2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

simenaycım hele ki kaygananın yüzünden üzülüyorsan çok kızarım sana değer mi allah aşkına eşinle aranı bozmaya arkadaşım değer mi onun için bebişini üzmeye bırak yaaa allahından bulsun sen bebeğini düşün relax ol boşverrr hayatım boşverrr

Ama gebelikte tsh hormonu düşebiliyomuş ben bişey anlamadım doktor bana guatr olabilir dedi ama bu makalede öyle bişey yazmıyo sadece düşük tsh hormonunda ilaç tedavisi uygulanıyomuş neyse içim rahatladı

canım buldum hastanenin internet sitesinden sonuçlarımı.
bi bakarmısın zahmet olmazsa.

t3 3.58
t4 1.14
tsh 3.3060
işte aynen böyle yazıyor.hormon kısmından bakılmış.ft3 diye başlıyor.

Canım bunların karşılığında referansları varmı çünkü her hastanenin farklı oluyor..
diğerleri ft3 ft4 diye bakılmış dimi?
canım t3 normalde t4 sanırım biraz düşük çıkmış...ama bana doktor birdaha gelirken t3 ile tsh getir diğeri pek öenmli değil gebelikte demişti...tsh'ın referansı normal, en fazla 4,80 olmalı...ama gebelikte bunu 2,5 filan istiolarmış bana doktor öle demişti..sen yinede doktora gidince bi sor..ama 3 değerin birden değerlendirilmesi daha iyi demişti..bu değerler gebelikte sürekli değişebilir..bgn gidip yaptırsan farklı sonuçlar alabilirsin..onun için en kısa zamanda tiroid konusunda uzman doktora göster bence...

amanın eşlere beddua etmeyin gı bak tutar sonra üzülürsünüz.Hayat hep güllük gülistanlık olacak değil neyapalım kavgalarda olucak mutluluklarda.boşverin bebişleriniz iyi olsun yeter

amin canım inşallah seninde test sonuçların iyi çıkar.dualarım sizinle.

canım çok sağol verdiğin bilgiler için.tiroid yazısınıda hemen okuycam.

Benim doktorum ikili test yaptırmıyoya ben kendim yaptırıcaktım vazgeçtim baksana insanın kafası karışıyo üçlüyü bekleriz yeter.zaten ense kalınlığındanada biliniyo.allah hepinizin bebeşine sağlık versin ya.

bende çok sivilce çıkmıyor ama çıkanlar kocaman oluyor...
bir de zonkluyor ki anlatamam. tam ergenlik sivilcesi gibiler :))

canım var referansları.benim ths yüksek çıkmış sanırım.en yakın zamanda gidicem dr.dr panik olma dedi ama genede korktum.
sayenizde rahatladım ama biraz.

yok göstermiyo canım neyse yinede sağol
Ozaman canım ben göndermeden sen açmayı dene kanal d .com.tr gir canlı diye bölüm var ordan bulabilirsin

benim yzüm sivilceden geçilmiyo sizinde aynımı ya
Benim yüzüm çok kurudur ve hiç sivilce olmazdı ...Kızarıklıklar ve çenemde ufak ufakta olsa sivilce var ama kızarıklık daha fazla çene,alın(kaş üstlerinde) ve burun kenarlarımda...Regli dönemlerinde de olmazdı bazı kadınlarda regli öncesi çıkarmış ama bende olmazdı...

Canım benim tiroid sorunum hamilelikten önce vardı..Bunun tedavisi yok doktor ömür boyu hormon takviyesi alacağımı söyledi..sanırım o değerlere 4. ayda yine bakacaklar canım...Gece bende kalkıyorum ve hem midem bulanıyo hemde acıkmış oluorum..bgnlerde en güzel arkadaşım peynir, zeytin ve limon :) onlar bastırıo canım mide bulantımı..
evet mide bulantısı gerçekten çok kötü yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…