2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım ya bir kilo almaya başlasam çok sevinicem

Doktorunun seni çagırdı haftaya dedim 5 hafta çüş yani el insaf yapmaları lazım ben şuana kadar rekorum 14 günü gecmedi 14.gün görmezsem 15 güne çıkmamam gibi
yanlış anladın

canım benim kızımda 4 aya kadar göbeğim çıkmamaıştı o göbek meselesi birazda bünyeye bağlı.allah korusun çoğu gitti azı kaldı en zor 16 hafta gerisi kolay.:CüvCüv:

Beknur,
Benim eşim de askerliğini yapmadı... Üniversitede değil ama yapmama nedeni aynı, doktora öğrencisi ve benim doğumumdan birkaç ay sonra askere gidecek... Biz de bebek istedik çünkü ben 31 eşim 33 olduklaelaelaelaelae

canım benim kızımda 4 aya kadar göbeğim çıkmamaıştı o göbek meselesi birazda bünyeye bağlı.allah korusun çoğu gitti azı kaldı en zor 16 hafta gerisi kolay.:CüvCüv:

bişey sorucam canım zor dönem 16 hafta demişsin ya bu düşük ve işte ikil üçlü taramalar içinmi.ve tabi daha ne gibi riskler için.birde doktorum ikili teste gerek görmedi benim üçlü yapacağız zaten dedi.:uhm::uhm:

İnşallah bende öyle ümit ediyorum..Bakalım artık, eşim bu konuda benden daha rahat sanki kesin yakın biyerde yapıcakmış gibi düşünüyo :)

Bende artık son üc ay plates topu niyetine yuvarlanırım.. 70 kiloya kadar çıkarım ben

düşük tehlikesi ve testler için dedim canım.Bebek 16.haftada herşeyi hemen hemen oluşmuş oluyo.Benim doktorumda sadece 3lü tarama yapıcak.Zaten ense kalınlığıda başlı başına bir ikili test

Doktorunun seni çagırdı haftaya dedim 5 hafta çüş yani el insaf yapmaları lazım ben şuana kadar rekorum 14 günü gecmedi 14.gün görmezsem 15 güne çıkmamam gibi
yanlış anladın

Ben o kadar sık gitmedim hiç, gitmem de sanırım. Bir kere acil bir durum olduğu için gittim. Olağandışı bir durum yoksa gelmenin bir anlamı yok dedi doktorum da. Çok şükür ve inşallah öyle bir durum da olmaz. 18. hafta da 3'lü test için çağırdı. Arada sadece bebeği görmek için gidilebilir. Ama ben çok takıntılıyım, maazallah sakınan göze çöp batar. Biraz da oluruna bırakmak lazım. Rahat rahat uyusun da büyüsün yavrum, rahatsız etmenin bir anlamı yok. CD'deki görüntülerle, hareketleriyle idare edeceğim artık. :)

Ben alışverişi de doktor kontrolünden sonraya bıraktım yani 18. hafta. 5 ayın içinde olacağız inşallah.

Saç konusunda batıl inanışlarım vardı ama yenmiştim. Daha da kestirmem bundan sonra :) Gezerim pasaklı pasaklı... :kedi:

kızlar bende gidiyorum acıktım kocişte gelecek birazdan hepinize iyi akşamlar öpüyorum sizi ve melekleriniziopuyorumnanaktan

bende çıkıcam kız tepeme bindi bugün hiç bilgisayarla oynamada bırakayımda biraz oıynasın akşam erken yatırıyorum

düşük tehlikesi ve testler için dedim canım.Bebek 16.haftada herşeyi hemen hemen oluşmuş oluyo.Benim doktorumda sadece 3lü tarama yapıcak.Zaten ense kalınlığıda başlı başına bir ikili test

Doktorum ikilide bir şey çıkmadığı için üçlüde de çıkma ihtimali düşük dedi. İnşallah bir şey çıkmaz.

Bu 16. haftada da mı düşük riski var? Vallahi yakında işi bırakıp evde yatcağım. 15. haftamı doldurup 16'ya girdiğimde okul açılacak. Korkarım şimdi...

Biliyorum ben senden aşa kalmıyorum bugün o bi kaç sn bebeğin kalp atışını dr sorana kadar öldüm sandım bogazıma bi yumruk yedim.. ben sık sık gittim ya hep korkuyla bişi olmadı sarı akıntıyı 2 kere leke sandım bi kere selpakla bi kere çamaşırımda lekeyi gösterdim rahatladım en azından.. şimdi kendi doktorumla randevu 18 eylülde daha ne kadar var değilmii??
bende bugün sadece görmek için gittim bebeği cd istedim vermedi manyak Zaten sizin koydunuz bazı resimlerde bile kendi bebeğime benzetiyorum hepsi bizimkine benziyo diyorum eşime çok deli gibi bakıyor suratıma.. bugün doktorda bebeğin agzı büzük vaziyette duruyodu kimbilir neye kızdı gene şişirmiş kendini oğlum dedi herhalde bunlar gene beni görmeye geldiler tühh gene saklayamadık pipiyi offffffffff ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…