2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrr şerife cim kilolardan ancak emzirme bitince kurtuluruz boğazımız ancak o zaman durur. dün elifi aşıya götürdüm. 7250 olmuş 22 günde 350 gr almış ay sonu 500 olur yavaşladı artık kilo alımı ya aşıdan gelince calpol vermiştim gündüz rahattı akşam ateşlendi.37.5 oldu ateşi hemen calpol verdim ıslak bez koydum geçti ama ben tüm gece uyumadım uyuduğumda kabuslar gördümm offfffffffff

ay yerim ben elifimi maşallah ona biz daha 6.260 grımız:))) ama bu aydan sonra günde 15 gr alıp ayda 400 600 arası değişicekmiş bizde ateşlenmiştik aşı akşamı sıfır kollu bir badiyle yatırdım calpolüde verdim atlattmıştı sabaha annesinin meleğine güzel bir gün diliyorum :) kg gelince hamilelikte sadece 7 kg aldım doğumdan sonra 5 ayda 25 kg almışım fil oldum kocam ilk defa bu sabah çok kg aldığımı kırmadan söylemeye çalıştı ay ben ne halt edecem

günaydın canlarııım hepinizi çok özledim.. off ne kadar zormuş dün bütün gün pc başında olup burdan ayrı kalmak:umursamaz:
ben yarın (eğer kocam bişey çıkarmazsa) heybeli adaya gidiyorum kızımla kocamda akşam gelecek sabah dönecek dükkana pazar gününü bizimle geçirecek tüm gün pazar gecesi de döneceğiz belki pazrtesi.. duruma göre.
dün gece dışarı çıktık kızıma annem baktı bi kadeh bişey içtim, beşiktaşı satın aldım:KK3: kocamla kawgalarımızı konuştuk bana sarfettiği kırıcı sözlerden konuştum, ilişkimizin bu şekilde yıpranacağını 2,3,4 sineye çekildikten bi süre sonra artık tahammülüm kalamayacağını belirttim.. ondan ayrılmak istemediğimi fakat beni buna zorladığını anlattım.. benimde bir gururum war o kadar doluyum ki bi dedliğime gelecek kopacağız diye korkuyorum dedim.. o da beklemediğim bi tepkiyle, ellerimi öperek ben seni kırdığımda sanıyormusun ki gece rahat uyuyorum.. kaç kez uyanıp içim içimi yiyo, pişman oluyorum orda hatalıyım biliyorum yapmamam gerekir dedi.. öyle işte baya konuştuk umarım çözebilmişimdir bazı sorunları.. hala kawgaların sebebi beni görüyor tabi..
sen kendine limit koy 1 ay benle kawga etme bana bulaşma bak bir huzursuzluğumuz olacak mı diyor!!!

cnm öncelikle ceroşa çok geçmiş olsun ben bu aralar pek giremez oldum benim kızda kucak delisi oldu bir iş yapamıyorum annemi bekliyorum her şey için ee tabi onlarda gelince bilgisayara yeğenim el koyuyo neyse allah sana sabır versin akkoyun ailesiyle çok zor ya ama ne yapıcaksın cnm katlanıyoruz
hasret bu arada toptan gıda hali nerede cnm ?

saol hayatım bakalım zaman neleri gösterecek ..toptan gıda hali rami de canım, temizlik malzemelerini falanda ordan aldık 30 kilo çamaşır suyu 14tl 30kg yumuşatıcı 14tl
30kg el sabunu sıwı 14tl.. hepsi bidonlarda..

günaydın canlarııım hepinizi çok özledim.. off ne kadar zormuş dün bütün gün pc başında olup burdan ayrı kalmak:umursamaz:
ben yarın (eğer kocam bişey çıkarmazsa) heybeli adaya gidiyorum kızımla kocamda akşam gelecek sabah dönecek dükkana pazar gününü bizimle geçirecek tüm gün pazar gecesi de döneceğiz belki pazrtesi.. duruma göre.
dün gece dışarı çıktık kızıma annem baktı bi kadeh bişey içtim, beşiktaşı satın aldım:KK3: kocamla kawgalarımızı konuştuk bana sarfettiği kırıcı sözlerden konuştum, ilişkimizin bu şekilde yıpranacağını 2,3,4 sineye çekildikten bi süre sonra artık tahammülüm kalamayacağını belirttim.. ondan ayrılmak istemediğimi fakat beni buna zorladığını anlattım.. benimde bir gururum war o kadar doluyum ki bi dedliğime gelecek kopacağız diye korkuyorum dedim.. o da beklemediğim bi tepkiyle, ellerimi öperek ben seni kırdığımda sanıyormusun ki gece rahat uyuyorum.. kaç kez uyanıp içim içimi yiyo, pişman oluyorum orda hatalıyım biliyorum yapmamam gerekir dedi.. öyle işte baya konuştuk umarım çözebilmişimdir bazı sorunları.. hala kawgaların sebebi beni görüyor tabi..
sen kendine limit koy 1 ay benle kawga etme bana bulaşma bak bir huzursuzluğumuz olacak mı diyor!!!

