- 4 Aralık 2008
- 4.307
- 1
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #8.941
allah iyiliğinizi versin...
Sonra senin yüzünden bizim de canımız istedi demeyin :))
iskender ve perde pilav istiyorum kaydirigubbakcemile3
iskendermi hımm olabilir bak.valla canım istebilir bu akşam.Allah iyiliğinizi versin...
İskender ve perde pilav istiyorum kaydirigubbakcemile3
yaaa evet ama beni arayan soran yok ne alaka zaten doktora gidiyoruz ayrıca bu sağlık ocağı başvurusunu sizlermi yapıyorsunuz?
özel hastane ve diğer hastanelerde sağlık bakanlığının vermiş olduğu formlar oluyormuş asistanlar onu doldurup sağlık bakanlığına bildiriyorlar....acaba ondan mı?
Allah iyiliğinizi versin...
kızlar aşeren oldumu aranızda.benüm dün canım irmik helvası istedi.hazırlardan bulamadım kendimde yapmaya üşendim.ama bugün işyerinde irmik helvası vardı öğlen çok mutlu oldum.ayva mevsimi gelsin bol bolda ayva yiycem.çok yararlıymış bebeğe.güzel olurmuş.
iskendermi hımm olabilir bak.valla canım istebilir bu akşam.
hijyenim benim canım elma şekeri istedi.nerden bulucaz ya.pastanelerde var aslında.
Ben galiba hiç perde pilav yemedim... İlk defa adını duydum...cokacimcoook
ooo bende geçen gün rüyamda ekler aldığımı görmüştüm ben dün elma şekeri aş erdim eşime söyledim dedi ki nerde satılır ki sonra fıss
kızlar bugün beni sağlık ocağından aradılar gebelik için randevu verdiler gidecekmişim varmı benim gibi aranan sağlık ocağı tarafından kaydirigubbakcemile3
Allah iyiliğinizi versin...
aradım şimdi rezervasyon yaptırayım diye, iftar vakti olduğu için iftar menüsü almak zorundaymışız.
haftasonuna kadar bekler, gider öğle yemeği olarak yerim ben de :)
Canım geçen gün benim de canım istemişti. Sultanahmette ramazan standları oluyo ya, eşim elma sekerini ordan almıştı bana. Bi de bi iş merkezine gitmiştik orda pamuk şeker gördüm. Çocuk gibi sevindim aldım hemen.
Sağlık ocağından beni de aradılar, kayıt yaptır dediler. Bakalım bi ara giderim sanırım.
aradım şimdi rezervasyon yaptırayım diye, iftar vakti olduğu için iftar menüsü almak zorundaymışız.
haftasonuna kadar bekler, gider öğle yemeği olarak yerim ben de :)
sen öğlen yersin istnblda ama ben burda geçen bi hamburgeri zor buldum ramazan die ymk vermio hiçbiyer.başım döndü acıktım ymk bulamadım1saat yaaaklava:
Mutlu,
Yatmıyorum şimdi... Şimdi iyiyim... İşteyim... Senin sağlığın nasıl?