- 5 Mart 2009
- 5.921
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #8.901
tesekkur ederim canim cok sagol sende olmasan yani
ben hep girip okuyorum takip ediyorum sizi cevapda yazmaya calisorum ama kimse pek cvp vermior bana anlamiorum nedenini
bu gidişle sınıf arkadaşı çıkıcaz bence..ben de burda okudum :lepi: kaç mezunusun?
aaaa aşk olsunnakannehirneden öyle düşünüyorsun HOŞGELDİN bende söyleyeyim sanakaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
olurmu canım öyle şey?sayfalar hızlı ilerliyor ,,,o nedenle oluyor olabilir....
geçmişi takip etmek zor oluyor....
canım gözlerinden kaçmıştır arkadaşların. ben seni biliyorum canım takip ediyorum.nasıl gidiyor annesi bebiş üzüyor mu seni? valla bende mide yanması başladı.ilaç sorucam doktoruma bu gidişimde.
öyle düşünme canımcım niye cevap verilmesin bazen yoğunluktan herkesin yazdığı mesajlar kaynıyor arada ondandır belki opuyorumnanaktan
hmm geçmiş sayfalarda okudum birileri ziya gökaplteki mağzayı sormuş orası izgi canlarım ben pantolonlarımı daha doğrusu herşeyimi ordan aldım ki bu öylende ordaydım...
tayt aldım kendime.
iki tanede pantolon...ucuz olanlar bana olmadı larcı bile küçük geldi.kesimleri darmış mecburen pahalı olanlardan aldım...
Ayyy valla bir de arkadaş çıkalım hadi hihoyyyt ben ingiliz dili ve edebiyatı mezunuyum 2003 mezunuyum canım? sen?
sagolun canlarim yaa kac gundur uzuluyordum bu konuya kimse beni takmiyor diye ezgim gecmis olsun sanada canim madensuyu denesen birde ben faydasini goruyordum bende cok oluyor mide yanmasi istersen meyve aromalilari var onlardan dene:1hug:
walla çok isterdim ama biz bundan sonra hep arkadaş olalım ben 2006 mezunuyumeğitim fak. sonuçta hem zümreyiz hem mart annesi inşallah :1hug:
selamlar arkidişler,.geçmişi okudum,.tugen arkadaşımıza çok üzüldüm.:sinifsinif:ALLAH SABIR versin..:sinifsinif:bu arada selkicim geçmiş olsun,.şu kanamaların bir anönce biter inş..sende rahat edersin.:1hug:edebiyatçı saç kestirme olayından bahsetmiş,.çoğu kişi hurafe diyo,mantığa pek sığmıyo,ama,.banada arkadaş söyledi,. bi kadın doğumcunun saç kestirme olayında bebikin iç organların etkileyebileceğini söylemişti..oyüzden,.bende sanırım kestiremiycem.:sinifsinif:
birazcıkta kendimden bahsedeyim,.evde oturmaya baya bi alıştım,.pazartesi nasıl işe başlayacam,.bilemiyorum,.benim için çok zor olacak,.:sinifsinif: :sinifsinif:bu arada cumartesi doktorumla randevum var,.biranönce bebikimi görmek istiyorum,.kaydirigubbakcemile2birde bulantılarla başım dertte,.bitti diye ne güzel sevindirik olmuştum.amaaaaaaa:sinifsinif: :gitme:daha beter oldum,.kendimi halsiz bitkin hissediyorum.arada da midem cayır cayır yanıyo.biranönce geçer inş..:Saruboceq: :Saruboceq:herkese tekrardan selamlar,.öpüyorum.mucukss:1hug: :1hug:
Dila ben de oradan alıyorum da...
Taytı ne kadara aldın?
Pantolonlar ne kadardı?
Başka gözüne kestirdiğin birşey oldu mu?
Haftasonu ben de gideceğim de...
Hay Allah orası tutmadı mı sırnaşık şey neyse evet zümrecim arkadaş olalım. bu arada çok sevindim tanıştığımıza ortak yanımız çokmuş vereliniortak
canım aşkolsun olurmu öyle şey.bazen gözümüzden kaçıyordur.benimde bazen yazdıkalrım acevap gelmiyor ama biliyorumki arkadaşlarımızın gözünnden kaçmıştır tatlııcım.sagolun canlarim yaa kac gundur uzuluyordum bu konuya kimse beni takmiyor diye ezgim gecmis olsun sanada canim madensuyu denesen birde ben faydasini goruyordum bende cok oluyor mide yanmasi istersen meyve aromalilari var onlardan dene:1hug:
Ha bak iyi fikir bir de onu deniyeyim canım sağol.Bu arada bazen dediğin şey bana da oluyor birşey yazınca cvp alamayınca üzülüyorum bu da tamamen hamilelikteki duygusallığımızdan kaynaklanıyor ama burdaki arkadaşlar hepimiz birbirimize destek için burdayız ve burayı seviyorummmm :enbuyukkk:
canım izgimi tamam oaraya gidiyim bende.hmm geçmiş sayfalarda okudum birileri ziya gökaplteki mağzayı sormuş orası izgi canlarım ben pantolonlarımı daha doğrusu herşeyimi ordan aldım ki bu öylende ordaydım...
tayt aldım kendime.
iki tanede pantolon...ucuz olanlar bana olmadı larcı bile küçük geldi.kesimleri darmış mecburen pahalı olanlardan aldım...
ya kızlar ne güzel hamile kıyafetleri buluyosunuz anacım burda oda yok.eski model alt üst takımlar var ben giymem onları.hadi üst neysede altta doğru düzgün yokakannehir.hoş gerçi bende hamile gibi göbişde yok ama şimdilik allahın izniyle çıkacak.
ya kızlar ne güzel hamile kıyafetleri buluyosunuz anacım burda oda yok.eski model alt üst takımlar var ben giymem onları.hadi üst neysede altta doğru düzgün yokakannehir.hoş gerçi bende hamile gibi göbişde yok ama şimdilik allahın izniyle çıkacak.