2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar hepinizeopuyorumnanaktan.
PEMBEDÜŞLERgözün aydın arkadaşım sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindimhihoyyyt.
SELKıE ve GÜLENCıM inşaallah sizlerde güzel haberlerle dönersiniz.allah hepimizin bebeklerine sağlık versin:Saruboceq:.
dün gece rüyamda yine kocamı kıskandığım kadını dövdümklava: sonrada kocamı terkettim.bu rüyalar heralde doğurana kadar gidecek böyleakannehir.

ahh canım ya eminimki zor günler yaşıyorsun kolay değil ama güçlü olmaya pozitif düşünmeye çalış.bak doktorun da ne demiş.amniyosentez sonuçlarında inşaallah temiz çıkar.hem böyle söylenip sağlıklı doğan okadar çok örnek varki.allah yardımcın olsun şu mübarek zamanlarda sesini duysun arkadaşım.bizi habersiz bırakma.

canım rüyanda ne kadar olay yaşamışsın allah korusun

canım çok sağol.amin allahım hepimizin bebişlerini korusun.
sorma bende çok görüyorum böyle rüyalar.iyi yapmışsın dövmekle bende olsam aynııs yaparım valla.zaten aynı senin gibi bu aralar rüyamda hep görüyorum.

bende rüyamda hep sarışın tombiş bir kız çocuğu görüyorun son gördüğüm çok güzeldi ve ben doğurmuştum

slm kızlar bende mart annesi olucam inşallah 13 haftalık. 2 li test yaptırdık bu cuma sonuçları alıcaz.
inş.temiz çıkar.
zeliş 82 canım dua et Allah'tan umut kesilmez.senin gibi olupda sapasağlam bebişi olanlar duydum.
üzme kendini.dua et bol bol.inş. bir sorun yoktur. bakalım bizimki nasıl çıkcak.
herşeyin hayırlısı.

canım sağol,rüyaların etkisinde kalıp kocana bişey yapma sakın...:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

canım biz daha hissedemedik hareketlerini sen çokmu zayıftın zayıflar dha çabuk hissedermiş ilk bebekte bazen 20. Haftada hissedilirmiş

evet mutlucum bende bısey hıssetmıorum ve bu gayet normalmıs ılklerde daha gec hıssedılıyormus hamılelıge daırde hıcbısey hıssetmıyorum ben sen neler hıssedıyorsun su sıralar

canım hoşgeldin.allah kucağınada almayı nasip etsin sağlıkla.benimkide 13.haftalık.ikili testlerimin sonucunu dün aldım.şükür iyi çıktı.seninde iyi çıkar inşallah.güzel haberlerini bekliyoruz.doğum tarihi ne zaman.

evet mutlucum bende bısey hıssetmıorum ve bu gayet normalmıs ılklerde daha gec hıssedılıyormus hamılelıge daırde hıcbısey hıssetmıyorum ben sen neler hıssedıyorsun su sıralar

bende tam tersi oldu ilk çocuğumda ilk 10 haftalık iken hissetmeye başlamıştım bunda ise daha hissedemedim

MERHABA KIZLAR BENDE ARANIZA YENİ KATILDIM ALLAH NASİP EDERSE MART ANNELERİNDEN OLUCAM. 11 HAFTALIK HAMİLEYİM BU HAFTA ÇOK KÖTÜ DUYGUSALLIK VAR ÜZERİMDE HERŞEYE AĞLIYORUM BİRAZDA YALNIZLIKTAN SANIRIM KİMSEM YOK akannehir 2 GÜN SONRA İKİLİ TESTLERİM VAR DUA EDİN LÜTFEN senağlama

benimle aynısın canım bende11+1 hamişim doğumun nezaman ben 2li test için dr 15 eylül randevu verdi sen benden önce yaptıracaksın merak etme allahın izni ile temiz çıkar sonuçlar

canım rüyanda ne kadar olay yaşamışsın allah korusun

canım sağol,rüyaların etkisinde kalıp kocana bişey yapma sakın...:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

sormayın yaa böyle rüyalar hamilelikte sık görülüyormuş kime söylesem böyle diyor.hemen aradım kocamı rüyamda böyle böyle oldu ayağını denk al dedim oda kıkır kıkır güldü:1closedeyes:.başka bir tepki veremez zatenklava:.
ben rüyamda iki kez oğlum olacağını gördüm ikisindede ultrasona giriyorum ve doktor erkek diyor.

hoşgeldiniz kızlar.ohhh martta bebiş bolluğu olacak inşaallahhh.kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…