-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #8.481
arkadaşlar günaydın...hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum evet ikili testimde riskli çıktı ve bayramdan sonra amniyosentez yaptıracaz sonucuna göre bir değerlendirme yapıcaz eşim kesinlikle eğer sakatsa aldırmayacağız diyor ama inanın çok kötü günler geçiriyoruz ağlamaktan helak olmuş haldeyim dualarınızı benden eksik etmeyin inşallah bir mucize olurda herşey güzel sonuçlanır amniyosentezi yapacak olan doktor ben büyük olasılıkla ben normal gebelik görüyorum ama kesin son ucu amniyosentez karar vericek dedi ....
günaydın kızlar hepinizeopuyorumnanaktan.
PEMBEDÜŞLERgözün aydın arkadaşım sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindimhihoyyyt.
SELKİE ve GÜLENCİM inşaallah sizlerde güzel haberlerle dönersiniz.allah hepimizin bebeklerine sağlık versin:Saruboceq:.
dün gece rüyamda yine kocamı kıskandığım kadını dövdümklava: sonrada kocamı terkettim.bu rüyalar heralde doğurana kadar gidecek böyleakannehir.
canım çok sağol.amin allahım hepimizin bebişlerini korusun.günaydın kızlar hepinizeopuyorumnanaktan.
PEMBEDÜŞLERgözün aydın arkadaşım sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindimhihoyyyt.
SELKİE ve GÜLENCİM inşaallah sizlerde güzel haberlerle dönersiniz.allah hepimizin bebeklerine sağlık versin:Saruboceq:.
dün gece rüyamda yine kocamı kıskandığım kadını dövdümklava: sonrada kocamı terkettim.bu rüyalar heralde doğurana kadar gidecek böyleakannehir.
canım çok sağol.amin allahım hepimizin bebişlerini korusun.
sorma bende çok görüyorum böyle rüyalar.iyi yapmışsın dövmekle bende olsam aynııs yaparım valla.zaten aynı senin gibi bu aralar rüyamda hep görüyorum.
benim yzüm sivilceden geçilmiyo sizinde aynımı ya
günaydın kızlar hepinizeopuyorumnanaktan.
kızımız mı olcak acaba kız annelerinde çıkar diolar erkek bebek bekleyenlerde varmı sivilce şikayeti
ayy ne güzel ya.rüyanda da görmüşsün.maşallah.bakalım seninkinin cinsiyeti ne.bende rüyamda hep sarışın tombiş bir kız çocuğu görüyorun son gördüğüm çok güzeldi ve ben doğurmuştum
canım biz daha hissedemedik hareketlerini sen çokmu zayıftın zayıflar dha çabuk hissedermiş ilk bebekte bazen 20. Haftada hissedilirmiş
canım hoşgeldin.allah kucağınada almayı nasip etsin sağlıkla.benimkide 13.haftalık.ikili testlerimin sonucunu dün aldım.şükür iyi çıktı.seninde iyi çıkar inşallah.güzel haberlerini bekliyoruz.doğum tarihi ne zaman.slm kızlar bende mart annesi olucam inşallah 13 haftalık. 2 li test yaptırdık bu cuma sonuçları alıcaz.
inş.temiz çıkar.
zeliş 82 canım dua et Allah'tan umut kesilmez.senin gibi olupda sapasağlam bebişi olanlar duydum.
üzme kendini.dua et bol bol.inş. bir sorun yoktur. bakalım bizimki nasıl çıkcak.
herşeyin hayırlısı.
evet mutlucum bende bısey hıssetmıorum ve bu gayet normalmıs ılklerde daha gec hıssedılıyormus hamılelıge daırde hıcbısey hıssetmıyorum ben sen neler hıssedıyorsun su sıralar
MERHABA KIZLAR BENDE ARANIZA YENİ KATILDIM ALLAH NASİP EDERSE MART ANNELERİNDEN OLUCAM. 11 HAFTALIK HAMİLEYİM BU HAFTA ÇOK KÖTÜ DUYGUSALLIK VAR ÜZERİMDE HERŞEYE AĞLIYORUM BİRAZDA YALNIZLIKTAN SANIRIM KİMSEM YOK akannehir 2 GÜN SONRA İKİLİ TESTLERİM VAR DUA EDİN LÜTFEN senağlama
canım rüyanda ne kadar olay yaşamışsın allah korusun
canım çok sağol.amin allahım hepimizin bebişlerini korusun.
sorma bende çok görüyorum böyle rüyalar.iyi yapmışsın dövmekle bende olsam aynııs yaparım valla.zaten aynı senin gibi bu aralar rüyamda hep görüyorum.
canım sağol,rüyaların etkisinde kalıp kocana bişey yapma sakın...:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
MERHABA KIZLAR BENDE ARANIZA YENİ KATILDIM ALLAH NASİP EDERSE MART ANNELERİNDEN OLUCAM. 11 HAFTALIK HAMİLEYİM BU HAFTA ÇOK KÖTÜ DUYGUSALLIK VAR ÜZERİMDE HERŞEYE AĞLIYORUM BİRAZDA YALNIZLIKTAN SANIRIM KİMSEM YOK akannehir 2 GÜN SONRA İKİLİ TESTLERİM VAR DUA EDİN LÜTFEN senağlama
slm kızlar bende mart annesi olucam inşallah 13 haftalık. 2 li test yaptırdık bu cuma sonuçları alıcaz.
inş.temiz çıkar.
zeliş 82 canım dua et Allah'tan umut kesilmez.senin gibi olupda sapasağlam bebişi olanlar duydum.
üzme kendini.dua et bol bol.inş. bir sorun yoktur. bakalım bizimki nasıl çıkcak.
herşeyin hayırlısı.