- 10 Temmuz 2009
- 1.541
- 3
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #8.961
en iyisi annelere yaptırmak canım zaten.olsun o biraz nefsini bastırmıştır.dün akşam papatyamı isliodum orda adam üzüm hoşafı diiip duruo.nası cnm çekti bide hıçkırarak ağlamaya başladımeşimde korktu noluo die.nese aldık yaptık ama yok anneminki gibi olmadı şekerini fazla atmısım zatn offff:gitme:
selamlar arkidişler,.geçmişi okudum,.tugen arkadaşımıza çok üzüldüm.:sinifsinif:ALLAH SABIR versin..:sinifsinif:bu arada selkicim geçmiş olsun,.şu kanamaların bir anönce biter inş..sende rahat edersin.:1hug:edebiyatçı saç kestirme olayından bahsetmiş,.çoğu kişi hurafe diyo,mantığa pek sığmıyo,ama,.banada arkadaş söyledi,. bi kadın doğumcunun saç kestirme olayında bebikin iç organların etkileyebileceğini söylemişti..oyüzden,.bende sanırım kestiremiycem.:sinifsinif:
birazcıkta kendimden bahsedeyim,.evde oturmaya baya bi alıştım,.pazartesi nasıl işe başlayacam,.bilemiyorum,.benim için çok zor olacak,.:sinifsinif: :sinifsinif:bu arada cumartesi doktorumla randevum var,.biranönce bebikimi görmek istiyorum,.kaydirigubbakcemile2birde bulantılarla başım dertte,.bitti diye ne güzel sevindirik olmuştum.amaaaaaaa:sinifsinif: :gitme:daha beter oldum,.kendimi halsiz bitkin hissediyorum.arada da midem cayır cayır yanıyo.biranönce geçer inş..:Saruboceq: :Saruboceq:herkese tekrardan selamlar,.öpüyorum.mucukss:1hug: :1hug:
Kızlar maşallah kaynatmışsınız yine, işlere daldım, bu aralar şirkette işler çok yoğun, müdürde göz açtırmıyor, sayfalar almış başını gitmiş yine...
Selkie, görmemişim ben, kusura bakma şimdi farkettim, geçmiş olsun canım..
Dila, merak ettim, aldığın tayt hamile taytı mı ve kaç liraya aldın?
Kızlar maşallah kaynatmışsınız yine, işlere daldım, bu aralar şirkette işler çok yoğun, müdürde göz açtırmıyor, sayfalar almış başını gitmiş yine...
Selkie, görmemişim ben, kusura bakma şimdi farkettim, geçmiş olsun canım..
Dila, merak ettim, aldığın tayt hamile taytı mı ve kaç liraya aldın?
sağol canım bulucam ve yiycem başka yolu yok.ah canım ya bazı kuruyemişçilerde satılıyor hatırladığım kadarıyla
yerimseniben
iskendermi hımm olabilir bak.valla canım istebilir bu akşam.
hijyenim benim canım elma şekeri istedi.nerden bulucaz ya.pastanelerde var aslında.
sağol canım iyiyimsağ tarafımda bi ağrı var önceden olmayan acaba bebğin ayağı olabilirmi dünden beri pıt pıtlar hissediyorum
çok çabuk acıkıyorum sık yemek yiyorum
ayy canım çok sağol ya.eşime söyliyimde yorgun olmazsam eğer iftardan sonra gideriz hemde gezeriz.ama bugğn yaprak dökümü var dimi.canım elma şekeri keçiörende kalenin önünde standlar kurulmuş orda var çok güzel küçük evler var git orda yiyebilirsin
merhaba,
maşallah ben farkedinceye kadar dolmuş topik. bende 8 hafta 5 günlük hamileyim. bulantılı zor günler yaşıyorum. yaşadıklarınızı ve tavsiyelerinizi dinlemekten zevk alacağım.
Seninki futbolcu mu olacak ne?
bende çok seviyorum hamburgeri.hamileliktge daha çok düştüm hamburgere kızlar ama korkuyorum zararlı diyorlar.normal patates kızartmaıs yiyemiyorum bi tek hamburgerle yiyorum.gerçekten zararlımı.Mc Donalds ı çook seviyorum... Bizim evin orada bir tane var...
Kusarken birtek oranın hamburgerini ve ayranını kusmayı seviyordum. kafamçokkarıştı Ondan eşim her akşam bana alırdı...cokacimcoook
Kesin Mc donalds vardır...
babası topçu olabilirmi acaba delikafadulden
cinsiyeti belli değil daha
benim canım çok istediği halde hiç yemedim hamburger
salam sosis zararlı bende oda zararlıdır
peki pudingler hazır çorbalar zararlımı
hoşcakalın
Pancuben,
Şu avatar resmindeki kız varya,
Ben onu ıssırmak istiyorum... şutarafagitti
:)zemuszemuskaydirigubbakcemile5 al canım senin olsun