- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #8.561
canım hadi bakalım senin artık kesin erkek.ya valla sen alışveriş yaptıkça bende öğrensemde cinisyeti çıksam diyorum.maşallah ya güzel güzel giydirmeyi nasip etsin allahım.Dr sabah gititk arkadaşlar ay nası kötüydüm hem korku hemde mide bulantısı deli gibiydim ac karnına gittim 2 saat beklledik dr baktı usg bebeği gördük 2 sn falan ben kalp atışını göremiyorum doktoru bey dedim olurmu öyle şey bak burada dedi canım yavrum.. kafa cağını ölçtü , beynine baktı karnına baktı omur dengesine cartına curtuna baktı :) ve hala erkek :)ikili test daha hassas bi test dedi üclüye göre ikili temizse yapmaya gerek yok dedi hassaslığı yüksek olan teste inanmayıp hassaslığı az olan teste inanamayız dedi.. yengeme üclü yaptırdınız dedim onun bi tane oğlu var ama yani bu riski bana göre daha azdır ve zamanı gecmişti dedi öyle işte..
tsh ve tam idrar tahlili yaptırdık sonucları yaırn akşam alıcaz..
birde gene alışveriş yaptık..
fanatik alt değiştirme seti aldım
böyle futbolcu gibi altı ayakları kolları felan var yastığıda adam kafası şeklinde ve desenlerinde çok hoş
bir iç badi uzun kollu
4 tande çorap aldım :) kimseye demedim
kızlar çok kötüyüm dün akşamdan beri kasıklarımda ve belimde inanılmaz ağrı var çok korkuyorum...sizlerde hiç böyle bi şikayet varmımafoldumben
canım korkma belki adet dönemindesindir.benimde olmuştu ama geçti kaç haftalık bebğin
kızlar çok kötüyüm dün akşamdan beri kasıklarımda ve belimde inanılmaz ağrı var çok korkuyorum...sizlerde hiç böyle bi şikayet varmımafoldumben
14 haftalık canım inşallah bebeğimle alakalı değildir
yaaa arkadaşlar aranızda iştahsız olan varmı 12.haftama girdim ama hiç iştahım yok hala bide kalp çarpıntısı olan varmı içinizde
canım allah koruusn korkma kötü birşey değildir.adet zamanlarında oluyormuş.bendede oluyor zaman zaman.kızlar çok kötüyüm dün akşamdan beri kasıklarımda ve belimde inanılmaz ağrı var çok korkuyorum...sizlerde hiç böyle bi şikayet varmımafoldumben
bikaç gündür benim bebişten tık yoktu korkmaya başlamıştım ama dün akşam yemeğini biraz geç yedik karnım doyunca bizimki hareketlendi içim rahatladı.Bu bebek kesinlikle sağımda hep sağımda kıpırdıyo.öyle sık sık olmasada bikere oda bana yetiyo
çok güzel canım eline sağlık ,
14 haftalık bebek ultrason görüntüsü vardı çok güzel bizim bebişlere yakın
Dr sabah gititk arkadaşlar ay nası kötüydüm hem korku hemde mide bulantısı deli gibiydim ac karnına gittim 2 saat beklledik dr baktı usg bebeği gördük 2 sn falan ben kalp atışını göremiyorum doktoru bey dedim olurmu öyle şey bak burada dedi canım yavrum.. kafa cağını ölçtü , beynine baktı karnına baktı omur dengesine cartına curtuna baktı :) ve hala erkek :)ikili test daha hassas bi test dedi üclüye göre ikili temizse yapmaya gerek yok dedi hassaslığı yüksek olan teste inanmayıp hassaslığı az olan teste inanamayız dedi.. yengeme üclü yaptırdınız dedim onun bi tane oğlu var ama yani bu riski bana göre daha azdır ve zamanı gecmişti dedi öyle işte..
tsh ve tam idrar tahlili yaptırdık sonucları yaırn akşam alıcaz..
birde gene alışveriş yaptık..
fanatik alt değiştirme seti aldım
böyle futbolcu gibi altı ayakları kolları felan var yastığıda adam kafası şeklinde ve desenlerinde çok hoş
bir iç badi uzun kollu
4 tande çorap aldım :) kimseye demedim
kızlar şimdi taaa en baş sayfalara dönüp tekrar baktım biz nilüferle aynı gün öğrenmişiz hamile olduğumuzu hadi eskiyi yad edelim sırnaşık şey kimler hangi tarih hangi saatte öğrenmiş hamiş olduğunu :CüvCüv: ben 04.07.09 cumartesi günü sabah 09,00 sıralarında öğrenmiştim ahh ahh süper bi andı :sm_cool:
kızlar şimdi taaa en baş sayfalara dönüp tekrar baktım biz nilüferle aynı gün öğrenmişiz hamile olduğumuzu hadi eskiyi yad edelim sırnaşık şey kimler hangi tarih hangi saatte öğrenmiş hamiş olduğunu :CüvCüv: ben 04.07.09 cumartesi günü sabah 09,00 sıralarında öğrenmiştim ahh ahh süper bi andı :sm_cool:
bende 10.07.2009 cuma günü saat 13:00 sıralarında öğrenmiştim...süperdi yaaa anlatılamaz yaşanır