- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #8.661
Beknur,
Benim eşim de askerliğini yapmadı... Üniversitede değil ama yapmama nedeni aynı, doktora öğrencisi ve benim doğumumdan birkaç ay sonra askere gidecek... Biz de bebek istedik çünkü ben 31 eşim 33 olduklaelaelaelaelae
ayyy canım yaaa biz senle kader arkadaşıymışızda haberim yokmuş :sinifsinif:
bizimkinin nezaman gideceği belli değil ama benimkide bebek bikaç aylıkken gidecek heralde
Allah yardım eder inşallah..Bi yandan çok kötü ama bi yandan iyi..Enazından gittiklerinde oyalanıcak bişi bırakmış olucaklar bize :)
öncelikle meraba kızlar
benim bi sorunum var ya karnım çok ağrıyor
ve günler sonra tekrar mide bulantım başladı
bugün sarı acı bir su çıkardım
sizce normal mi ya
bebeğim için endişeleniyorum
Geçmiş olsun canım.
Karın ağrısını bilmiyorum ama ben de iki gündür çok çıkarıyorum
Aynen söylediğin gibi acı su çıkıyo.
Doktorun vitamin, folik asit gibi ilaçlar verdiyse onlar çıkarken sarı ve acı oluyo...
İnşallah ciddi bişey yoktur..
Allah'a emanet ol.. :Saruboceq:
çok saol canım ya bazı yerlerdede düşükten filan bahsediliyor doktor iç kanama var yorulmayacaksın filan demişti onun sözlerinden sonra korkmaya başladım açıkcası eşim hastaneye gidelim dedi salak gibi gitmek istemedin yaaaaaaaaaaaaa
Gidip bi görünmende fayda var. İhmal etme canım ya..
valla ben çin takvimine kendi yaşıma göre birde eşimin yaşına göre baktım ikisindede kız çıktı..
Ya valla çok merak ettim şimdi gerçekten doğru çıkacak mı diyeee :)
dr sabah gititk arkadaşlar ay nası kötüydüm hem korku hemde mide bulantısı deli gibiydim ac karnına gittim 2 saat beklledik dr baktı usg bebeği gördük 2 sn falan ben kalp atışını göremiyorum doktoru bey dedim olurmu öyle şey bak burada dedi canım yavrum.. Kafa cağını ölçtü , beynine baktı karnına baktı omur dengesine cartına curtuna baktı :) ve hala erkek :)ikili test daha hassas bi test dedi üclüye göre ikili temizse yapmaya gerek yok dedi hassaslığı yüksek olan teste inanmayıp hassaslığı az olan teste inanamayız dedi.. Yengeme üclü yaptırdınız dedim onun bi tane oğlu var ama yani bu riski bana göre daha azdır ve zamanı gecmişti dedi öyle işte..
Tsh ve tam idrar tahlili yaptırdık sonucları yaırn akşam alıcaz..
Birde gene alışveriş yaptık..
Fanatik alt değiştirme seti aldım
böyle futbolcu gibi altı ayakları kolları felan var yastığıda adam kafası şeklinde ve desenlerinde çok hoş
bir iç badi uzun kollu
4 tande çorap aldım :) kimseye demedim
kızlar şimdi taaa en baş sayfalara dönüp tekrar baktım biz nilüferle aynı gün öğrenmişiz hamile olduğumuzu hadi eskiyi yad edelim sırnaşık şey kimler hangi tarih hangi saatte öğrenmiş hamiş olduğunu :cüvcüv: Ben 04.07.09 cumartesi günü sabah 09,00 sıralarında öğrenmiştim ahh ahh süper bi andı :sm_cool:
ehh benimki çok korku doluydu
tüp bebek yapmışız , ilki tutmamış
ikincinin transferi yapılalı 10.gün
adetime 7 gün var..
Kuran okuduktan sonra wc gittim çamaşırımda iki tane gri leke yanlış yazmadım gri kahve kırmızı pembe hiç alakası yok gri iki leke bu başka bişeydi direk anneme gösterdim önemli değil demiş ama balkona çıkıp ağlamış bende hemen kliniği aradım böyle böyle dedim gebelik testi yaptır dedi.. Bunu duymamla aglamam bir oldu eşim işten geldi kayınvalidem ve amcamın hanımı annem evde kaldı hastane gittik kan verdim hemşireye hamile kanı gibi değilmi gibi bişi sordum aglıyarak bilemem dedi ..hastanede kayınvalidem ve yengem bekledi biz eşimel eve dönüyoduk bi dilenci gördüm kucağındabebek dedim ey allahım ya benim olsun o cocuk keşke ne yapacağım artık falan diye düşünüyorum böyle çok garip duygulardayım evin önüne geldik annemle abimin eşi(buarada abimin eşi 5 haftalık hamileymiş ama bana ve aileme söylememiş üzülürüm diye)yüzüme baktıla sonuc 1 saat sonra çııkıcak dedim.. Eve geldik agladım agladım dedim git memet bi idrar testi al olan oldu dedim.. Neyse wc girdim yaptım testi eşimin eline verdim kitleyi ne oldu dedi ne bilim bakamıcam ben al sen bak dedim.. Ilk başta bi sesssizlikten sonra negatif dedi gerçektenmi dedi iyice aglamaya başladım(ki şimdide aglıyorum) gittim baktım nasıl yani baksanıza bi çizgi çıkıyor dedim inanamadık spotları actık tekrar baktık bi çizgi daha vardı incecik.. Hamileyim işte bak oldu olu diye aglıyorum eşimde belki yoktur çok ince çizgi dedi hayır var var dedim diğer idrar testinide annem yaptı onda tek çizgi çıktı 15 dk sonra kan sonucum geldi..ve o zamandan sonra uzun bi zaman hiç aglamadım
hadi bakalım Selkie'cim hayırlı haberlerini bekliyoruz..
Ama sen geçen haftada gitmiştin sanırım..Neden tekrar çağırdı ki seni?
selkie canım hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz.