- 21 Temmuz 2009
- 2.533
- 2
- 44
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #8.461
canım var referansları.benim ths yüksek çıkmış sanırım.en yakın zamanda gidicem dr.dr panik olma dedi ama genede korktum.
sayenizde rahatladım ama biraz.
bikaç gündür benim bebişten tık yoktu korkmaya başlamıştım ama dün akşam yemeğini biraz geç yedik karnım doyunca bizimki hareketlendi içim rahatladı.Bu bebek kesinlikle sağımda hep sağımda kıpırdıyo.öyle sık sık olmasada bikere oda bana yetiyo
benim yzüm sivilceden geçilmiyo sizinde aynımı ya
canım biz daha hissedemedik hareketlerini sen çokmu zayıftın zayıflar dha çabuk hissedermiş ilk bebekte bazen 20. haftada hissedilirmiş
benim yzüm sivilceden geçilmiyo sizinde aynımı ya
canım bende panik oldum iyice işte.bu hafta gidicem hastaneye.sanırım değerlerimiz normal olsada hamilelikte daha az olması lazım.çok canım sıkıldı ama ihmai etmeden hemen gidicem.allahım cümlemizin evladını koruusn.Benim TSH 3,6 çıkmıştı Dr normal dedi max:4,6 yaptırdığım labratuvar kriterlerinde her hastanenin laboratuvar değerleri değişte olabiliyor ama dr'lar alt üst limiti çok iyi bilirler Onlar için 4,8 bile normaldir.6 çıkar değer onları kuşkulandırır. Dediğim gibi iyi bir dr olması şart değil belirtileri sizi rahatsız edecek konuma gelmişse korkun bu her hastalık için geçerli ...Gebelikte öyle hamilelikte olması gerekilenleri zaten dr lar söylüyor panik yapmayalım ki meleklerimiz etkilenmesin...
Aşerme,kusma,miğde de gaz,bel ağrısı,sık tuvalete çıkma,sivilce,halsizlik,uykusuzluk ,aşırı duygusallık Bunlar hormonların etkisinde olağan bisey ...Ama şu var ki doğumdan sonra vücudumuzun yenilenmesi güzel bir duygu olucak...Çünkü mucize bu bunun için kendimi herzaman rahat hissetmek ve fazla düşünmemek istiyorum...
ewet canım benimde bugün 4 tane ağrılı sivilce çıkmış yaa senin bebişinin cinsiyeti neydi arkadaşım
canım bende panik oldum iyice işte.bu hafta gidicem hastaneye.sanırım değerlerimiz normal olsada hamilelikte daha az olması lazım.çok canım sıkıldı ama ihmai etmeden hemen gidicem.allahım cümlemizin evladını koruusn.
canım inşallah iyi çıkar benimkide tabii.allah bebişlerimizi korusun.benim az işte TSH hormonu kızımdada azmış nebileyim enim doktor pek panik yapmadı yinede bidaha bakalım dedi inşallah bu sefer iyi çıkar
amanın benim kızda pek bi süslü olucak sürekli şuan saç tarayıp saç düzeltiyo büyüyünce neolcek yandık valla.İnsanın kızı olması çok güzel bir duygu ya allah hepinize nasip etsin
kızımız mı olcak acaba kız annelerinde çıkar diolar erkek bebek bekleyenlerde varmı sivilce şikayeti
canım hamilelikte daha düşük olması lazım demekki değerlerin.yoksa benimkide normalde.ama dediğin gibi gebelikte çok önemli.bakalım gidicem bu hafta.allahın izniyle iyi çıkar inşallah.Kızlar panik olmayın...ama kontrol altınada tutsun doktor..sakın ihmal etmeyin..gebelikte bu hormon çok önemli...benim tiroid doktorum ayrı..bi yandan kadın doğumcuya bi yandan ona gidiyorum...
Dediki normali 4,80 filan ama gebelikte biz onun en fazla 2-2,5 olmasını istiyoruz dedi..bende şimdi 16 haftada gidicem tekrar değerlere bakacak...ondan sonrada birdaha gitmeme gerek kalmıcakmış..
Allah korusun tiroid hormonu bebeğin zekasını da olumsuz etkilermiş..Hamile kalmayı bile etkileyen bi hormon..adet düzensizliği yaptığı için..ama ben hiç aksatmadığım için tedaviyi Allaha şükür bende mucize gibi bişi oldu..Doktorlar hamile kalman gecikebilir demişti..Çok korktum..Birazda o yüzden hemen bebek çalışmalarına giriştik..Ama çok şükür ilk denemede hamile kaldım..