-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #8.621
canım merak ettim, neden kürtaj olmak zorunda kaldın peki?
Aşağıdaki linde Hamilelikte bakım var saçlarla ilgili de var umarım işine yarar
ANNELERGRUBU - Güzellik - Hamilelikte Vücut Bakımı
Bugün saçlarımı kestirmeye kuaföre gittim. Sürekli gittiğim, muhabbetimizin olduğu bir çocuk. Güveniyorum yani... Önce kaşlarımı aldı, o sırada hamile olduğumu söyledim. "Kusura bakma hocam kesemem saçlarını" dedi. Bebebğin gelişimini çok etkiliyormuş, ciğerleri ile ilgili bir durummuş sanırım. Kadın doğum uzmanına da danışmış. "Ben o sorumluluğu alamam" dedi. "Sen yine de doktoruna sor, izin verirse, için rahat ederse keserim." dedi.
Hamilelikte saçını kestiren var mı? Yalan söyleyeceğini sanmam, sonuçta para kazanacak.
Hamileliğimi öğrenmeden önce gittiğimde de şehir dışındaydı. Böyle gezeceğim sanırım. Tara güzelce, fön çekelim falan diyor. :)
Sizler nasılsınız? Geçmişi okumadım. Umarım herkes sağlıklıdır?
bebeğimin kalbi atmıyordu canım.gelişimi durmuştu yedinci haftamın sonunda kanamam başladı sekizinci haftamda kürtaj oldum.dedim birdaha diyorum yüce allahıma yalvarıyorum birdaha ne bana ne başkasına yaşatmasın böyle şeyler sağlık versin hepimizin meleğine:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.
yok valla ben demem bebek olsun bi tane başta sonra yaş falanda geciyor bilemeyiz biz sana destek oluruz beknur
buarada aranızda cici ören biri yokmu tek afacanlı benmiyim başka anne adaylarıın gecmişine baktım 10.haftada çoşmuşlar bi alışveriş bi örgü felan.. ne zaman bizde çoşucaztopikce :) gözüm doysun dimii
canan sac kestirilmez gebelikte
çok zor olur canım senin için ama kısa dönem yapar heralde dimi hayırlısıyla bitirip gelir inşallah:teselli:
Sağ olasın arkadaşım, ben yine de bir doktora danışayım. Bu arada doktorum beni 5 hafta sonra yani 17. haftanın sonunda çağırdı. Dayanamam ben
Kızlar aranızda sanırım en çok zorluğu ben çekicem doğumdan sonra..
benim eşim askerliğini daha yapmadı kendisi üniv. araştırma görevlisi..bu yüzden sanırım doğduğunda bebeğimle birlikte bi süre asker yolu beklicez..Diceksinizki askerden sonra yapsaydınız çocuğu..
ama ozamana kadarda kim öle? kim kala?
sen üzülme canımcım beraber dertleşe dertleşe getiririz senin kocayı askerden beişide büyütürüz.üzme sen canını arkadaşım:teselli:.Eseda'cım Gülencim çok teşekkür ederim..hep birlikte büyütürüz artıkın :) bencede yaş geçiyo..
Kısa dönemde olabilir uzun dönemde...Ama hep şunun için dua ediyorum, inşallah yakın yere düşerde gider gelir bari sıksık...
geçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmasın
bebeğimin kalbi atmıyordu canım.gelişimi durmuştu yedinci haftamın sonunda kanamam başladı sekizinci haftamda kürtaj oldum.dedim birdaha diyorum yüce allahıma yalvarıyorum birdaha ne bana ne başkasına yaşatmasın böyle şeyler sağlık versin hepimizin meleğine:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.
Bugün saçlarımı kestirmeye kuaföre gittim. Sürekli gittiğim, muhabbetimizin olduğu bir çocuk. Güveniyorum yani... Önce kaşlarımı aldı, o sırada hamile olduğumu söyledim. "Kusura bakma hocam kesemem saçlarını" dedi. Bebebğin gelişimini çok etkiliyormuş, ciğerleri ile ilgili bir durummuş sanırım. Kadın doğum uzmanına da danışmış. "Ben o sorumluluğu alamam" dedi. "Sen yine de doktoruna sor, izin verirse, için rahat ederse keserim." dedi.
Hamilelikte saçını kestiren var mı? Yalan söyleyeceğini sanmam, sonuçta para kazanacak.
Hamileliğimi öğrenmeden önce gittiğimde de şehir dışındaydı. Böyle gezeceğim sanırım. Tara güzelce, fön çekelim falan diyor. :)
Sizler nasılsınız? Geçmişi okumadım. Umarım herkes sağlıklıdır?
ayyy canım yaa..çok etkilendim inanki..Allah kimseye vermesin...en büyük korkum ne biliyomusun? doktora gittiğimde doktorun bebeğin kalbi atmıyo demesi...ağzının içine bakıyorum o an doktorun ve kalbim yerinden çıkıcak gibi oluyorum
ohaayıı canana dedımmmmm