- 11 Eylül 2008
- 1.684
- 0
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #67.981
belli bi marka varmı tavsie edebileceğiniz biberonda,.:sm_confused: :sm_confused: :sm_confused:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
al birini wur ötekine hepsi aynı bunların.. bizimki pek odun değil alır gezdirir, sinemaya gideriz yemeğe gideriz denize mangala v.s. ama işte o da sus pustur çok fazla sohbet muhabbet etmez benimle işlerden konuşur yada 2 kelime ondan bundan.. beni terbiye etmeye çalışır bu şekil. alkollüyse bi kaç güzel söz duyarım belki.. yine hiç yoktan iyi sık sık beni sewdiğini bi şekilde ifade ediyo.. hayatından çok memnunmulşş beni we kızını çok sewiyomuş iyi ki karşısına çıkmışım.. bu gibi şeyleri çok söylüyor ama benim kocamda sinir we dengesizlik problemi war en ufak bişeye parlıyor delirmiş gibi oluyor.. anı anına uymuyor o an sewişip öpüşürken bi kelimeyle kawga etmeye başlıyoruz.. ewet bende hep bu kawgalardan ağır sözlerden dolayı soğudum ondan hala sewiyorum ama bi o kadarda nefret ediyorum kendisinden nasıl bir şey anlamadım gittibilmiyorumkismile
acıkmasına fırsat kalmıyor annem sürekli iş başında hergün burda.. elemanlar arttı yemeklerini o yapıyor ben altından kakamam yoksa.. e cerende sürekli bi beslenme kampı içinde büyüyor.. geçen gün 50ml içti acıkmıştı... birde uyku arası içiyor sadece..
ben kıyıcam azcıkta kaynanam 1 tane değilki kendi annem 10 kaynanaya bedel..
bizde götürmeyi plAnlıyoruz
ama şunu söliim dr kilo almsı için hjiçbişey sölemeyecek hayııır gayet iyi diyecek.. onu söliim
cnm nerde yaşıyodunuz ki siz? zaten ist değil mi?
evliyiz ya onlarla,,garantideyiz,,onlar istediğini yapsın biz hep yanlarında kalırız nasılsa?çantada kekliğiz..o nedenle böyle davranıyorlar..hele çoçuklar olunca daha da garanti görüyorlar herşeyi....bu arada kızlar benim önemli bir sorunum war bebeğim biberon almıyormafoldumben
yok hiç bi şekilde biberondan ne sağılmış sütümü ne de mamayı içmiyor.. sanırım bu da annemin yüzünden chicco biberonumun emziğini iğneyle birazcıkdaha büyütmüşÇok üzgünüm çoook neymiş çocuk yoruluyomuş çeneleri kopmuş.. zorla memeyide bıraktıracak yawruma dostmu düşmamı anlamıyorum!! yaşlı falan da değil çok 42 yaşında..
bebeğime mama werirken damladığını farkettim ucundan normalde damla akıtmıyor we kızım almamaya o şekilde başladı değiştirdim başka aldım marka değiştirdim yokkkk almıyor.. kaşığa mı alıştı acaba kaşık mamalarını yiyor.. annem aptamil bebek sütüyle karıştırıp yapıyor tahıllı mamaları falan... yiyor çok güzel.. napıcam bilmiyorum şimdi 2,30 saattir uyuyor..
Canım benim o kaşığa alıştığı niçin yapıyo benim sıpa kaşıkla doymaya alıştı gündüzleri zor emziriyorum dün sadece yarım şeftali püresi akşamda pirinç unlu mama yedirdim kaşıkla o kadar bu gün adam gibi emmedi iki keçip bırakıyo kafasını tutup emziriyorum şarkı söyleye söyleye yavaş yavaş alışır.
hadi hayırlı olsun neresi istanbulun
Ben kocamı çok seviyorum ve kaynana derdimde yok amasyadalar ama bazen onu boğasım geliyo hele bana asker arkadaşı gibi davranmaz mı kaldıramıyorum.ellerindekinin kıymetini bilmiyorlar sanıyorlar ki hep onlara muhtacız onlarsız olamayızz
Evet soğumuşsun bir kere...
Keşke fark etse de seni yeniden kazanmak için birşeyler yapsa...
Evet canım, maalesef mecburdum.
Keşke hiç gerekmeseydi ama, olmuyor işte...
Hayırlı olsun...
