2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dün akşam papatyamı isliodum orda adam üzüm hoşafı diiip duruo.nası cnm çekti bide hıçkırarak ağlamaya başladım:peşimde korktu noluo die.nese aldık yaptık ama yok anneminki gibi olmadı şekerini fazla atmısım zatn offff:gitme:
en iyisi annelere yaptırmak canım zaten.olsun o biraz nefsini bastırmıştır.

selamlar arkidişler,.geçmişi okudum,.tugen arkadaşımıza çok üzüldüm.:sinifsinif:ALLAH SABIR versin..:sinifsinif:bu arada selkicim geçmiş olsun,.şu kanamaların bir anönce biter inş..sende rahat edersin.:1hug:edebiyatçı saç kestirme olayından bahsetmiş,.çoğu kişi hurafe diyo,mantığa pek sığmıyo,ama,.banada arkadaş söyledi,. bi kadın doğumcunun saç kestirme olayında bebikin iç organların etkileyebileceğini söylemişti..oyüzden,.bende sanırım kestiremiycem.:sinifsinif:
birazcıkta kendimden bahsedeyim,.evde oturmaya baya bi alıştım,.pazartesi nasıl işe başlayacam,.bilemiyorum,.benim için çok zor olacak,.:sinifsinif: :sinifsinif:bu arada cumartesi doktorumla randevum var,.biranönce bebikimi görmek istiyorum,.kaydirigubbakcemile2 :emir_bebek:birde bulantılarla başım dertte,.bitti diye ne güzel sevindirik olmuştum.amaaaaaaa:sinifsinif: :gitme:daha beter oldum,.kendimi halsiz bitkin hissediyorum.arada da midem cayır cayır yanıyo.biranönce geçer inş..:Saruboceq: :Saruboceq:herkese tekrardan selamlar,.öpüyorum.mucukss:1hug: :1hug:
Kızlar maşallah kaynatmışsınız yine, işlere daldım, bu aralar şirkette işler çok yoğun, müdürde göz açtırmıyor, sayfalar almış başını gitmiş yine...

Selkie, görmemişim ben, kusura bakma şimdi farkettim, geçmiş olsun canım..

Dila, merak ettim, aldığın tayt hamile taytı mı ve kaç liraya aldın?

canlarım çok teşekkürederim....opuyorumnanaktan

Kızlar maşallah kaynatmışsınız yine, işlere daldım, bu aralar şirkette işler çok yoğun, müdürde göz açtırmıyor, sayfalar almış başını gitmiş yine...

Selkie, görmemişim ben, kusura bakma şimdi farkettim, geçmiş olsun canım..

Dila, merak ettim, aldığın tayt hamile taytı mı ve kaç liraya aldın?

canım evet hamile taytı göbek kısmı biraz ince yandan ayarlıyosun göbeğin büyüdükçe...ben peşin 27 liraya aldım.

merhaba,
maşallah ben farkedinceye kadar dolmuş topik. bende 8 hafta 5 günlük hamileyim. bulantılı zor günler yaşıyorum. yaşadıklarınızı ve tavsiyelerinizi dinlemekten zevk alacağım.

canım aç kalmamaya dikkat et bende hiç mide bulantısı olmamaya rağmen çok cıkınca oluyor

Mc Donalds ı çook seviyorum... Bizim evin orada bir tane var...
Kusarken birtek oranın hamburgerini ve ayranını kusmayı seviyordum. kafamçokkarıştı Ondan eşim her akşam bana alırdı...cokacimcoook
Kesin Mc donalds vardır...
bende çok seviyorum hamburgeri.hamileliktge daha çok düştüm hamburgere kızlar ama korkuyorum zararlı diyorlar.normal patates kızartmaıs yiyemiyorum bi tek hamburgerle yiyorum.gerçekten zararlımı.

benim canım çok istediği halde hiç yemedim hamburger
salam sosis zararlı bende oda zararlıdır
peki pudingler hazır çorbalar zararlımı

benim canım çok istediği halde hiç yemedim hamburger
salam sosis zararlı bende oda zararlıdır
peki pudingler hazır çorbalar zararlımı

Salam sosis zararlı çünkü katkı maddesi çok...
Puding zor oldu...
Ama hazır çorba zararlı olmalı çünkü kokusu bana iğrenç geliyordu...
Hamburger yiyebilirsin... Mcdonalds dan... Herşeyi özel üretiliyor... Öneririm... Hijyenik...
Ben koru sitesinden bir ara günde 3 öğün yedim... O daha çok kalıyordu midemde...

hazır çorba yapıldığının ertesi günü bile başka birşeye dönüşmüş gibi geliyor bana.
yıllardır eve sokmam.
hazır puding yapmışlığım var, çorba kadar acayip olmuyor sanki.
ben mümkün olduğu kadar hazır çorba, puding, bulyon vb. gibi ürünleri tüketmemeye çalışıyorum.
artık sebze meyvelerimiz bile eskisi kadar masum değilken, bari kaçabildiklerimizden kaçalım diye...

X