- 5 Kasım 2024
- 126
- 85
- 28
Beklemek biraz zorHaftaya pazartesi olucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklemek biraz zorHaftaya pazartesi olucam
Konudan çok bağımsız olarak bebeğimizin kaç haftalık olduğunu kesenin dolu mu boş olduğunu ilk kontrolde mi öğreniyoruzAkrep hanım daha tehlikeli olmus buse
Hahahahajjajaj akreplerin şanı yürüsünAkrep hanım daha tehlikeli olmus buse
Hafta hesaplamak için son adet tarihinin ilk günü baz alınıyor. Kese 5-6. Haftalarda görülüyor :) yani aslında transfer yapıldığı zaman siz 2 haftalık hamile gibi oluyorsunuz ortalama, transfer adetten ortalama 10-12 gün sonra yapılıyor. Embriyonun tuttuğunu öğrendiğiniz zamanlarda 4 haftalık hamile oluyorsunuz neredeyse. Önce kan testinde görülüyor, kese gözükmüyor. Kese sonra gözüküyor :)Konudan çok bağımsız olarak bebeğimizin kaç haftalık olduğunu kesenin dolu mu boş olduğunu ilk kontrolde mi öğreniyoruz
inşallah hayırla sonuçlanırİlk bebeğimde taze transfer olmuştum 3. gün embriyosuydu. Bu sefer 225 ilk iğne vuruldum 9 gün kadar opu yapıldı 9 yumurta toplanmış 7 si olgun onlarında sadece 4 tanesi döllenmiş. Üçüncü güne gelebilecek olanları bekliyoruz dondurulmuş transfer olacak demişti doktorumuz
Hiç test yaptin mi canımBugün transferimin 10. Günü ve bat günü. Test günüm çarşamba.
Dua edin kızlarrrrr
Bugün transferimin 10. Günü ve bat günü. Test günüm çarşamba.
Dua edin kızlarrrrr
Yok yabyapmadım. Ama yapmamak için zor duruyorum çatlicamHiç test yaptin mi canım
Amin hepimizeeeeeeAllahım güzel sonuçlarla müjdeli haberler versin inşallahhhhh
Toplamadan ne kadar sonra transfer oldunuz acaba
KahhveBismillahirrahmanirrahim
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar
Beklenen süre Tedaviye başlama tarihi Sonuç @neneney 24 ay ekim 15 Kasım transfer @royaal 24 ay 21 Ekim @sedu066 21 ekim @mavibaloncuk Ekim sonu transfer @ecmel06 45 23 ekim @tosbik2519 24 ay 24 ekim @yirmibesekim 48 ay Ekim minerva94 25 ekim @gezegendeki FS 36 ay 28 ekim @dreamermama 12 Ay 28 ekim(transfer) @eburs 72ay 1 Kasım transfer @Fatmagl001 72 ay Ekim sonu A Aleynaakoc Ekim transfer @kaderrrtr Ekim sonu @bulimmm 30 ekim @Dila96 @denizperisii @incitanesi_55 30 ekim (transfer) @meryyyynur24 31 Ekim (transfer) @Anneolmayolundayim 28 ay Kasım @cicipamuk 11 ay 6 Kasım (transfer) @anonim13 7 Kasım (transfer) @memurhanim 60 ay Kasım @Rukiyye Alya Kasım @Smnrhm 22 ekim akrephanim 30 Kasım transfer @gldnskr 11 Kasım transfer @uniq12 12 ay 15 Kasım espressoc 40 ay 25 kasım @flowerduet 24ay Kasım sonu (transfer) @serrol @Wesna1 19 Kasım transfer Kahhve
Ben Kasım 1 de transfer oldum . 13 kasımda hamile olduğumu öğrendim 15 kasımda 1100 küsürleri görünce test istemedi 22 kasıma randevu verdi . Kesemi görürüm inşallah bir sorun yokturHafta hesaplamak için son adet tarihinin ilk günü baz alınıyor. Kese 5-6. Haftalarda görülüyor :) yani aslında transfer yapıldığı zaman siz 2 haftalık hamile gibi oluyorsunuz ortalama, transfer adetten ortalama 10-12 gün sonra yapılıyor. Embriyonun tuttuğunu öğrendiğiniz zamanlarda 4 haftalık hamile oluyorsunuz neredeyse. Önce kan testinde görülüyor, kese gözükmüyor. Kese sonra gözüküyor :)