Nilüfercim Doruk tam bir aydır, hafta içi gündüzleri biberon, geceleri meme, haftasonu ise sadece meme emerek besleniyor. Biz hiç problem yaşamadık. Ama beron seçimini doğru yapmak, en küçük delikli biberon kullanmak önemliymiş, memeden emer gibi olsun diye. Doktorumuz öyle demişti...
ben onun düşüncesinde değilim,o nedenle farketmiyor....onun kafasında başka şeyler var öncelikli....
belli bi marka varmı tavsie edebileceğiniz biberonda,.:sm_confused: :sm_confused: :sm_confused:
aventler güzel ........
canım geçmiş olsun umarım biran önce normale döner herşey Allah şifa versin.Merhaba canlarım,
Dün doktora gittim tahlillerimi göstermeye. Durum ciddi görünüyor. Bu sabah da tiroid sintigrafisi çektirdim, onun sonuçlarına göe karar verilecek neyim olduğuna.
Radyasyon alsım, bu gece 12'ye kadar Doruk'umu emzirmemem, kucağıma almamam gerekiyor.)
erolun lafları bunlar...onun ağzındanda çok sık çıkar...onun herşeyine he de geç...hep alttan alan biz olalım....evet şu sırealar kavgayı hep ben çıkarıyorum çünkü çok doluyum...çünkü konuşamıyoruz..daha doğrusu o konuişmuyor...kafasını şişiriyormuşum..bu aralar ona sıçak davranmak içimden hiç gelmiyor....ne sabah güler yüzle gönderiyorum ne akşam güler yüzle karşılıyorum....içimden gelmiyor..sanırım ben iyice uzaklaşmışım ondan..bu şekilde nasıl sürecek onuda bilmiyorum...bana sabah bugün esenlere gideceğim anketim var dedi..bende bana ne bundan dedim...tabi bende hata sana söylüyorum dedi..ot geldin ot gidiyorsun dedi...bende hiç bir şeyini anlatmazsın bana hayatının dışında tutarsın..kararları hep sen alırsın bunu niye söyleme ihtiyacı gfördünki dedim...ben bişey anlattığım zaman kafamı şişirme saçmalama diyorsun,hatta beni dinblemşiyorsun bile bende ilgilenmiyorum artık senin hiç bir şeyinle dedim...sende odun geldin odun gidiyorsun dedim..ne mükemmel bir çiftiz ben ot sende odun dedim...oda ben seninle uğraşamam sabah sabah ,çekil yolumdan dedi..beni itti kenara bende kapıyı çarptım arkaşından...
çok sıkıldım....böyle kötü şeyler yaşamak insanı uzaklaştırıyor...
belli bi marka varmı tavsie edebileceğiniz biberonda,.:sm_confused: :sm_confused: :sm_confused:[/QUOT
Benim oğlum chiccoyu da aventi de kullanıyor bir sorun yaşamadık istersen sen de dene. Ayrıca memeyi bırakmasın diye kauçuk uçlu öneriliyor anne memesi gibiymiş yumuşaklığı.
geçmiş olsun bosnaboshayallersmile boshayallersmile
bebişlerimizle güzel günler herkese... ben yardımınızı istiyorum benim kızım gece 3,4 gıbı yatıyor öğlen 12de uyanıyo butun gunde 15dklık uykular cıldıracam bende sabaha kadar uyanık kaldgım ıcın bende onunla uyuyorum ama butun ev ısı kalıyor uykusunu nasıl duzenlıcem ınternette arastırdım zorlamayın 1 yasında duzelır dıyor ama boyledfe ben cok yoruluyorum lutfenn yardım edınn bu arada slaytlar cok guzel olmus hanıfecım ellerıne sağlık...
canım geçmiş olsun umarım biran önce normale döner herşey Allah şifa versin.
ebru okuyunca çok üzüldüm bu durumunuza .düzelme şansınız yok mu hiç keşke ters yapmasaydın sabah dolusun anlıyorumda huzurun için be canım.böyle aynı evi paylaşmak çok zor olur çünkü.tabii haklısın sen eşinnin davranışları çok yanlış.siz severek mi evlendiniz ebru?
Nilüfercim bence problem olmaz, benim kızımda emerken aynı zamanda biberonda alıyordu.
Miges, Allah yardımcın olsun, uyku saatleri çok düzensiz, bence akşam 10-10:30 gibi uyutmaya çalış, ilk zamanlar zorlanırsınız ama alışır zamanla, sonra kendi ayarlar zaten uyku saatlerini, gece 3-4 gibi yatınca gündüz 12 ye kadar hiç uyanmıyor mu peki?
canım geçmiş olsun umarım biran önce normale döner herşey Allah şifa versin.
ebru okuyunca çok üzüldüm bu durumunuza .düzelme şansınız yok mu hiç keşke ters yapmasaydın sabah dolusun anlıyorumda huzurun için be canım.böyle aynı evi paylaşmak çok zor olur çünkü.tabii haklısın sen eşinnin davranışları çok yanlış.siz severek mi evlendiniz ebru?
yok severek evlenmedik..bizim bir tanıdığımızın arkadaşıydı bizi tanıştırdı 2 hafta sonrada istemeye geldiler...herşey çok hızlı oldu o dönem..anlayamadım ne oldu ne bitti...4 ayda evli buldum kendimi...
