2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yazık yaa adamcağızın kursağında kalmış :roflol:

evet canım yaa sorma..O yüz ifadesindeki anlamı tarif edememsiz ..Şöle bakıyordu "bak bana kesin bişi söle birazdan ya sevinmek istiyorum yada boşuboşuna ümitlenmek istemiyorum"der gibi bakıodu :roflol:

ayyy ne 50 sii, 60 dicektımm

iştahım cok scık foruma gırdımden berı ıkı dolma 5 dişlim ekmegın ıcınde kasar yedımm dr normal dedı zayıftın hamıle kaldında dediii ve ben kusan bı ınsanım yanıı

pembiş seninki nazlıcannn :emir_bebek:

esım doruku pek begenmıyor ama bakalımm akannehir

esimle beraber karar verdık

gülencim yazını okudum çok duygulandım o an neler hissettiğini çok iyi anlıyorum yüce rabbim bir sorun yaşatmadan bebeğini kucana almayı nasip etsin:Saruboceq:
gülencim bide kilo aldını yazmışsın nasıl aldın bende bulantım çok ama aşırı yemek yiyorum 47 kilonun üstüne çıkamadım deliricemmmmmmm

peki kızlar evlendikten hemen sonra mı yoksa ne zaman hamile kaldınız öyle sorayım bende;

12 kasım 2006 da evlendik 2 yıl sonra geçen sene Kasımda karar verdik hamile kalmam tedavi ile 8 ay sonra hamile kaldım ...İlaçlarım bitti doğal yolla deneme yapalım dedik aşılama olmadan önce ve meleğim suan annesinin en güvenilir yerinde .Allahıma binlerce şükür stresin en alasını yaşasamda Prolaktin hormonunu yendim:))))Prolaktin hormonu stres olduğu zaman bile yükseliyor ve hamile kalmayı engelliyor.Umudumu hiç kaybetmedim bende Gülencim gibi....Sabırlı ve umudla bekledik

benım karnımda baya cıkık birde kilodan dolayın olabılır ama artık sabah ve gece yatarkende aynı boyutta
nası aldımı bilmiyorum bende da öncededn bi keresi kilo almaya çalışıyodum 3 ayda 1 kiloyu çikolatyayla almıştım oda zar zor artık yani hareketsiz kalıyorum şuanda odnan belkide

gülencim yazını okudum çok duygulandım o an neler hissettiğini çok iyi anlıyorum yüce rabbim bir sorun yaşatmadan bebeğini kucana almayı nasip etsin:Saruboceq:
gülencim bide kilo aldını yazmışsın nasıl aldın bende bulantım çok ama aşırı yemek yiyorum 47 kilonun üstüne çıkamadım deliricemmmmmmm

merhaba canım bende 2009 mart annesiyim. 48 ile hamile kaldım tam 22 kilo aldım. ama simdi 50 kiloyum. merak etmeyin alısımız hemde öyle bir alısınızki aklınız şaşar:) son 2 ayda alıcaksınız o kiloları. pofidik oluverio insan. kendiniz bile şaşırırsınız valla. allah hepinize saglıklı sıhhatli hayırlı dogum nasip etsin inşallah. hayırlısıyla alın bebeklerinizi kucagınıza:emir_bebek:

Bizde
27 mayıs 2006 da evlenmiştik ,
Evlendiğimden beri hamile kalmaya çalışıyodum .. ikinci tüp bebek tedavisiyle bizde eşimde agır kısırlık sorununu aştık çok şükür.. Belki bu sayfaları tıpkı benişm eski halimdeki gibi hamile olmayan biri okuyordur içi acıyordur.. Bende pancuben gibi umudumu yitirmedim umut en son ölür.. Bi dilek tuttuk ve oldu.. Zaman aldı.. 3 sene 3 aylık evliyim aşa yukarı 3.5 aylık hamileyim

bende 18 ağustos 2007 de evlendik..2 sene dolmadan hamile kaldım...
Allah kimseye aratmasın, yokluğunu göstermesin..

biz 23 nisan 2006 da evlendik.ta ki geçtiğimiz kasım ayına kadar istemedik.sonra denedik şubatta hamile olduğumu öğrendim ama martta kürtaj olmak zorunda kaldım(allahım birdaha ne bana kimseye yaşatmasın o duyguları:Saruboceq:)sonra tekrar istedim temmuzda geldi bu defa meleğimçok şükür allahıma.rabbim bu bebeğime uzun ömür sağlık versin:Saruboceq:.

