsiyetini öğreneyim onsan sonra yazayım.

Gözün aydınnnnn. Yok canım ben 60 ile hamile kaldım. 58 kiloya düştüm sonra hala 58 kiloyum.

insallah öyle olur..ama bazen erkek hissediyorum bazende kiz 16.haftada gösterirse ögrencez insallah allah herkese gönlündekini versin.amin banada:Saruboceq:
amin çanım inşallah Alllah gönlüne göre versin...benim 2 oğlum olaçak...sağlıklı olsunlarda...

anım ben kız olsaydı azra istiyordum ama değil,erkek onada isim düşündüm ben ama 2. çoçuğun adını eşim koyaçak söz verdim,ilkini ben koydumda...bana kalsa Abdullah kayra istiyorum...Abdullah babamın ismi,çok düşkündüm ben babama,ama 3 sene önçe kaybettim...Adını yaşatmak isterim bebeğimde.ama eşim koymaz sanıyorsam,:1no2:..Kayrada çok hoşuma gidiyor,ama eşim illada e harfi ile başlayaçak diye,hepimizin adı e harfi ile başlıyorya ondan...

çanım çok güzel bir haber,,gözün aydın,büyümüş maşşallah bebiş...,darısı gideçek arkadaşların başına...

neslihancım ne güzel haber bu...
gözün aydın canım, Allah hep iyi haberlerini almayı nasip etsin bundan sonra.

diyet konusunda birşey söyleyemeyeceğim, hala kilo veriyorum çünkü.

hadi gozun aydin canim cok sukur ben 14+5 oldum 3 KILO almisim bile sonunda nolucaz bilmeiorum

Selkie ne kadar ters bizim bu kocalarımız ya benimki "e'li" olmasın seninki "e'li" olsun :) Onu bunu bilmem ben razı edeceğim benim dediğim olacak. İlk bebek de isim koymak benim hakım.

selam tehlikeyi atlatmana sevindim.masallah bebisinde kocaman olmusben önceki hamileligimde ilk 7 ay hep 1 er kilo almistim,simdi ise 11.haftamdayim 55 le basladim su an 56.7 olmusum

İSİM konusuna gelince,eğerki oğluşum olursa HAKTAN ismini çok seviyorum,.KIZIM olursa ki pek hissetmiyorum kızım olacağını:umursamaz:,DENİZ ismini beğeniyorum:lepi:

Canım bende hissetmiyorum ama elimi karnıma götürdüğümde bazen böyle karın guruldaması gibi sesler ve bazen batmalar hissediyorum.Dr'umda demişti hareketlerini duyabilmen için çok dikkatli ve sessiz bir oda da duyabilrsin demişti.Bende acıktım herhalde karnım gurulduyor diye düşünüyorum...

Ben isimleri çok uzun zaman önce bulmuştum. Daha bebek yokken :)
Sadece eşimi razı etmeye çalışıyorum. Kız ismi de Erkek ismi de tamam ama cinsiyetini öğreneyim onsan sonra yazayım.

.

Kiz söylesene ben merak ederim simdi...

Babanin mekani cennet olsun canim...:çok üzgünüm:
Bari ikinci isim olarak koymana izin verse esin,

Bizde isim koyma hakki bende...kac cocuk olursa olsun
tabiki yinede ortak karar veriyoruz ama son karar benim
Esime güzel bi konusma yaptim..:icecream:.iste ne biliyim bak görüyorsun
neler cektigimi felan filan birsürü biseyler dedim...sositososito
oda evet haklisin dedi...:lepi:

Bende düsündüm bile...
Erkek olursa Göktug yada Tugra....
Kiz olursa Saruböcügümüzün kizinin adi Alya diye düsünüyorum...

ben de hareket hissetmiyorum sanırım. aslında nasıl olsa bu haftalarda duyulmaz diye, pek de dikkat etmedim. sürekli midem ve bağırsaklarım gurulduyor, onu hissediyorum :))

amin çanım inşallah Alllah gönlüne göre versin...benim 2 oğlum olaçak...sağlıklı olsunlarda...

öyle arkadasim en basi saglik ve allahim hayirlisini versin diye dua ediyorum.sonundada kiz olsun diye en azindan burda bana bir arkadas olurdu diye iki erkekte güzel tabiki iki tane piril piril koc .

Selkie ne kadar ters bizim bu kocalarımız ya benimki "e'li" olmasın seninki "e'li" olsun :) Onu bunu bilmem ben razı edeceğim benim dediğim olacak. ılk bebek de isim koymak benim hakım.

evet çanım,,yaa nedir bizim bunlardan çektiğimiz,,benim eşim tutturmuştu hamza koyaçakmiş ben ona karşı çıktım bu sefer e ile olaçak diye tutturdu.. onada isim bakıyor bakalım...tamam ben razıyım bulsun istediği ismi ama güzel bişey olsun...yada başına babamın adını eklesin..,..ya anlamıyorum ben bütün zahmetini hamile kalınça ve sonrasında biz çekiyoruz,benim eşimin hiç faydası olmamıştır bana büyükte,ilgilenmez bile pek öyle,,,şimdi hamileyken banada ilgisiz zaten...birde isim koyçakmiş,haketmesi lazım bençe ilk önçe....aslında bunuda koydurmasam iyi olçak ama söz verdim işte....

biz evlenmeden önce karar vermiştik Erkek olursa TÜRKER olucak diye soyismim TÜRKER ve bu ismin manası soyadım olarak çok onur verici ailede herkes tamam dedi.
Kız olursa hala kararsızız ama geçenlerde ASYA ismi geldi nedense eşime sordum oda güzel dedi ama alternatifler düşünelim dedi.

Selkie benimde babamın ismi ABDULLAH'tı.... 5 sene önce kaybettim ismin yaşatmak isterim ama bizde biri vefat etmişse o ismin koyuluyorsa insan kötü oluyor...Başkaları kızıcak bağırak çok afadersiniz küfür bile ederler.Kuran_ı Kerim'de bile geçen isimleri bile koymak istemiyorum çünkü toplum maalesef argo kelime çok kullanılıyor ve Günah .....
Annemin ismi AYŞE idi.Ablam annemin ismi ile yaşasın diye AYŞENUR koydular...Bende kendi kızlık soyadımı koyucam TÜRKER.....

kaldım hayatım boyunça 3 erkeğin arasında ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 3. bebekte yapmam herhalde hayat şartlarından dolayı...2 yeter...

kızlar benimde dünden beri sol böbreğimde çok ağrı var.üşüttümü bilmiyorum ama nefes alıp verdikçe özellikle batıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…