- 10 Temmuz 2009
- 1.541
- 3
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #8.601
canım allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin.hoşgeldin.benide listenize ekleyi verin yaş 32 sat:29 haziran kilo 74
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin.hoşgeldin.benide listenize ekleyi verin yaş 32 sat:29 haziran kilo 74
yazık yaa adamcağızın kursağında kalmış :roflol:
slm hanımlar bende 2010 mart annesi olucam bu 2.bebişim olacak inş.aslında nisan başı ama sezeryan olacağı için mart sonu gibi olacak
gülencim yazını okudum çok duygulandım o an neler hissettiğini çok iyi anlıyorum yüce rabbim bir sorun yaşatmadan bebeğini kucana almayı nasip etsin:Saruboceq:
gülencim bide kilo aldını yazmışsın nasıl aldın bende bulantım çok ama aşırı yemek yiyorum 47 kilonun üstüne çıkamadım deliricemmmmmmm
Kızlar aranızda sanırım en çok zorluğu ben çekicem doğumdan sonra..
benim eşim askerliğini daha yapmadı kendisi üniv. araştırma görevlisi..bu yüzden sanırım doğduğunda bebeğimle birlikte bi süre asker yolu beklicez..Diceksinizki askerden sonra yapsaydınız çocuğu..
ama ozamana kadarda kim öle? kim kala?
biz 23 nisan 2006 da evlendik.ta ki geçtiğimiz kasım ayına kadar istemedik.sonra denedik şubatta hamile olduğumu öğrendim ama martta kürtaj olmak zorunda kaldım(allahım birdaha ne bana kimseye yaşatmasın o duyguları:Saruboceq:)sonra tekrar istedim temmuzda geldi bu defa meleğimçok şükür allahıma.rabbim bu bebeğime uzun ömür sağlık versin:Saruboceq:.
Bugün saçlarımı kestirmeye kuaföre gittim. Sürekli gittiğim, muhabbetimizin olduğu bir çocuk. Güveniyorum yani... Önce kaşlarımı aldı, o sırada hamile olduğumu söyledim. "Kusura bakma hocam kesemem saçlarını" dedi. Bebebğin gelişimini çok etkiliyormuş, ciğerleri ile ilgili bir durummuş sanırım. Kadın doğum uzmanına da danışmış. "Ben o sorumluluğu alamam" dedi. "Sen yine de doktoruna sor, izin verirse, için rahat ederse keserim." dedi.
Hamilelikte saçını kestiren var mı? Yalan söyleyeceğini sanmam, sonuçta para kazanacak.
Hamileliğimi öğrenmeden önce gittiğimde de şehir dışındaydı. Böyle gezeceğim sanırım. Tara güzelce, fön çekelim falan diyor. :)
Sizler nasılsınız? Geçmişi okumadım. Umarım herkes sağlıklıdır?
Bugün saçlarımı kestirmeye kuaföre gittim. Sürekli gittiğim, muhabbetimizin olduğu bir çocuk. Güveniyorum yani... Önce kaşlarımı aldı, o sırada hamile olduğumu söyledim. "Kusura bakma hocam kesemem saçlarını" dedi. Bebebğin gelişimini çok etkiliyormuş, ciğerleri ile ilgili bir durummuş sanırım. Kadın doğum uzmanına da danışmış. "Ben o sorumluluğu alamam" dedi. "Sen yine de doktoruna sor, izin verirse, için rahat ederse keserim." dedi.
Hamilelikte saçını kestiren var mı? Yalan söyleyeceğini sanmam, sonuçta para kazanacak.
Hamileliğimi öğrenmeden önce gittiğimde de şehir dışındaydı. Böyle gezeceğim sanırım. Tara güzelce, fön çekelim falan diyor. :)
Sizler nasılsınız? Geçmişi okumadım. Umarım herkes sağlıklıdır?