Bugün saçlarımı kestirmeye kuaföre gittim. Sürekli gittiğim, muhabbetimizin olduğu bir çocuk. Güveniyorum yani... Önce kaşlarımı aldı, o sırada hamile olduğumu söyledim. "Kusura bakma hocam kesemem saçlarını" dedi. Bebebğin gelişimini çok etkiliyormuş, ciğerleri ile ilgili bir durummuş sanırım. Kadın doğum uzmanına da danışmış. "Ben o sorumluluğu alamam" dedi. "Sen yine de doktoruna sor, izin verirse, için rahat ederse keserim." dedi.

Hamilelikte saçını kestiren var mı? Yalan söyleyeceğini sanmam, sonuçta para kazanacak.

Hamileliğimi öğrenmeden önce gittiğimde de şehir dışındaydı. Böyle gezeceğim sanırım. Tara güzelce, fön çekelim falan diyor. :)

Sizler nasılsınız? Geçmişi okumadım. Umarım herkes sağlıklıdır?

Kızlar aranızda sanırım en çok zorluğu ben çekicem doğumdan sonra..
benim eşim askerliğini daha yapmadı kendisi üniv. araştırma görevlisi..bu yüzden sanırım doğduğunda bebeğimle birlikte bi süre asker yolu beklicez..Diceksinizki askerden sonra yapsaydınız çocuğu..
ama ozamana kadarda kim öle? kim kala?

Kızlar aranızda sanırım en çok zorluğu ben çekicem doğumdan sonra..
benim eşim askerliğini daha yapmadı kendisi üniv. araştırma görevlisi..bu yüzden sanırım doğduğunda bebeğimle birlikte bi süre asker yolu beklicez..Diceksinizki askerden sonra yapsaydınız çocuğu..
ama ozamana kadarda kim öle? kim kala?

çok zor olur canım senin için ama kısa dönem yapar heralde dimi hayırlısıyla bitirip gelir inşallah:teselli:

yok valla ben demem bebek olsun bi tane başta sonra yaş falanda geciyor bilemeyiz biz sana destek oluruz beknur
buarada aranızda cici ören biri yokmu tek afacanlı benmiyim başka anne adaylarıın gecmişine baktım 10.haftada çoşmuşlar bi alışveriş bi örgü felan.. ne zaman bizde çoşucaztopikce :) gözüm doysun dimii

canan sac kestirilmez gebelikte

biz 23 nisan 2006 da evlendik.ta ki geçtiğimiz kasım ayına kadar istemedik.sonra denedik şubatta hamile olduğumu öğrendim ama martta kürtaj olmak zorunda kaldım(allahım birdaha ne bana kimseye yaşatmasın o duyguları:Saruboceq:)sonra tekrar istedim temmuzda geldi bu defa meleğimçok şükür allahıma.rabbim bu bebeğime uzun ömür sağlık versin:Saruboceq:.

canım merak ettim, neden kürtaj olmak zorunda kaldın peki?

Bugün saçlarımı kestirmeye kuaföre gittim. Sürekli gittiğim, muhabbetimizin olduğu bir çocuk. Güveniyorum yani... Önce kaşlarımı aldı, o sırada hamile olduğumu söyledim. "Kusura bakma hocam kesemem saçlarını" dedi. Bebebğin gelişimini çok etkiliyormuş, ciğerleri ile ilgili bir durummuş sanırım. Kadın doğum uzmanına da danışmış. "Ben o sorumluluğu alamam" dedi. "Sen yine de doktoruna sor, izin verirse, için rahat ederse keserim." dedi.

Hamilelikte saçını kestiren var mı? Yalan söyleyeceğini sanmam, sonuçta para kazanacak.

Hamileliğimi öğrenmeden önce gittiğimde de şehir dışındaydı. Böyle gezeceğim sanırım. Tara güzelce, fön çekelim falan diyor. :)

Aşağıdaki linde Hamilelikte bakım var saçlarla ilgili de var umarım işine yarar
ANNELERGRUBU - Güzellik - Hamilelikte Vücut Bakımı

canım ben 6 haftalıkken kestirdim...hemde ne kestirme saçlarım belime kadardı nerdeyse..şimdi omuzlarımda..ben sanmıyorum öle bişi olduğunu..benim ablamda hamileliğinde hep kestirirdi..sanırım kuaförde yanlış bilio

X