- 10 Temmuz 2009
- 1.541
- 3
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #8.521
benimde saçlarım çok döküüyor.cansızlaştı matlaştı.sabah tararken öbek öbek geliyor elime.benimde başımda saç kalmayacak kızlar:sinifsinif:.çok dökülüyor sizlerde pek yok galiba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde saçlarım çok döküüyor.cansızlaştı matlaştı.sabah tararken öbek öbek geliyor elime.benimde başımda saç kalmayacak kızlar:sinifsinif:.çok dökülüyor sizlerde pek yok galiba.
canım hoşgeldin öncelikle.allah yardımcın olsun bebeğini sağlıkla kucağına al tatlım.allah hepimizin bebeişlerini korusun.merhaba herkese ben de 12 haftalık hamileyim.10.haftadan beri kanamam oluyor.2 kez hastanede yattım düşük tehlikesiyle.doktorum istirahat verdi.bi kaç gündür durdu kanamam çok şükür.progesteron oluorum bu arada haftada 1.bu tarz sorunlar yaşayan oldu mu arkadaşlar?
benimde başımda saç kalmayacak kızlar:sinifsinif:.çok dökülüyor sizlerde pek yok galiba.
beknurcum sen çizilgeyi nereye ekleneceğini sormuşsun kullanıcı panelinden profili düzenlede en alt kısımda kilo doğum takip çizelgesi diyor oraya ekleyecek değişiklikleri kaydet butonuna basacaksın canım
merhaba herkese ben de 12 haftalık hamileyim.10.haftadan beri kanamam oluyor.2 kez hastanede yattım düşük tehlikesiyle.doktorum istirahat verdi.bi kaç gündür durdu kanamam çok şükür.progesteron oluorum bu arada haftada 1.bu tarz sorunlar yaşayan oldu mu arkadaşlar?
bilmiyordum ben bu kadar erken gecildiğini. sadece calsan anneler icin saniyordum. tesekkurler.. seminerler devam ediyor mu?
Benim saçım pek dökülmüyor... Belki şampuanından falandır...
merhaba herkese ben de 12 haftalık hamileyim.10.haftadan beri kanamam oluyor.2 kez hastanede yattım düşük tehlikesiyle.doktorum istirahat verdi.bi kaç gündür durdu kanamam çok şükür.progesteron oluorum bu arada haftada 1.bu tarz sorunlar yaşayan oldu mu arkadaşlar?
bery hoşgeldin canım..Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin bebeğini...İnşallah hayırlısı ile atlatırsın bu kritik zamanları..Peki doktora sordun mu 10 .haftada neden böle bişi olmuşş.Çünkü çoğunlukla düşük riski daha erken haftalardan başlıyo ve 12.haftaya kadar dvm edio..
Benim saçlarımda çok dökülüyor 2 günde bir banyo yaparım hem çok cansızdır saçlarım ama bir yandan da pırıl pırıl canlı bende tuzlu yiyorum nedense...Dün aksam yemekte cacık vardı acayip gaz yaptı.Gece meyvası da karpuz vardı o daha da felaket yaptı.Karpuz yaramıyor ...Cacıktaaa