2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bosna,
Benim söyleyeceklerimi söyledin!
Altını imzalıyorum...

birşey bildiğimden değil, önyargı sadece...

Kızlar ben katkı maddesi çok olduğu için normal hazır çorbalardan kullanmıyorum ama onların hiçbir koruyucu madde içermez yazılı olanları oluyo ya, onlardan pişiriyorum ara sıra. Kafkas çorbası var öneririm. Beğenirsiniz sanırım ben onu severek yiyorum.

kızlar bakıyorum akşam yaklaştı yemek konusu çıktı ortaya kaydirigubbakcemile2 ben de sabahtan beri ne pişirsem diye düşünürken tlfon geldi akşama iftara davetliyiz hihoyyyt.

Bu arada mümkün olduğunca hazır şeyleri benn de yememeye çalışıyorum.hazır çorbalar zararlıymış bir yerde okumuştum ama katkısızı varsa bilemem.hamburgeri ben de seviyorum yalnız ayda 1 kez yeme hakkı tanıyorum kendime zararlıdır diye.

Kızlar farkındayım beni özlemediniz ama ben sizi özeledim ,
2-3 gün girmedim maşallah 200 sayfaya yakın yazı yazmışsınız.
Pes yani oku oku bitmedi, benimde hepsini okumaya sabrım yetmedi.
Evine kavuşanlar, kocasına kızanlar, yeni elbiseler almaya başlayanlar, bebeğine eşya alanlar, bebeğine kimin bakacağını düşünenler, yemek tarifi soranlar, güzel haber alanlar, kötü haber alanlar, durumu sürüncemede olanlar, saç kestirmekle ilgili sıkıntı duyanlar, kusanlar, kusmayanlar, kilo verenler, alanlar .... bu forum çok şenlikli canım. Herkese yanıt yazmak istedim ama alıntı yapa yapa, -dedim ya 200 sayfaya yakın mesaj atmışsınız- en sonunda explorer hata vedi çat kapandı.

Kızlar saç kestirmek hurafe bebeğin iç organlarını etkilemesi filan ne benim ne kuzenlerimin doktorlarının böyle bir şeyden haberi yok. Ama hamilelik çok mucizevi bir şey. Şimdi siz saçınızı kestirirsiniz. Sonra vesvese yaparsınız saçınızı kestirmek değil ama o sıkıntı, vesese bebeğinize de size de zarar verir. Sizi en iyi siz tanırsınız. Kestirmek istiyorsanız kestirin, kestirmek istemiyorsanız kestirmeyin. Ben kestirdim Allah korusun bebeğime bir şey olursa saçımı kestirdiğim için değil riskli bir hamilelik geçirdiğim içi olacağını biliyorum. Ben gamsız adamım. Daha çok gider kestiririm.

Kıyafet henüz almayacağım. Eldekilerle öyle veya böyle idare edeceğim. Bu hamilelik bana pek gerçek gibi gelmiyor. Ayın 12'sinde randevum var, hele bir gideyim, ilk üç ayım bitsin, riskler azalsın. Ben de biraz daha kendimi hamile olduğuma inandırayım sonra.

Bu arada ben mutfak konusunda en fakirinizim her halde. Yemekten zerre anlamam. Allaha şükür yapmam da pek gerekmiyor ama bugün annem başımda boza pişirdi. Mercimek çorbası yapıyorum. Gülmeyin sakın bu benim için büyük bir sınav. Akşam kocacığıma bak ben yaptım diyeceğim. Yoksa demesem mi, sonra benden hep yemek mi ister? Hay Allah mutfak benim en sevmediğim iş. Gördün mü keyfile çorba bile yapamıyorum.

Katkısız çorbacokacimcoookcokacimcoook hmmmsss.... varsa yerim ben...
Çoookkk uykum geldi....mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

Ben de kestirdim... Yani saçımı... Zaten bunaltıyordu... Şimdi bir daha mı kestirsem diyorum...

Ben olsam çorbayı ben yaptım demezdim... Şimdi hamile hamile zor yemek yapmak...

hele şükür ya zorla oldu sanki iyiyim canım:))çok iştahzsızım ben daha yeni kahvaltı yaptım ne olcak benim halim
Kahvaltıyı yeni yaptın...
Gece mi oturuyorsun?
Yoksa sen de benim gibi gece gündüz uyuma taraftarı olanlardan mısın? Bu kadar iştahsızlık olmamalı bence...
Bir sıkıntın mı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…