- 29 Mayıs 2009
- 427
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #9.201
yaa kısslar muhabbete dalmışınız ha..
Göbeğinde ağrı hisseden varmı özellikle göbek deliğinde??
keyifler bende süper sen nasılsın canım? valla ben sabırsızlıkla bugünün bitmesini bekliyorum vede çooooooook açıııım cokacimcoook
Eee Kizlar daha cok erken ama :CüvCüv:
aranizda hic su isimler begeniyorum
Kiz su olursa Oglan olursa su ismi koymak isterim diyen varmi?
Ben diyorum bile valla...
merhaba kızlar dün doktordan geldikten sonra yazamadım.Tehlikeyi atlaşmışım doktor gayet iyi dedi.Büyümüş benim meleğim kocaman olmuş 6 santim boyu okadar hareketliydiki doktor ense kalınlığını bile ölçemedi küçük meleğim.Çok mutluyum endişelerim sona erdi.
Bu arada doktor diyet verdi bana benim gibi 13 haftasında 5 kilo alan varmı acaba aranızda?
amin çanım inşallah Alllah gönlüne göre versin...benim 2 oğlum olaçak...sağlıklı olsunlarda...insallah öyle olur..ama bazen erkek hissediyorum bazende kiz 16.haftada gösterirse ögrencez insallah allah herkese gönlündekini versin.amin banada:Saruboceq:
merhaba kızlar dün doktordan geldikten sonra yazamadım.Tehlikeyi atlaşmışım doktor gayet iyi dedi.Büyümüş benim meleğim kocaman olmuş 6 santim boyu okadar hareketliydiki doktor ense kalınlığını bile ölçemedi küçük meleğim.Çok mutluyum endişelerim sona erdi.
Bu arada doktor diyet verdi bana benim gibi 13 haftasında 5 kilo alan varmı acaba aranızda?
idare ediyoruz canım sen nasılsın
anım ben kız olsaydı azra istiyordum ama değil,erkek onada isim düşündüm ben ama 2. çoçuğun adını eşim koyaçak söz verdim,ilkini ben koydumda...bana kalsa Abdullah kayra istiyorum...Abdullah babamın ismi,çok düşkündüm ben babama,ama 3 sene önçe kaybettim...Adını yaşatmak isterim bebeğimde.ama eşim koymaz sanıyorsam,:1no2:..Kayrada çok hoşuma gidiyor,ama eşim illada e harfi ile başlayaçak diye,hepimizin adı e harfi ile başlıyorya ondan...
hayırlı günler arkidişler,.muhabbetiniz bol olsun..:lepi:bakıyorumda göbüşler görücüye çıkmış:CüvCüv: delikafaduldendilacım,göbüşümüz çok şeker.tütütü maşallahkıskandım.benim göbüşüm çıkmadı okadar:sinifsinif:çatlada patla,canım ben göbüş göremiyorum,benim gibisin sende,.sanırım bizimkiler sonradan baya bi çıkmaya başlıycık:dance: bu arada gülencim,.sarı saçlı halimizde çok şugarr,.:lepi: sositosositobende nasip olursa bebikimi kucağıma alayım,şöyle saçımı sarıya boyatmak istiyorum.ama daha var tabikiikafamçokkarıştınapalım artık,bebikten sonra kokoş halimize dönecez,çare yokzemuszemus:1rolleyes:
arkidişler aramızda bebikin harektlerini hissetmeye başlayan varmı,.ben hissetmiyorum daha..her gece tetikteyim,acep duyarmıyım diye,ama tık yok..:umursamaz:bir an önce bebikimi hissetmek istiyorum:ecrin_bebek:
Ben isimleri çok uzun zaman önce bulmuştum. Daha bebek yokken :)
Sadece eşimi razı etmeye çalışıyorum. Kız ismi de Erkek ismi de tamam ama cinsiyetini öğreneyim onsan sonra yazayım.
.
anım ben kız olsaydı azra istiyordum ama değil,erkek onada isim düşündüm ben ama 2. çoçuğun adını eşim koyaçak söz verdim,ilkini ben koydumda...bana kalsa Abdullah kayra istiyorum...Abdullah babamın ismi,çok düşkündüm ben babama,ama 3 sene önçe kaybettim...Adını yaşatmak isterim bebeğimde.ama eşim koymaz sanıyorsam,:1no2:..Kayrada çok hoşuma gidiyor,ama eşim illada e harfi ile başlayaçak diye,hepimizin adı e harfi ile başlıyorya ondan...
...
Selkie ne kadar ters bizim bu kocalarımız ya benimki "e'li" olmasın seninki "e'li" olsun :) Onu bunu bilmem ben razı edeceğim benim dediğim olacak. ılk bebek de isim koymak benim hakım.
amin çanım inşallah Alllah gönlüne göre versin...benim 2 oğlum olaçak...sağlıklı olsunlarda...
öyle arkadasim en basi saglik ve allahim hayirlisini versin diye dua ediyorum.sonundada kiz olsun diye en azindan burda bana bir arkadas olurdu diye iki erkekte güzel tabiki iki tane piril piril koc .