2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

MERHABA KIZLAR BENDE ARANIZA YENİ KATILDIM ALLAH NASİP EDERSE MART ANNELERİNDEN OLUCAM. 11 HAFTALIK HAMİLEYİM BU HAFTA ÇOK KÖTÜ DUYGUSALLIK VAR ÜZERİMDE HERŞEYE AĞLIYORUM BİRAZDA YALNIZLIKTAN SANIRIM KİMSEM YOK akannehir 2 GÜN SONRA İKİLİ TESTLERİM VAR DUA EDİN LÜTFEN senağlama
canım hoşgeldin.allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin.üzülme kimsem yok diye biz varızya.inan tüm sıkıntılarını buarada anlatabilirsin yardımcı oluruz her konuda.hepimiz aynı duygusallığı yaşıyoruz sonuçta.
inşallah iyi çıkıcak sonuçların merak etme.allah yardımcın olsun canım.

sormayın yaa böyle rüyalar hamilelikte sık görülüyormuş kime söylesem böyle diyor.hemen aradım kocamı rüyamda böyle böyle oldu ayağını denk al dedim oda kıkır kıkır güldü:1closedeyes:.başka bir tepki veremez zaten:eek:klava:.
ben rüyamda iki kez oğlum olacağını gördüm ikisindede ultrasona giriyorum ve doktor erkek diyor:emir_bebek::emir_bebek:.

bende rüyamda drum ultrasonla bakıp %99 erkek demişti bakalım rüyalarımız çıkacakmı?

Teşekkür ederim hepinize.. Doğum mart 5-20 arası dedi dr. Bende öyle garip rüyalar görüyorum. Ama gerçektede kıskançlık krizine giriyorum dün gece eşimin iş yemeği vardı bayan iş arkadaşlarından cok rahatsız oldum ya eşime karşı böle yılışarak konuşmalrından vs acayip sinirlendim eşimede söylendim tabi mesafe koy diye bide bunu takıyorum şimdi.

Teşekkür ederim hepinize.. Doğum mart 5-20 arası dedi dr. Bende öyle garip rüyalar görüyorum. Ama gerçektede kıskançlık krizine giriyorum dün gece eşimin iş yemeği vardı bayan iş arkadaşlarından cok rahatsız oldum ya eşime karşı böle yılışarak konuşmalrından vs acayip sinirlendim eşimede söylendim tabi mesafe koy diye bide bunu takıyorum şimdi.

canım kıskançlık hissin çok normal bunun bir sebebide değişen hormonlar ben eşimi kıskanmazdım pek şimdi adama yolda yürürken at gözlüğü takasım var kimseye bakmasın diyedelikafadulden.ama takma fazla kendini yıpratırsın hem bebişinede zarar.üzme kendini canımcım:teselli:

Pancuben benimde aynı boyun altlarında kremde kullanamıyoruzki düzelsin göbektede kıllanmalar var erkekleşiyomuyuz ne.Neyse bebiş doğsun bi bakıma gireriz artık

kizlar ber dr.uma gobekteki tüyleri sordum. "daha da artacak, endiselenme, dokunma, hepsi dökülecek sonra" dedi. rahatladim baya, bikini bölgesinden yukariya tüyler cikmaya basladi cünkü:tomato:

kızımız mı olcak acaba kız annelerinde çıkar diolar erkek bebek bekleyenlerde varmı sivilce şikayeti

bende hic sivilce cikmadi, cildim guzellesti, erkek mi oluyor o zaman? saclarim da cok cansizdir normalde, değisti, pırıl pırıl bi canlilik geldi, gorenler bile farkediyor. bir erkek daha mi dersiniz? ama yemeklerde de hep eksi istiyorum, tursu, limon vs. kafam karisti iyice :sm_confused:

canım kıskançlık hissin çok normal bunun bir sebebide değişen hormonlar ben eşimi kıskanmazdım pek şimdi adama yolda yürürken at gözlüğü takasım var kimseye bakmasın diyedelikafadulden.ama takma fazla kendini yıpratırsın hem bebişinede zarar.üzme kendini canımcım:teselli:

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM Bİ AN NORMAL OLMADIĞIMI DÜŞÜNMÜŞTÜM:bbo: ANNELİK ÇOK ZORMUŞ YA NELER YAŞATIYOLAR BİZE AMA DEĞER. BEN 3 AYLIK EVLİYİM İLK ZAMANLAR BEBEĞİME KARŞI BİŞİ HİSSETMİYORDUM AMA 9 HAFTALIKKEN DÜŞÜK TEHLİKESİ GEÇİRİNCE ONU NE ÇOK SEVDİĞİMİ ANLADIM HAYATIMDA HİÇ BU KADAR AĞLAMAMIŞTIM ŞİMDİ İYİ ÇOK ŞÜKÜR. ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN. İNŞ. SENİNDE GEBELİĞİN ÇOK RAHAT GEÇİYORDUR SONUNA KADARDA HERŞEY YOLUNDA OLUR İNŞALLAH

