2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun sana da.hiç bi iş yapmıorum zaten.ilk günler wcye bile gidemiodum.şimdi en azından gidebiliorum.çok zorlu bi süreç olucak ama önemli olan bebeğim sağlıklı olsun.

Ya kızlar cok alakasız olacak ama bırsey sorucam hanı su meshur cın takvımı varya cınsıyetını ogrenenler oraya bakabılırmı tutuyomu tutmuyomu merak edıyorum

canım onu bende geçen hafta sormuştum ama kimse oralı olmamıştı..Tek Selkie cvp vermişti saolsun kaydirigubbakcemile3

Ya kızlar cok alakasız olacak ama bırsey sorucam hanı su meshur cın takvımı varya cınsıyetını ogrenenler oraya bakabılırmı tutuyomu tutmuyomu merak edıyorum

canım ona sende bakabilirsin listemiz var ya orada yaşlarımız da,cinsiyeti bilen de,sat larımızda var yerimseniben

canım ona sende bakabilirsin listemiz var ya orada yaşlarımız da,cinsiyeti bilen de,sat larımızda var yerimseniben

yaş 30
sat:9 haziran
tahmini çin takvimine göre:erkek
bakalım tutacakmı eşimde içimden erkek olacak diyor daha takvime bakmamıştık

anladım canım..İnşallah bundan sonra olmaz..Biz çok dua ediyoruz buradan..Allah korur merak etme...

nilücüm canım hoşgeldin nerelerdesin hain ne güzel dinleniyorsun evde.nilücüm benim ikili testlerim temiz çıktı allaha şükür.ve 13.haftadayız.

BUYRUN BAKALIM OLACAK MI SİZLERİN Kİ NASIL?:dance:

Eklentiler

• $gercek-cin-takvimi-2.jpg
    78,5 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba arkadaşlar bugün biraz geç kaldım ee malum okullar açıldı.geçmiş yine birikmiş okuyamadım umarım herkes iyidir.herkese iyi bir gün diliyorum.

Merhaba arkadaşlar bugün biraz geç kaldım ee malum okullar açıldı.geçmiş yine birikmiş okuyamadım umarım herkes iyidir.herkese iyi bir gün diliyorum.

bu çin takvimi bana hiç uymadı,ilk bebektede uymadı ona 21 yaşımda temmuzda hamile kalmıştım..bunada 27 yaşında mayıs ta hamile kaldım...çizelgeye göre 2 side kız diyor ama erkek geldi bana....

Ya arkadaşlar bu çin takvimi SAT'a göre ya..belkide yumurtlama ve yumurtlamanın döllenme tarihi olmasın :)
çünkü benim SAT'a göre kız..ama yumurtlamaya göre erkek :)

Ben bu çin takvimini anlayamadım, kimisi orada bakacağımız yaşın çin yılına göre hesaplanması gerektiğini yazmış(yaşımıza 2 yıl eklememizi), kimisi yaşımıza 9 ay eklememiz gerektiğini. Her birinde de farklı çıkıyor.

cinsiyeti belirleyen erkeklerin spermi,bende eşimin yaşını kullanarak hamile kaldığım ayı karşılaştırdım öyle olunca 2 side tuttu. :))))))))))))))

hadi bakalım Selkie'cim hayırlı haberlerini bekliyoruz..
Ama sen geçen haftada gitmiştin sanırım..Neden tekrar çağırdı ki seni?

Valla ben çin takvimine kendi yaşıma göre birde eşimin yaşına göre baktım ikisindede kız çıktı..
Ya valla çok merak ettim şimdi gerçekten doğru çıkacak mı diyeee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…