2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar, bende öyle alt üst takımları giyinmeyi sevmiyorum, e hami,le giibi göbeğinde yoksa LCW git oradaki modeller bu yıl hep bol ben aldım bir kaç tane çokta şıklar, hamileleik sonrası bile kullanambilirsin,

EVET BEN GİTTİM ALDIM GAYETTE MEMNUNUM LCW da güzel ürünler gelmiş 6 parça dedim yaa 20 tl yi geçmedi aldıklarım toplam 65 Tl verdim...Ama bir hamile pantalonu alsak 40 tlden aşağıya değil

ya kızlar ne güzel hamile kıyafetleri buluyosunuz anacım burda oda yok.eski model alt üst takımlar var ben giymem onları.hadi üst neysede altta doğru düzgün yokakannehir.hoş gerçi bende hamile gibi göbişde yok ama şimdilik allahın izniyle çıkacak:emir_bebek:.

B]YAZ34 canım LCW yokmu tunik tarzı bisey bak small giyorsan medıum al ben öyle yaptım..[/B]

selamlar, bende öyle alt üst takımları giyinmeyi sevmiyorum, e hami,le giibi göbeğinde yoksa LCW git oradaki modeller bu yıl hep bol ben aldım bir kaç tane çokta şıklar, hamileleik sonrası bile kullanambilirsin,

EVET BEN GİTTİM ALDIM GAYETTE MEMNUNUM LCW da güzel ürünler gelmiş 6 parça dedim yaa 20 tl yi geçmedi aldıklarım toplam 65 Tl verdim...Ama bir hamile pantalonu alsak 40 tlden aşağıya değil

B]YAZ34 canım LCW yokmu tunik tarzı bisey bak small giyorsan medıum al ben öyle yaptım..[/B]

bir bakayım lcw ya belki bulurum bişeyler.altta çok zorluk çekiyorum.tamam göbeğim yok ama eski kıyafetlerim dar şeyler şimdi sıkıyor.aslında iki tane hamile pantolonum var daha doğrusu hamilelik için değil ama belinde göbeği örtecek kalın lastikleri var ben onları kışın belimi sıcak tutsun diye almıştım.ama kışlık şimdi bişeyler lazım yani bayramda var eee bulucaz artık bişeyler canlarımopuyorumnanaktan.

bende bugün yarın tekrar gideceğim, beli lastikli veya büzgülü iplikli kot pantolonlar gelmiş hıımmmm hemen almam lazım :) ( mutlaka bişiler bulunabilir orada) bide D FACTO yu deneyin kızlar orada da kış için beli bol lastikli pantolonlar gelebiliyo ben adresleri veriyorum gidip bakmak sizden. öyle marka diyede çok pahalı değiller, çünkü doğum sonrasıda kullanılabilir tarzda şeyler

evet çıkıcam en yakın zamanda birşeyler almaya.bide kızlar kot pantalon giymeyin.karnınız çıkmasa bile çok genede zararlıymış.sıkıştırmayın mercimekleri.kaydirigubbakcemile3

mercimek değiller artık şeftali kadarlar şimdi meleklerimizz...ben de giymeyi tavsiye etmem kot yada kumaş 1 beden büyük alın

Selam kızlar, ben kot aldım LCW den. Ama beli büzgülü, çok rahat ince kumaştan. Çok rahat. 34 liraya almıştım. Geçen hafta da 16 liraya çok bol beli geniş lastikli bi keten türü bi pantolon aldım. Epey uydun geldi fiyatı. Yolunuz düşerse bakın LCW den

kızlar aşeren oldumu aranızda.benüm dün canım irmik helvası istedi.hazırlardan bulamadım kendimde yapmaya üşendim.ama bugün işyerinde irmik helvası vardı öğlen çok mutlu oldum.ayva mevsimi gelsin bol bolda ayva yiycem.çok yararlıymış bebeğe.güzel olurmuş.

kızlar aşeren oldumu aranızda.benüm dün canım irmik helvası istedi.hazırlardan bulamadım kendimde yapmaya üşendim.ama bugün işyerinde irmik helvası vardı öğlen çok mutlu oldum.ayva mevsimi gelsin bol bolda ayva yiycem.çok yararlıymış bebeğe.güzel olurmuş.

geçen ekler olsa ne güzel olurdu dedim eşim ertesi gün almış:))) aş erme mi bu şimdi?

HAAA BUARADA İFTARA MİSAFİRİ GELECEK ARKADAŞIMIZ VARDI KAYINVALİDESİYDİ SANIRIM ETLİ YEMEK TARİFİ İSTEMİŞTİ.İSMİ HATIRLAYAMADIM NE OLDU NE YAPTIN EĞER BURDAYSAN..İSMİNİDE UNUTTUM YAAA KUSURUMA BAKMA GERÇEKTEN DE :kedi::uhm:

valla benim canım da iki gündür bişey istiyo, evde kolaylıkla yapılan birşey de değil, dışarda yemek lazım. söylemiyim işte, hamile falan vardır aranızda, neme lazım kaydirigubbakcemile3
ramazan nedeniyle her yer kalabalık oluyor iftar vakti, bir yandan da midem bulanıyor. ama taktım sanırım :))

valla benim canım da iki gündür bişey istiyo, evde kolaylıkla yapılan birşey de değil, dışarda yemek lazım. söylemiyim işte, hamile falan vardır aranızda, neme lazım kaydirigubbakcemile3
ramazan nedeniyle her yer kalabalık oluyor iftar vakti, bir yandan da midem bulanıyor. ama taktım sanırım :))
bosna söylesene nolurrr.

ooo bende geçen gün rüyamda ekler aldığımı görmüştüm ben dün elma şekeri aş erdim eşime söyledim dedi ki nerde satılır ki sonra fıss :emir_bebek:

kızlar bugün beni sağlık ocağından aradılar gebelik için randevu verdiler gidecekmişim varmı benim gibi aranan sağlık ocağı tarafından
kaydirigubbakcemile3

SÖYLE SÖYLEEEEEEEEEE:lepi:kaydirigubbakcemile5

Bak şimdi canım istedi...laelaelaelaelae
Ama ne olduğunu bilmeden nasıl bulacağımakannehir

Allah iyiliğinizi versin...
Sonra senin yüzünden bizim de canımız istedi demeyin :))
ıskender ve perde pilav istiyorum kaydirigubbakcemile3

ooo bende geçen gün rüyamda ekler aldığımı görmüştüm ben dün elma şekeri aş erdim eşime söyledim dedi ki nerde satılır ki sonra fıss :emir_bebek:

Kızlar bugün beni sağlık ocağından aradılar gebelik için randevu verdiler gidecekmişim varmı benim gibi aranan sağlık ocağı tarafından
kaydirigubbakcemile3

yaaa evet ama beni arayan soran yok ne alaka zaten doktora gidiyoruz ayrıca bu sağlık ocağı başvurusunu sizlermi yapıyorsunuz?
özel hastane ve diğer hastanelerde sağlık bakanlığının vermiş olduğu formlar oluyormuş asistanlar onu doldurup sağlık bakanlığına bildiriyorlar....acaba ondan mı?

kızlar bugün beni sağlık ocağından aradılar gebelik için randevu verdiler gidecekmişim varmı benim gibi aranan sağlık ocağı tarafından
kaydirigubbakcemile3
canım senin sağlık ocağında kaydınmı var onun için aramış olabilirler.bende 5.ayda gidicem sağlık ocağına ama aşı vurulmak için.tetenoz aşısıymış sanıırm dr söyledi.

X