biberon ilk 1 aydan sonra gerekli, hatta 3 haftadan sonra. katildigim seminerde 3-4 hafta anne memesinden baska birsey vermeyin dedi ayse oner. alismasinlar diye. ama 4 haftadan sonra biberon ile tanistirmazsak sonra biberon almiyorlarmis. surekli bebeklerimizin yaninda olamayiz. arada kendimize vakit ayirdigimizda yada disari ciktigimizda sagdigimiz sutleri vermek icin biberon gerekli diye dusunuyorum. ben onun icin aldim en azindan. 4 haftadan sonra alissin:) tabi yenidogan almak lazim kucuk delikli olanlardan..

bilmiyordum ben bu kadar erken gecildiğini. sadece calsan anneler icin saniyordum. tesekkurler.. seminerler devam ediyor mu?

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM Bİ AN NORMAL OLMADIĞIMI DÜŞÜNMÜŞTÜM:bbo: ANNELİK ÇOK ZORMUŞ YA NELER YAŞATIYOLAR BİZE AMA DEĞER. BEN 3 AYLIK EVLİYİM İLK ZAMANLAR BEBEĞİME KARŞI BİŞİ HİSSETMİYORDUM AMA 9 HAFTALIKKEN DÜŞÜK TEHLİKESİ GEÇİRİNCE ONU NE ÇOK SEVDİĞİMİ ANLADIM HAYATIMDA HİÇ BU KADAR AĞLAMAMIŞTIM ŞİMDİ İYİ ÇOK ŞÜKÜR. ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN. İNŞ. SENİNDE GEBELİĞİN ÇOK RAHAT GEÇİYORDUR SONUNA KADARDA HERŞEY YOLUNDA OLUR İNŞALLAH

çok sağol canım.benimde başlarda zor zamanlarım oldu canımcım ama allahıma binkere şükürler olsun şimdi rahatım.şu dönemde farklı duygular yaşamamız çok normal.bu garip bişey değil.sanada çok geçmiş olsun.rabbim hepimize kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşaallah:Saruboceq:.

Kızlar şimdi yemek yedim geldim yine kaynatmışınız..
Bende sivilce yok ama kafa derim inanılmaz yağlı..mutlaka gün aşırı banyo yapmam lazım..eskiden bukadar çabuk yağlanmazdı..

Eniz öteki topice rsimleri eklesene com uyguna almissin markalı almamak gerek

bence de markali almak sart diil. ilk aylarda o kadar hizli büyüyecekler ki. cekip resimleri koyayim, fiyatlarini da yazarim, komik fiyatlar.
ama kalitesiz de değiller, hep yurtdisina giden markalar. enselerinde euro etiketleri var..

benim de saçlarım çok yağlanıyor. gün aşırı olsa iyi, her gün yıkıyorum, deli gibi kaşınıyor yoksa...

Bi kaçırınca muhabbete yetişmek imkansız oluyor. Sivilce bende de çok ama yüzümde sadece bir iki tane çıktı, hepsi gerdan ve göğüs çevresinde.

beknurcum sen çizilgeyi nereye ekleneceğini sormuşsun kullanıcı panelinden profili düzenlede en alt kısımda kilo doğum takip çizelgesi diyor oraya ekleyecek değişiklikleri kaydet butonuna basacaksın canım

serifemre'cim bende sivilcelendim normalde bende hiç sivilce çıkmaz cinsiyetini henüz bilmiyorum ama inşallah kızdır bir oğlum var onda hiç sivilce çıkmamıştı

sivilce ilk haftalarda vardı bende ama şimdi yok çok şükür yağlanma bendede mevcut :) ama normal olduğunu biliyorum

bende hic sivilce cikmadi, cildim guzellesti, erkek mi oluyor o zaman? saclarim da cok cansizdir normalde, değisti, pırıl pırıl bi canlilik geldi, gorenler bile farkediyor. bir erkek daha mi dersiniz? ama yemeklerde de hep eksi istiyorum, tursu, limon vs. kafam karisti iyice :sm_confused:

Benim saçlarımda çok dökülüyor 2 günde bir banyo yaparım hem çok cansızdır saçlarım ama bir yandan da pırıl pırıl canlı bende tuzlu yiyorum nedense...Dün aksam yemekte cacık vardı acayip gaz yaptı.Gece meyvası da karpuz vardı o daha da felaket yaptı.Karpuz yaramıyor ...Cacıktaaa

merhaba herkese ben de 12 haftalık hamileyim.10.haftadan beri kanamam oluyor.2 kez hastanede yattım düşük tehlikesiyle.doktorum istirahat verdi.bi kaç gündür durdu kanamam çok şükür.progesteron oluorum bu arada haftada 1.bu tarz sorunlar yaşayan oldu mu arkadaşlar?

X