2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy canım yaaa biz senle kader arkadaşıymışızda haberim yokmuş :sinifsinif:
bizimkinin nezaman gideceği belli değil ama benimkide bebek bikaç aylıkken gidecek heralde
Allah yardım eder inşallah..Bi yandan çok kötü ama bi yandan iyi..Enazından gittiklerinde oyalanıcak bişi bırakmış olucaklar bize :)

Beknur geldiğinde bide kardeş yaparsınız canım kötükedihüso

Beknur, eşim 3 ay önce askerden geldi ve bir yıl G.Antep'teydi, ben Bursa'da. Asker öğretmen olarak yaptı. Tatillerde geldi, arada rapor aldı kaçtı. Şimdi sanki hiç gitmemiş gibi geliyor. Eşinin muhtemelen kısa dönem çıkar. (ınşallah) Nasıl geçtiğini anlamazsınız bile. Bebeğin oyalar zaten seni. Ben koca evde tek başımaydım beklerken.

ben kızımdan sonra spiral koydurmıuştum ikinci olsun istedik. çıkarttıralı 7 ay olmuştu bi türlü hamiş kalamıodum çok moralim bozuktu çünkü kızımda hemen kalmıştım, hatta hamile kaldığım ay rahim flimi çekilecekti çok korkuyordum flimden çok şükür allahım nasip etmedi ve hep stresten reglim 2,3 gün geçiyordu gene 2 günüm geçti gebe olduğum aklımın ucundan geçmiodu sonra saat 22:30 du eşime söledim geçtiğini bir heycan bir heycan anlatamam hemen hzırlanalım dedi nöbetci eczane aramaya gidiyoruz dedi olmaz yarını bekle dedim yok dinleyen kim adamın içine doğmuş demekki hiç böle yapmamıştı nese gittik aldık eve döncez nerdeyse arabada yaptıracaktı testi:)))eve geldik bi baktıkki hamişim eşim çıldırmış gibiydi...Allahım isteyen herkeze tattırsın

öncelikle meraba kızlar
benim bi sorunum var ya karnım çok ağrıyor
ve günler sonra tekrar mide bulantım başladı
bugün sarı acı bir su çıkardım
sizce normal mi ya
bebeğim için endişeleniyorum

beknur ve yaz inşallah eşleriniz kısa zamanda vatani görevlerini yapar hemen dönerler.Ayrılık zor ama eğer ucunda mutluluk varsa çabuk geçer.
Gülencim yazdığına çok güldüm demek yine gösterdi senin oğluşun.bu arada benim randevum 30 eylülde ben ne yapayım zaman hiç geçmez artık.

Haklısın kardeş, hiç olmazsa bir bebişimiz olacak...

Geçmiş olsun canım.
Karın ağrısını bilmiyorum ama ben de iki gündür çok çıkarıyorum
Aynen söylediğin gibi acı su çıkıyo.
Doktorun vitamin, folik asit gibi ilaçlar verdiyse onlar çıkarken sarı ve acı oluyo...
İnşallah ciddi bişey yoktur..
Allah'a emanet ol.. :Saruboceq:

Eşi askere gidecek olan arkadaşlar, Allah kavuştursun. ınşallah sağ salim gider gelirler.. Dualarım sizinle..

çok saol canım ya bazı yerlerdede düşükten filan bahsediliyor doktor iç kanama var yorulmayacaksın filan demişti onun sözlerinden sonra korkmaya başladım açıkcası eşim hastaneye gidelim dedi salak gibi gitmek istemedin yaaaaaaaaaaaaa

Gidip bi görünmende fayda var. İhmal etme canım ya..

valla ben çin takvimine kendi yaşıma göre birde eşimin yaşına göre baktım ikisindede kız çıktı..
Ya valla çok merak ettim şimdi gerçekten doğru çıkacak mı diyeee :)

benımde cın takvımıne gore erkek dıyor bakalım dogru cıkacakmı saglıklı olsun o onemlı olan ama merak edıyorum ıste

herseyın yolunda olması cok guzel canım ıcıde rahatlıyor ınsanın dra gıdınce

benım sat 19 mayıstı 22 hazıran pazartesı gunu saat 13:00 cıvarlarında ıdrar testıyle ogrendım harıka bı andı

bende 4kez tup bebek yaptırmıs bırı olarak senı coooooooook ıı anlıorum bıtanem o beklemeler ınsanı olduruyor degıl sattler sanıyeler gecmıo cok butun tuylerım dıken dıken oldu okurken aglayarak yazıyorumsuan ama ben hıc beklemedıgım bı anda kendılıgımden kedım bu kez hamıle beklemedıgım an dıyorum cunku martta 4kez tup bebk yaptırdım hamıleydım ama araan bıkacc gun gecınce kanamam oldu ve gıtmıstı bebegım martta oldugu ıcın hemen dusunmuyordum tekrar denemyı ama rabbım mucızemızı yolladı yumuzu guldurdu beklemedıgımız bır anda allah ısteyen gonlunde olan herkese nasıp tsın ınsallahhh amınnnnn

hadi bakalım Selkie'cim hayırlı haberlerini bekliyoruz..
Ama sen geçen haftada gitmiştin sanırım..Neden tekrar çağırdı ki seni?

selkie canım hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz.

kızlar ben geldim dr den....kanamam olduğu için tekrar gittim bugün...rahim ağzı yarası vardı ya bende gebelikte artan kan nedeniyle daha fazla kanamaya başlamış,,bayabi kanama var.bir sürü ilaç verdi,fitil pomad antibiyotik ve kan ilaçı,,,bunları kullanacağım 15 gün içinde geçmezse yine gideceğim drr ye dondurma işlemi yapacak mecburen.geçirmemiz lazım dedi,erken doğum yapmana sebebiyet verebilir bu kanama dedi!..yara fazla büyük değil ama çok kanıyor...en az bir ay daha çekecem bunu yani,,,
bebeğime gelince gayet iyi,14 hafta 4 günlük olmuş,artık bütün olarak göremiyorum bebişimi kızlar,kol bacak gövde ayrı ayrı görüyorum çok hareketliydi fıkır fıkır....o nedenle boyunu ölçemiyoruz ama kilosunu öğrendim 93 gr olmuş ...birde erkek olduğu kesinleşti....bir aslan parçası daha geliyor.....kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…