2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ehh BENıMKı çok korku doluydu
tüp bebek yapmışız , ilki tutmamış
ikincinin transferi yapılalı 10.gün
adetime 7 gün var..
kuran okuduktan sonra wc gittim çamaşırımda iki tane gri leke yanlış yazmadım gri kahve kırmızı pembe hiç alakası yok gri iki leke bu başka bişeydi direk anneme gösterdim önemli değil demiş ama balkona çıkıp ağlamış bende hemen kliniği aradım böyle böyle dedim gebelik testi yaptır dedi.. bunu duymamla aglamam bir oldu eşim işten geldi kayınvalidem ve amcamın hanımı annem evde kaldı hastane gittik kan verdim hemşireye hamile kanı gibi değilmi gibi bişi sordum aglıyarak bilemem dedi ..hastanede kayınvalidem ve yengem bekledi biz eşimel eve dönüyoduk bi dilenci gördüm kucağındabebek dedim Ey allahım ya benim olsun o cocuk keşke ne yapacağım artık falan diye düşünüyorum böyle çok garip duygulardayım evin önüne geldik annemle abimin eşi(buarada abimin eşi 5 haftalık hamileymiş ama bana ve aileme söylememiş üzülürüm diye)yüzüme baktıla sonuc 1 saat sonra çııkıcak dedim.. eve geldik agladım agladım dedim git memet bi idrar testi al olan oldu dedim.. neyse wc girdim yaptım testi eşimin eline verdim kitleyi ne oldu dedi ne bilim bakamıcam ben al sen bak dedim.. ilk başta bi sesssizlikten sonra negatif dedi gerçektenmi dedi iyice aglamaya başladım(ki şimdide aglıyorum) gittim baktım nasıl yani baksanıza bi çizgi çıkıyor dedim inanamadık spotları actık tekrar baktık bi çizgi daha vardı incecik.. hamileyim işte bak oldu olu diye aglıyorum eşimde belki yoktur çok ince çizgi dedi hayır var var dedim diğer idrar testinide annem yaptı onda tek çizgi çıktı 15 dk sonra kan sonucum geldi..ve o zamandan sonra uzun bi zaman hiç aglamadım

Yazlıktaydık biz (senelik izindeydik) ben 16.07.2009 kendim yaptım testi saat 10,30 gibi pozitif çıktı 21,07,2009 saat 16,49 (ultrason kağıdından bakıyorum) 5 hafta 4 günlük diye onaylanmış bir gebeliğim oldu:)))

ben 6 temmuzda öğrenmiştim.annemlerdeydim dayanamadım orda yaptım idrar testini.eşimede tel söyledim.hala ilk gördüğünde beni tepkisini unutamıyorum.ağlamıştım sevinçten.allah olmayan herkeze tattırsın bu güzel duyguyu.

bende günüm gelmeden öğrendim canım eşimin daha belli olmaz heyecan yapma demesine rağmen yaa ben biliyorum hamileyim bakıcam işte diyip zorla test almıştım
eşim gözlerine inanamamıştı akannehir yazık kalp krizi geçircekti nerdeyse kaydirigubbakcemile3 akşamına da kan testi yaptırmıştık arkadaşlara sözümüz vardı gittik mecbur herkes bize yaa niye ikide birde bakışıp gülüşüyosunuz demişlerdi de söylememiştik

ben 12.07.2009 tarihinde akşam saat 7,30 8 gibi öğrendim.umutsuzca yaptım çift çizgiyi görünce çıldırdım eşime seslendim geldi baktı çok sevindi.inanmadım arkadaşımı aradım test al gel diye o getirdi bidaha yaptım bidaha çift çizgihihoyyyt.çok harika bir duygu isteyen herkese nasip olsun birgün.bizede sağlıklı hayırlı doğdukları günleri göstersin allahım:Saruboceq:

yazık yaa adamcağızın kursağında kalmış :roflol:

slm kızlar oğlumu bilgisayardan çok şükür kaldıra bildim bilgisayar kurdu mübarek bana sıra gelmiyo yazılanları hep başa dönüp okumam gerekiyo

bende 7 temmuzda 5 hafta 4günlükken keseyi görmüştüm ,
buarada ben 6.5 kilo almışım doktor tosun gibisin dedi hayatımda ilk defe 50 kiloya yarım kilo kalmış
buarada iki ölçüm yaptı biri 14 hafta 5 gün birinde 13 hafta 4 gün çıkardı bebek bıngıl bıngıldı sen 13 hafta 4 günü baz al bi dakine acık ac gel dedi

allah olmayanlarada versin inşallahh

oğlumun adı , Ege - Deniz Veya doruk olacak Allah kısmet ederse

pembişşş sende al unisex ama tadı çıkmıyor yahu cinsiyetini falan da soruyo satıcılar :)

maşallah canım hadi gözünaydın gördün bebişini annesi.

çok duygulandım canım yaa senağlama allah sana da bebişine de uzzzuuuun ömür versin inş. :Saruboceq: kucağına almayı nasip etsin rabbim

cinsiyeti belirleyen erkeklerin spermi,bende eşimin yaşını kullanarak hamile kaldığım ayı karşılaştırdım öyle olunca 2 side tuttu. :))))))))))))))

çin takviminde eşin yaşına göremi bakcaz

kızlar çok kötüyüm dün akşamdan beri kasıklarımda ve belimde inanılmaz ağrı var çok korkuyorum...sizlerde hiç böyle bi şikayet varmımafoldumben

akşam bende senin gibiydim belim ağrımadı ama karnım ve kasıklarım beni öldürdü sabaha kadar bekledim heralde düşcek bu diye ama çok şükür kanamam falan olmadı :Saruboceq:çok korktum

nilü beni listeye dahil eylesin
dogum tarihi 5 mart
13 hafta 4 gün(tekrar sata göre olan tarihe döndüm) ne güzel önden önden gitmeisne alışmıştım neye inanacağımı şaşırdım
13 hafta 4 günde 7.6 cm kiloyu 16 .haftada ölçmeye başlıyolarmuş

slm hanımlar bende 2010 mart annesi olucam bu 2.bebişim olacak inş.aslında nisan başı ama sezeryan olacağı için mart sonu gibi olacak

Busarada bebek iyice çıkmış yukarı göbek deliğimden 2 parmak aşagıya usg jeli döküp oradan baktı dr :)

Neeeyyy ???? 6,5 kilomu aldin....? simdiden ? :1shok::1shok: masaallah gulencim....
Ben 4 kilo verdim 2 kilosunu geri aldim sayirli....
Ayrica birde ikinci neeeeyyyy ???? Ilk defa 50 kiloyami yaklastin...:1shok::1shok:.????

allah olmayanlarada versin inşallahh

oğlumun adı , Ege - Deniz Veya doruk olacak Allah kısmet ederse

pembişşş sende al unisex ama tadı çıkmıyor yahu cinsiyetini falan da soruyo satıcılar :)
tatlım ikimizin tarihleri çok yakın birbirine.benim allah kısmet ederse 3 mart.şu anda 13+5 haftalık.seninki göstermiş cinsiyeti bizimkinin hiç niyeti yok gibi.biraz daha bekleticek anneyi anlaşılan.zaten içimden daha göstermiycek gibi geliyor cinsiyeti banada.dün gittim yan yatıyordu kuzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…