2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dr sabah gititk arkadaşlar ay nası kötüydüm hem korku hemde mide bulantısı deli gibiydim ac karnına gittim 2 saat beklledik dr baktı usg bebeği gördük 2 sn falan ben kalp atışını göremiyorum doktoru bey dedim olurmu öyle şey bak burada dedi canım yavrum.. kafa cağını ölçtü , beynine baktı karnına baktı omur dengesine cartına curtuna baktı :) ve hala erkek :)ikili test daha hassas bi test dedi üclüye göre ikili temizse yapmaya gerek yok dedi hassaslığı yüksek olan teste inanmayıp hassaslığı az olan teste inanamayız dedi.. yengeme üclü yaptırdınız dedim onun bi tane oğlu var ama yani bu riski bana göre daha azdır ve zamanı gecmişti dedi öyle işte..
tsh ve tam idrar tahlili yaptırdık sonucları yaırn akşam alıcaz..
birde gene alışveriş yaptık..
fanatik alt değiştirme seti aldım
böyle futbolcu gibi altı ayakları kolları felan var yastığıda adam kafası şeklinde ve desenlerinde çok hoş
bir iç badi uzun kollu
4 tande çorap aldım :) kimseye demedim

canım hadi bakalım senin artık kesin erkek.ya valla sen alışveriş yaptıkça bende öğrensemde cinisyeti çıksam diyorum.maşallah ya güzel güzel giydirmeyi nasip etsin allahım.

kızlar çok kötüyüm dün akşamdan beri kasıklarımda ve belimde inanılmaz ağrı var çok korkuyorum...sizlerde hiç böyle bi şikayet varmımafoldumben

kızlar şimdi taaa en baş sayfalara dönüp tekrar baktım biz nilüferle aynı gün öğrenmişiz hamile olduğumuzu hadi eskiyi yad edelim sırnaşık şey kimler hangi tarih hangi saatte öğrenmiş hamiş olduğunu :CüvCüv: ben 04.07.09 cumartesi günü sabah 09,00 sıralarında öğrenmiştim ahh ahh süper bi andı :sm_cool:

gecmişi okuyamadım çook
ama benimde tiroidim gebeliğe baglı düştü yani, hipotiroidi tsh ın yanı sıra serbestf3-f4 normal olmalıymış.. antikorlarımda temiz bogaz usg temiz 1 aylık ilac kullanıyorum bugün tsh tekrarladık 4.23 idi tsh

yaaa arkadaşlar aranızda iştahsız olan varmı 12.haftama girdim ama hiç iştahım yok hala bide kalp çarpıntısı olan varmı içinizde

Canım kalp çarpıntısı bana önceleri oluyodu kansızlıktan..sende kansız kalmış olabilirsin..bak iştahsız olduğunu da söylüyosun...olabilir yani..

Oğluna isim buldun mu peki inşallah böyle devam eder yaaa..Hadi hayırlısı

çok güzel canım eline sağlık ,
14 haftalık bebek ultrason görüntüsü vardı çok güzel bizim bebişlere yakın

canım ben mübarek günde öğrendim kandildi 25 haziran akşam 7 civarında öğrenmiştim çıldırcaktım sevinçtenkaydirigubbakcemile2

benim daha günüm bile gelmemişti öğrendiğimde 02,07,2009 da saat 2 gibi öğrenmiştim.sanki emindim hamile olduğumdan hemen kan testi yaprırdım hatta doktor daha erken 1 hafta geçsin dedi ben ısrarla yaptırdım.:CüvCüv:
o zaman değerlerim 124 cıkmıştı daha 3 haftalık bile değildi.insanın hamile olduğunu hisstemesi ayrı bi heyecen doktorun gebesin demesi ayrı bi heyecan.rabbim herkese nasip etsin çok güzel bir duygu...:CüvCüv:

bende 20 temmuz ptesi günü 19:30 gibi öğrendim..eşim evde yoktu..ben şaşkınlıktan evin içinde bi oraya bi oraya dolaştım durdum..Birde hiç beklemiyordum hemem kuzumun geleceğini..salak salak kendi kendime gülme krizlerine girdim :) ama çokta sevinmek istemedim kan testi yapınca sevincem dedim..eşim geldi ona söyledim..şimdi idrar testi yanıltıyor ya kan testi en doğrusu dedim garibim o yüzden sevinemedi şaşkın şaşkın bakakaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…