- 14 Ocak 2009
- 151
- 1
- 45
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #8.641
merhaba canım bende 2009 mart annesiyim. 48 ile hamile kaldım tam 22 kilo aldım. ama simdi 50 kiloyum. merak etmeyin alısımız hemde öyle bir alısınızki aklınız şaşar:) son 2 ayda alıcaksınız o kiloları. pofidik oluverio insan. kendiniz bile şaşırırsınız valla. allah hepinize saglıklı sıhhatli hayırlı dogum nasip etsin inşallah. hayırlısıyla alın bebeklerinizi kucagınıza
çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri fazlasıyla yaşıyorum canım benim.hergün düşünüyorum acaba iyimi diye.bir hafta görmesem içim içimi yemeye başlıyor.iştahım çok yok hemen neden acaba böyle olmaması lazım diyorum göbeğimde çok büyümedi sadece ayva göbeği gibi bir çıkıntı yine hemen bir gariplik mi var diye düşünüyorum.bu evhamlı halimden kurtulmam lazım çünkü böyle olmakta doğru değil ama işte benimde elimde değil :bbo:.allah yardımcımız ve yanımızda olsun arkadaşım hepimizin:Saruboceq:.
Kızlar aranızda sanırım en çok zorluğu ben çekicem doğumdan sonra..
benim eşim askerliğini daha yapmadı kendisi üniv. araştırma görevlisi..bu yüzden sanırım doğduğunda bebeğimle birlikte bi süre asker yolu beklicez..Diceksinizki askerden sonra yapsaydınız çocuğu..
ama ozamana kadarda kim öle? kim kala?
canım benim kızımda 4 aya kadar göbeğim çıkmamaıştı o göbek meselesi birazda bünyeye bağlı.allah korusun çoğu gitti azı kaldı en zor 16 hafta gerisi kolay.:CüvCüv:
Canım bence bunları kafana takma. bebiş olmuş ya artık sen sağlıkla onu büyütmeye bak. eşin ya kısa dönem yapar ya da astsubay okuluna öğretmen olarak da veriyorlar. benim de bebekle beraber doktora tezime devam etmem gerekiyor. ben soranlara kendime asistan doğuruyorum diyorum. kaydirigubbakcemile3
bişey sorucam canım zor dönem 16 hafta demişsin ya bu düşük ve işte ikil üçlü taramalar içinmi.ve tabi daha ne gibi riskler için.birde doktorum ikili teste gerek görmedi benim üçlü yapacağız zaten dedi.:uhm::uhm:
Doktorunun seni çagırdı haftaya dedim 5 hafta çüş yani el insaf yapmaları lazım ben şuana kadar rekorum 14 günü gecmedi 14.gün görmezsem 15 güne çıkmamam gibi
yanlış anladın
düşük tehlikesi ve testler için dedim canım.Bebek 16.haftada herşeyi hemen hemen oluşmuş oluyo.Benim doktorumda sadece 3lü tarama yapıcak.Zaten ense kalınlığıda başlı başına bir ikili test
Bende artık son üc ay plates topu niyetine yuvarlanırım.. 70 kiloya kadar çıkarım ben
düşük tehlikesi ve testler için dedim canım.Bebek 16.haftada herşeyi hemen hemen oluşmuş oluyo.Benim doktorumda sadece 3lü tarama yapıcak.Zaten ense kalınlığıda başlı başına bir ikili test
sen üzülme canımcım beraber dertleşe dertleşe getiririz senin kocayı askerden beişide büyütürüz.üzme sen canını arkadaşım:teselli:.
Yaz'cım çok teşekkür ederim canım yaa asker desteklerin için..dertleşiriz tabiii..ozamanda bebekleri 1 yaşında bebekleri 2 yaşında diye forumlar açarız sositososito
en kötüsüde ne biliyomusun? babişi en güzel zamanlarında yanında olamıcak yada büyüdüğünü göremicek..Ama bunlar tamamen en son olacak şeyler..Belki güzel şeyler olur belki yakına düşerde gider gelir diye dua ediyorum