KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ayyy sana kıyamammmm 😘❤️ başım heyecanlısındır şimdi . Muayene de bir sorun görmezse o gün başlıyorsun iğnelerine ilaçlarına . Ben gün aşırı kontrol edildim . Duruma göre iğnemin dozları ayarlandı . Sonra gün verildi yumurtalar toplandıııı . 3 ay rahim dinlensin dedi doktorum 1 kasımda da transfer oldum . Tabi transfer içinde adetin 2. Günü gittim testler vs yapıldı ilaçlarımı ve iğneleri kullanmaya başladım .
Transfer için neden 3 ay beklendi acaba biliyor musunuz

Inanki ben çok pinpirikli olmama rağmen herhangi bir acı çekmedim piskokojik olarak biraz zor ama sonunu düşününce geçiyor 🤍
Bebeklerimiz için herşeye değer 🥰 o acı bile o kadar tatlı gelir ki. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Stres bebegi nasil etkiler, yeni tutunmus bebegi? Dusuk mu olur? Ehliyet yenileme ile ilgili hastaneye gittim beni delirttiler, inanilmaz sinirlendim ve titreme geldi, bütün vucudumdan elektrik akimi gecti sanki, elim ayagim kesildi. Simdi bisey oldu mu diye kendjmi yiyorum. Bisey olursa kesin bugun bu yasadigimdan dolayi..

Ben çok üzülüyorum hala regli olmadım tedaviye bir türlü baslayamiyorum çok üzülüyorum ne yaptıysam regli gelmiyor akinti var gebelik yok reglide yok😢 çok geciktim ilk defa böle oldu kızlar acaba bu ay mide spazmı geçirdim serumla antibiyotikler birsuru ilaç içtim ondan bu kadar gecikmiş olabilirmiyim umudum tükendi kendimi şuan çaresiz hissediyorum devamlı dua ediyorum ya Şafi adıyla Rabbım şifa ver diyorum duyar insallh beni 🤲🏻😓

Kızlar selam,
Transferin 10. gününden sonra, gebelik oluştuktan sonra progesteron değerine baktıran oldu mu? Kaç geldi?

Ben inş bu çarşamba transfer olacağım. Cumartesi sabahtan başlarım erken gebelik testi yapmaya her sabah görene kadar test yaparım kesinn
İlk günler negatif görsem de canimi sıkmam ne de olsa çok erken baktim diye kendimi motive ederim, ama pozitifi yakalarsam da boşuna 10-12gün beklememiş olurum bilmem ben böyle düşünüyorum. Sabırsızım çok

İlk günler negatif görsem de canimi sıkmam ne de olsa çok erken baktim diye kendimi motive ederim, ama pozitifi yakalarsam da boşuna 10-12gün beklememiş olurum bilmem ben böyle düşünüyorum. Sabırsızım çok
Bende öyle diyordum aşılamada. Ama pozitiften sonra negatif dönüyor, kahrediyor işte insanı 🥲

bir kere günümden önce yaptım. Silik olunca kan verdim 7 çıktı. Sevindim falan. Tekrarladık testi iki gün sonra iyice azalmıştı.

Merhabalar ben yeni üyeyim ve ilk defa mesaj atıyorum 1 yıldır korunmuyoruz ve bebek istediğimiz için Dr başvurduk ilk iki aşılama yapıldı yaş 39 olduğu için hemen tüp bebeğe başlandı 11 Kasım opu 14 Kasım transfer Dr 2. Kalite 7 hücreli dedi taze transfer yapıldı 3. Gün embriyosu nasıl durum bilgisi olan yazabilir mi?

Keşke öyle olsa . Sonra değer katlanacak mı diye düşünüyorsun Allahın izniyle artıyor sonra kese gününü bekliyorsun heeepp bir telaşeeee bitmiyor 🤲🏻 hamdolsun 🤲🏻🤲🏻

X