-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #8.541
gecmıs olsun oncelıkle bende kanama yasadım baslarda kahverengı ıdı sonra 6.haftamda regl kanaması gıbı kanamam oldu parca dustu ben kurtaj olmak ıcın hastaneye gıttıgımde ılk kez o gun bebısımın kalp atısını gordum 6+1dık allah a cok sukur hala benımle 14+3uz sımdı uzulme sakın ol dınlen hıcbır ıs yapma yat hep sadecewc ye kalk
Ya kızlar cok alakasız olacak ama bırsey sorucam hanı su meshur cın takvımı varya cınsıyetını ogrenenler oraya bakabılırmı tutuyomu tutmuyomu merak edıyorum
Ya kızlar cok alakasız olacak ama bırsey sorucam hanı su meshur cın takvımı varya cınsıyetını ogrenenler oraya bakabılırmı tutuyomu tutmuyomu merak edıyorum
canım ona sende bakabilirsin listemiz var ya orada yaşlarımız da,cinsiyeti bilen de,sat larımızda var yerimseniben
anladım canım..İnşallah bundan sonra olmaz..Biz çok dua ediyoruz buradan..Allah korur merak etme...önce ne olduğunu bulamadılar cnm.detaylı ultrasonla plesantanın üstünde hematom (kan pıhtısı)tespit ettiler o kanama yapıomuş.dün doktoruma gittim kontrole pıhtının dağıldığını söyledi ama önlem olarak iğneye ve istirahata devam dedi.bu arada 2li test sonuçları da iyi çıktı.bakalım hayırlısı.hala çok endişeliyim her an kanamam olcak gibi geliyor.
Canım çok saol..Ya onu denedim yaptığım sitenin linkini URL'ye ekledim çıkmadı..acaba onu jpeg dosyası olarak kaydedip mi eklesem??
Merhaba arkadaşlar bugün biraz geç kaldım ee malum okullar açıldı.geçmiş yine birikmiş okuyamadım umarım herkes iyidir.herkese iyi bir gün diliyorum.
Ya arkadaşlar bu çin takvimi SAT'a göre ya..belkide yumurtlama ve yumurtlamanın döllenme tarihi olmasın :)
çünkü benim SAT'a göre kız..ama yumurtlamaya göre erkek :)
:)))))) aslında senin yaptığın çok daha mantıklı.cinsiyeti belirleyen erkeklerin spermi,bende eşimin yaşını kullanarak hamile kaldığım ayı karşılaştırdım öyle olunca 2 side tuttu. :))))))))))))))
:)))))) aslında senin yaptığın çok daha mantıklı.