- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #8.581
benim daha günüm bile gelmemişti öğrendiğimde 02,07,2009 da saat 2 gibi öğrenmiştim.sanki emindim hamile olduğumdan hemen kan testi yaprırdım hatta doktor daha erken 1 hafta geçsin dedi ben ısrarla yaptırdım.:CüvCüv:
o zaman değerlerim 124 cıkmıştı daha 3 haftalık bile değildi.insanın hamile olduğunu hisstemesi ayrı bi heyecen doktorun gebesin demesi ayrı bi heyecan.rabbim herkese nasip etsin çok güzel bir duygu...:CüvCüv:
benim daha günüm bile gelmemişti öğrendiğimde 02,07,2009 da saat 2 gibi öğrenmiştim.sanki emindim hamile olduğumdan hemen kan testi yaprırdım hatta doktor daha erken 1 hafta geçsin dedi ben ısrarla yaptırdım.:CüvCüv:
o zaman değerlerim 124 cıkmıştı daha 3 haftalık bile değildi.insanın hamile olduğunu hisstemesi ayrı bi heyecen doktorun gebesin demesi ayrı bi heyecan.rabbim herkese nasip etsin çok güzel bir duygu...:CüvCüv:
bende 20 temmuz ptesi günü 19:30 gibi öğrendim..eşim evde yoktu..ben şaşkınlıktan evin içinde bi oraya bi oraya dolaştım durdum..Birde hiç beklemiyordum hemem kuzumun geleceğini..salak salak kendi kendime gülme krizlerine girdim :) ama çokta sevinmek istemedim kan testi yapınca sevincem dedim..eşim geldi ona söyledim..şimdi idrar testi yanıltıyor ya kan testi en doğrusu dedim garibim o yüzden sevinemedi şaşkın şaşkın bakakaldı..
bende 7 temmuzda 5 hafta 4günlükken keseyi görmüştüm ,
buarada ben 6.5 kilo almışım doktor tosun gibisin dedi hayatımda ilk defe 50 kiloya yarım kilo kalmış
buarada iki ölçüm yaptı biri 14 hafta 5 gün birinde 13 hafta 4 gün çıkardı bebek bıngıl bıngıldı sen 13 hafta 4 günü baz al bi dakine acık ac gel dedi
Ehh BENİMKİ çok korku doluydu
tüp bebek yapmışız , ilki tutmamış
ikincinin transferi yapılalı 10.gün
adetime 7 gün var..
kuran okuduktan sonra wc gittim çamaşırımda iki tane gri leke yanlış yazmadım gri kahve kırmızı pembe hiç alakası yok gri iki leke bu başka bişeydi direk anneme gösterdim önemli değil demiş ama balkona çıkıp ağlamış bende hemen kliniği aradım böyle böyle dedim gebelik testi yaptır dedi.. bunu duymamla aglamam bir oldu eşim işten geldi kayınvalidem ve amcamın hanımı annem evde kaldı hastane gittik kan verdim hemşireye hamile kanı gibi değilmi gibi bişi sordum aglıyarak bilemem dedi ..hastanede kayınvalidem ve yengem bekledi biz eşimel eve dönüyoduk bi dilenci gördüm kucağındabebek dedim Ey allahım ya benim olsun o cocuk keşke ne yapacağım artık falan diye düşünüyorum böyle çok garip duygulardayım evin önüne geldik annemle abimin eşi(buarada abimin eşi 5 haftalık hamileymiş ama bana ve aileme söylememiş üzülürüm diye)yüzüme baktıla sonuc 1 saat sonra çııkıcak dedim.. eve geldik agladım agladım dedim git memet bi idrar testi al olan oldu dedim.. neyse wc girdim yaptım testi eşimin eline verdim kitleyi ne oldu dedi ne bilim bakamıcam ben al sen bak dedim.. ilk başta bi sesssizlikten sonra negatif dedi gerçektenmi dedi iyice aglamaya başladım(ki şimdide aglıyorum) gittim baktım nasıl yani baksanıza bi çizgi çıkıyor dedim inanamadık spotları actık tekrar baktık bi çizgi daha vardı incecik.. hamileyim işte bak oldu olu diye aglıyorum eşimde belki yoktur çok ince çizgi dedi hayır var var dedim diğer idrar testinide annem yaptı onda tek çizgi çıktı 15 dk sonra kan sonucum geldi..ve o zamandan sonra uzun bi zaman hiç aglamadım
cinsiyeti belirleyen erkeklerin spermi,bende eşimin yaşını kullanarak hamile kaldığım ayı karşılaştırdım öyle olunca 2 side tuttu. :))))))))))))))
kızlar çok kötüyüm dün akşamdan beri kasıklarımda ve belimde inanılmaz ağrı var çok korkuyorum...sizlerde hiç böyle bi şikayet varmımafoldumben
bende 7 temmuzda 5 hafta 4günlükken keseyi görmüştüm ,
buarada ben 6.5 kilo almışım doktor tosun gibisin dedi hayatımda ilk defe 50 kiloya yarım kilo kalmış
buarada iki ölçüm yaptı biri 14 hafta 5 gün birinde 13 hafta 4 gün çıkardı bebek bıngıl bıngıldı sen 13 hafta 4 günü baz al bi dakine acık ac gel dedi
tatlım ikimizin tarihleri çok yakın birbirine.benim allah kısmet ederse 3 mart.şu anda 13+5 haftalık.seninki göstermiş cinsiyeti bizimkinin hiç niyeti yok gibi.biraz daha bekleticek anneyi anlaşılan.zaten içimden daha göstermiycek gibi geliyor cinsiyeti banada.dün gittim yan yatıyordu kuzu.allah olmayanlarada versin inşallahh
oğlumun adı , Ege - Deniz Veya doruk olacak Allah kısmet ederse
pembişşş sende al unisex ama tadı çıkmıyor yahu cinsiyetini falan da soruyo satıcılar :)