KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Sanırım hepimizin en önemli gündemi bebek olduğu için ve sürekli kafamızda bu düşünce dolandığı için rüyaları da etkiliyor. Yalnız değilsin inan bende senin gibiyim 😊
Bu süreçte kafanızı dağıtım diyorlar da ben nereye gitsem kafamdaki düşünce ben de geliyor asla atamıyorum 😂 senin ne zaman başlıyor tedavi 🥰

Bu süreçte kafanızı dağıtım diyorlar da ben nereye gitsem kafamdaki düşünce ben de geliyor asla atamıyorum 😂 senin ne zaman başlıyor tedavi 🥰
Yarın gidiyorum doktora. Bakalım sonrası muamma benim için. Ama çok heyecanlıyım 🥰 iğne fobim var aslında ama tabi bebek için herşeye okeyim

Evet ben bugün yine estrofeme başladım😂 bakalım progesteron yine bizi şaşırtacak mı heyecanla bekliyoruz 😂 27sinde kontrolüm var. Ben kasım sonu transfer olur diyordum ama aralığa sarkacak. Sağlıkla olsun da inşallah 🙏🏻 ne zaman olduğu önemli değil 🙏🏻 d vitamini ve folik asit de alıyorum ayrıca.

Yok ben en başındayım daha :) regl olmayı bekliyordum dün akşam oldum. Bundan sonrası nasıl olacak heyecanını yaşıyorum
Ayyy sana kıyamammmm 😘❤️ başım heyecanlısındır şimdi . Muayene de bir sorun görmezse o gün başlıyorsun iğnelerine ilaçlarına . Ben gün aşırı kontrol edildim . Duruma göre iğnemin dozları ayarlandı . Sonra gün verildi yumurtalar toplandıııı . 3 ay rahim dinlensin dedi doktorum 1 kasımda da transfer oldum . Tabi transfer içinde adetin 2. Günü gittim testler vs yapıldı ilaçlarımı ve iğneleri kullanmaya başladım .

Ayyy sana kıyamammmm 😘❤️ başım heyecanlısındır şimdi . Muayene de bir sorun görmezse o gün başlıyorsun iğnelerine ilaçlarına . Ben gün aşırı kontrol edildim . Duruma göre iğnemin dozları ayarlandı . Sonra gün verildi yumurtalar toplandıııı . 3 ay rahim dinlensin dedi doktorum 1 kasımda da transfer oldum . Tabi transfer içinde adetin 2. Günü gittim testler vs yapıldı ilaçlarımı ve iğneleri kullanmaya başladım .
Transfer için adetin ikinci günü gittiğimizde hangi testler yapılmıştı hatırlıyor musunuz ?

Ya sorma çok heyecanlıyım. Önce bu heyecanla nasıl başa çıkacağım onu bilmiyorum 😂 bu rahim dinlendirme sanırım herkeste yapılmıyor. Valla açıkçası yaştan dolayı endişelerim var ama hayırlı zaman neyse o zaman olsun🙏 iğneler can acıtıyor mu onu düşünüyorum kendime nasıl iğne yaparım filan. Çünkü iğne fobim var 🫣

Eklentiler

• IMG_2738.png
    IMG_2738.png
    157 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_2737.png
    IMG_2737.png
    154,3 KB · Görüntüleme: 15
Ya sorma çok heyecanlıyım. Önce bu heyecanla nasıl başa çıkacağım onu bilmiyorum 😂 bu rahim dinlendirme sanırım herkeste yapılmıyor. Valla açıkçası yaştan dolayı endişelerim var ama hayırlı zaman neyse o zaman olsun🙏 iğneler can acıtıyor mu onu düşünüyorum kendime nasıl iğne yaparım filan. Çünkü iğne fobim var 🫣
Inanki ben çok pinpirikli olmama rağmen herhangi bir acı çekmedim piskokojik olarak biraz zor ama sonunu düşününce geçiyor 🤍

X