2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım merak ettim, neden kürtaj olmak zorunda kaldın peki?

bebeğimin kalbi atmıyordu canım.gelişimi durmuştu yedinci haftamın sonunda kanamam başladı sekizinci haftamda kürtaj oldum.dedim birdaha diyorum yüce allahıma yalvarıyorum birdaha ne bana ne başkasına yaşatmasın böyle şeyler sağlık versin hepimizin meleğine:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.

bu saç kestirme meselesi benim de kafama takılıyor. ablam falan kestirmiş. ama işte insan yine de evhamlanıyor. doktora sorayım desem rezil olmaktan korkuyorum... kaydirigubbakcemile3

Eseda'cım Gülencim çok teşekkür ederim..hep birlikte büyütürüz artıkın :) bencede yaş geçiyo..
Kısa dönemde olabilir uzun dönemde...Ama hep şunun için dua ediyorum, inşallah yakın yere düşerde gider gelir bari sıksık...

geçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmasın

Doktorlar genelde hafta bitimi çağırırlar o yüzden sabrediceğizzzz....Başka yolu yok 32 haftadan sonra istediğin zaman gidersin
ama yapılması gerekilen rutin tahliler gebeliğin hafta başları yada hafta sonlarına denk geliyor..

çok zor olur canım senin için ama kısa dönem yapar heralde dimi hayırlısıyla bitirip gelir inşallah:teselli:

Sağ olasın arkadaşım, ben yine de bir doktora danışayım. Bu arada doktorum beni 5 hafta sonra yani 17. haftanın sonunda çağırdı. Dayanamam ben

Canım bence bunları kafana takma. bebiş olmuş ya artık sen sağlıkla onu büyütmeye bak. eşin ya kısa dönem yapar ya da astsubay okuluna öğretmen olarak da veriyorlar. benim de bebekle beraber doktora tezime devam etmem gerekiyor. ben soranlara kendime asistan doğuruyorum diyorum. kaydirigubbakcemile3

sen üzülme canımcım beraber dertleşe dertleşe getiririz senin kocayı askerden beişide büyütürüz.üzme sen canını arkadaşım:teselli:.
geçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmasın

çok sağol canım çok şükür geride kaldı herşey.

ayyy canım yaa..çok etkilendim inanki..Allah kimseye vermesin...en büyük korkum ne biliyomusun? doktora gittiğimde doktorun bebeğin kalbi atmıyo demesi...ağzının içine bakıyorum o an doktorun ve kalbim yerinden çıkıcak gibi oluyorum

Ben geldiiiim.Bak dayanamadım hasretinize daldım yine forma.
Beknurcum bende 20 temmuzda öğrendim hamile olduğumu hemide doğum günümde.AYYY kıyamam sana yaaa asker yolumu bekliycen şimdi sen.En azından bebek geliyo evinize onunla zaman çabuk geçer anlamazsın nasıl geçtiğini valla.asıl babişe zor senden ayrı bebekten ayrı.

Forma girmeden önce haber okuyorum hindistanda bir bebek kalbi dışarda doğmuş nekadar zor bişey allah korusun bizi bebişlerimizi.

Ben geçen hafta sırtımda olan saçlarımı, kulak boyunda kestirdim... Öyle bir hurafe duydum ama...

çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri fazlasıyla yaşıyorum canım benim.hergün düşünüyorum acaba iyimi diye.bir hafta görmesem içim içimi yemeye başlıyor.iştahım çok yok hemen neden acaba böyle olmaması lazım diyorum göbeğimde çok büyümedi sadece ayva göbeği gibi bir çıkıntı yine hemen bir gariplik mi var diye düşünüyorum.bu evhamlı halimden kurtulmam lazım çünkü böyle olmakta doğru değil ama işte benimde elimde değil :bbo:.allah yardımcımız ve yanımızda olsun arkadaşım hepimizin:Saruboceq:.

annemlerde der hamileyken saç kestirilmez diye nebiliyim dökülüyoya ben esiyo kestireyim diye ama bişey olurda vicdan azabı çekerim diye vazgeçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…