tutamıyorum artık kendimi ben...
benim ona yeniden ısınmam lazım,,aslında çok çabuk yola gelen bir insanım...ama o hiç bir şey yapmıyor bunun için....benim ruhuma hitap etmesini bilmiyor....bazen düşünüyorum babalığı ve kocalığı para kazanmaktanmı ibaret sanıyor....
bosna canım geçmiş olsun.
hasret ceroş hasta mı noldu nesi var kuzunun.geçmişi okuyamadım da o yüzden soruyorum canım kusura bakma.
ebrucum üzüldüm inş en kısa zamanda düzelir aranız.aynı evin içinde çok zor oluyordur sana
miges canım Allah yardımcın olsun. senin kuzu gece ile gündüzü tam ayırt edememiş olabilir.benim kızımda 20. gününe kadar ne gece ne gündüz uyuyordu.bende karanlık loş daha doğrusu odada karnını doyurdum altını değiştirdim, hiç konuşmadan uyuttum.ilk başta biraz zor oluyor ama alışınca rahat ediyorsun.çok şükür benim kızım şimdi 9 da uyuyup sabah 6 da kalkıyor.bir defa uykusunda doyuruyorum.
maşallah ben o günleri görebilecek miyim birde benim gibi uykuya düşkün biri ....
sadece emmeye kalkıyor bugun 12.30da zor uyandırdım sımdı aglaya aglaya uyudu ben uyutmamak ıcın dırenıyorum ama cok aglıyor uyumak ıcın gecede uyumamak ıcın
yok severek evlenmedik..bizim bir tanıdığımızın arkadaşıydı bizi tanıştırdı 2 hafta sonrada istemeye geldiler...herşey çok hızlı oldu o dönem..anlayamadım ne oldu ne bitti...4 ayda evli buldum kendimi...
tutamıyorum artık kendimi ben...
benim ona yeniden ısınmam lazım,,aslında çok çabuk yola gelen bir insanım...ama o hiç bir şey yapmıyor bunun için....benim ruhuma hitap etmesini bilmiyor....bazen düşünüyorum babalığı ve kocalığı para kazanmaktanmı ibaret sanıyor....
bosna canım geçmiş olsun.
hasret ceroş hasta mı noldu nesi var kuzunun.geçmişi okuyamadım da o yüzden soruyorum canım kusura bakma.
ebrucum üzüldüm inş en kısa zamanda düzelir aranız.aynı evin içinde çok zor oluyordur sana
miges canım Allah yardımcın olsun. senin kuzu gece ile gündüzü tam ayırt edememiş olabilir.benim kızımda 20. gününe kadar ne gece ne gündüz uyuyordu.bende karanlık loş daha doğrusu odada karnını doyurdum altını değiştirdim, hiç konuşmadan uyuttum.ilk başta biraz zor oluyor ama alışınca rahat ediyorsun.çok şükür benim kızım şimdi 9 da uyuyup sabah 6 da kalkıyor.bir defa uykusunda doyuruyorum.
Canım çok zor, Allah kolaylık versin.
Benim oğlum 9 gibi yatıyor gece. İlk zamanlar uyumak bilmiyordu, sonra hafifçe sallayarak, loş ışıkta ninni söyleyerek, emzirerek falan uyumaya alıştırdım. Önce 1-2 saat uyuyarak başladı, uyanınca oyun istiyordu ama şimdi 9 civarı yatıp en az 3-4 saat uyuyor. Uyanıp emip yeniden dalıyor. Genellikle tabi, istisnalarımız var...
başta çok gazımız vardı ondan diye çok üstüne gidemiyordum ama baktım ki bu alışkanlık haline gelmiş sabah erken kaldırmaya çalışıyorum gözünü açamıyor bende kıyamıyorum uyusun diye bırakıyorum ama olacak gibi değil artık bırakmıyacam yarından itibaren babası işe gideceği saatte uyandıracam tabi uyanırsa:)
.
ahhh canım başta çok acele olmuş herşey fırsatın olmamış bile tanımaya sevmeye tanışma süreci 2 hafta evllilik 4 ay bunlar çok çok kısa zamanlar.
bazı insanlar dediğin gibi kocalık ve babalık vazifesinin sadece eş ve çocuklarının karnını doyurup cebini doldurmak olduğunu sanıyor .çünkü böyle görüyorlar ailelerinden.eşin senin garanti olduğunu sanıyor seni kaybettiğini bile farketmemiş bence ki kazanmayı düşünsün.al karşına konuş diyeceğim dinlemezki diyeceksin Allah ıslah etsin gözünü açsın seninde yardımcın olsun ne diyeyim.
Çok hızlı olmuş gerçekten...
Allah akıl fikir versin kendisine, ne diyeyim...
.