KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Konudan çok bağımsız olarak bebeğimizin kaç haftalık olduğunu kesenin dolu mu boş olduğunu ilk kontrolde mi öğreniyoruz 🥲
Hafta hesaplamak için son adet tarihinin ilk günü baz alınıyor. Kese 5-6. Haftalarda görülüyor :) yani aslında transfer yapıldığı zaman siz 2 haftalık hamile gibi oluyorsunuz ortalama, transfer adetten ortalama 10-12 gün sonra yapılıyor. Embriyonun tuttuğunu öğrendiğiniz zamanlarda 4 haftalık hamile oluyorsunuz neredeyse. Önce kan testinde görülüyor, kese gözükmüyor. Kese sonra gözüküyor :)

İlk bebeğimde taze transfer olmuştum 3. gün embriyosuydu. Bu sefer 225 ilk iğne vuruldum 9 gün kadar opu yapıldı 9 yumurta toplanmış 7 si olgun onlarında sadece 4 tanesi döllenmiş. Üçüncü güne gelebilecek olanları bekliyoruz dondurulmuş transfer olacak demişti doktorumuz
inşallah hayırla sonuçlanır 🌺🌺🌺🌺

Bismillahirrahmanirrahim 🤲
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
🧡 Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
🧡 Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
🧡 Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım 🧡🫂
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar 🍂
🧡Beklenen süreTedaviye başlama tarihiSonuç 🧡 🏵️
@neneney24 ayekim15 Kasım transfer
@royaal24 ay21 Ekim
@sedu06621 ekim
@mavibaloncukEkim sonu transfer
@ecmel064523 ekim
@tosbik251924 ay24 ekim
@yirmibesekim48 ayEkim
minerva94 minerva94 25 ekim
@gezegendeki FS36 ay28 ekim
@dreamermama12 Ay28 ekim(transfer):anneadayı:
@eburs72ay1 Kasım transfer:anneadayı:
@Fatmagl00172 ayEkim sonu
A Aleynaakoc Ekim transfer:anneadayı:
@kaderrrtrEkim sonu
@bulimmm30 ekim
@Dila96:anneadayı:
@denizperisii:anneadayı:
@incitanesi_5530 ekim (transfer):anneadayı:
@meryyyynur2431 Ekim (transfer):110:
@Anneolmayolundayim28 ayKasım
@cicipamuk11 ay6 Kasım (transfer)
@anonim137 Kasım (transfer):110:
@memurhanim60 ayKasım
@Rukiyye AlyaKasım
@Smnrhm22 ekim
akrephanim akrephanim 30 Kasım transfer
@gldnskr11 Kasım transfer
@uniq1212 ay15 Kasım
espressoc espressoc 40 ay25 kasım
@flowerduet24ayKasım sonu (transfer)
@serrol:anneadayı:
@Wesna119 Kasım transfer
Kahhve Kahhve :anneadayı:
Kahhve

Tedaviye başlama tarihim: 01.11.2023

Hafta hesaplamak için son adet tarihinin ilk günü baz alınıyor. Kese 5-6. Haftalarda görülüyor :) yani aslında transfer yapıldığı zaman siz 2 haftalık hamile gibi oluyorsunuz ortalama, transfer adetten ortalama 10-12 gün sonra yapılıyor. Embriyonun tuttuğunu öğrendiğiniz zamanlarda 4 haftalık hamile oluyorsunuz neredeyse. Önce kan testinde görülüyor, kese gözükmüyor. Kese sonra gözüküyor :)
Ben Kasım 1 de transfer oldum . 13 kasımda hamile olduğumu öğrendim 15 kasımda 1100 küsürleri görünce test istemedi 22 kasıma randevu verdi . Kesemi görürüm inşallah bir sorun yoktur 🤲🏻

X