sen kavga sebebi çıkarma bak bir huzursuzluğumuz oluyor mu deseydin :eek:lmaz:

bende tatile gitmek istiyorum çok istiyorum çok istiyorum:eek:
geçen gün kocişim telefon alacaktı bana sırf bu sebepten istemedim.tabii kesin gene gidemem ben biryerlere tel ide almadığımla kalırımsempatiksalakcinni:umursamaz:

kzlar yazışmalarımız silinmiş galiba ben buna dün yorum yapmıştım yok.. şimdi..
sayfa yapısı hakkında konuştuk.. bne adaya gideceğimden bahsettim
daha neler konuştuk e hani nerdeler.....kötükedihüso

sen kavga sebebi çıkarma bak bir huzursuzluğumuz oluyor mu deseydin :eek:lmaz:

ya işte adam diyor ki ben ne dersem he de geç!!!!
bende öyle dedim.. sen dedim saçma sapan şeyler söyleme benim kızacağım karşı çıkacağım bişey söyleme bak kawga ediyomuyuz dedim.. ama anlamıyo sen kawga çıkarıyosun huzurumuzu bozuyosun diyo ben asla senle kawga etmem ömür boyu gül gibi yaşarız diyo.. bana destek ol sadece

hasret dün sölediğin sitede nerde takılıyosun bacım foruma girdim de pek fransız kaldım:1ninca:nerden girsem bilemedimkafamçokkarıştı

saol hayatım bakalım zaman neleri gösterecek ..toptan gıda hali rami de canım, temizlik malzemelerini falanda ordan aldık 30 kilo çamaşır suyu 14tl 30kg yumuşatıcı 14tl
30kg el sabunu sıwı 14tl.. hepsi bidonlarda..

Rami'deki o hal 1-2 sene içinde kaldırılacakmış. Orada oturan akrabalarımda, arkadaşarımda demişlerdi.

selamlar cicoşlar,.site eski haline dönmüş,oh beeeeeeee:teytey:bu arada hasretin önerdiği site çok güzel,.bilmediğim okadar bilgi varmışki,.bu arada haktan yavaş yavaş emeklemeye başlayacak sanırım,.tam emeklemiyo ama,poposunu kaldırıp indiriyo,o şekilde ilerliyo,,.çok komik yaa,.sürünüyo resmen yerde:nazar: :emir_bebek: :emir_bebek:

Kızlar dün yeni forum sorun çıkmıştır yöneticilerde eldeki en son yedeğe dönmüşlerdirdir. Oda dünden öncesi oluyor. Dün ki yazışmalar yok olmuştur. Ama zaten dün foruma girilemiyordu. Fazla bir şey yazılamamıştır.

selamlar cicoşlar,.site eski haline dönmüş,oh beeeeeeee:teytey:bu arada hasretin önerdiği site çok güzel,.bilmediğim okadar bilgi varmışki,.bu arada haktan yavaş yavaş emeklemeye başlayacak sanırım,.tam emeklemiyo ama,poposunu kaldırıp indiriyo,o şekilde ilerliyo,,.çok komik yaa,.sürünüyo resmen yerde:nazar: :emir_bebek: :emir_bebek:

hangi site orası

Günaydın canlar, misafirlerim var giremiyorum ama çok özlüyorum sizi. açıkçası bu ara yazdıklarınızı bile takip edemiyorum inşallah herşey yolundadır. hepinizi öpüyorum

Merhaba canlarım,

Dün doktora gittim tahlillerimi göstermeye. Durum ciddi görünüyor. Bu sabah da tiroid sintigrafisi çektirdim, onun sonuçlarına göe karar verilecek neyim olduğuna.
Radyasyon alsım, bu gece 12'ye kadar Doruk'umu emzirmemem, kucağıma almamam gerekiyor.

merhaba güzel anneler ve melekler; şükürler olsun
13 gün sonra sizlere kavuşmanın sevinci var...
Öncelikle slaytlar süper olmuş buradan tşklerimi sunuyorum uzun zaman hatırlanır ve ben bilgisayarıma da kaydettim kızıma büyüdüğünde göstermek için arşivleyeceğim....
geçmişe fazla bakamadım ama gördüklerim
HASRET;cerene çok geçmiş olsun bu yaa bu zamanda çok hareketlenmeye başladılar dikkat etmek lazım
BOSNA; Sana da geçmiş olsun canım tiroidlerinde sorun varmış galiba
NİLÜFERSAHH;İşe dönmüşsün sanırım hadi hayırlısı olsun
SELKİE; hoşgeldin tatilden dönmüşsün sende....

bizi sorarsanız biz gayet iyiyiz 13 gün geliboluda güzelde olsa tatil geçirdik ama eşimin kız kardeşi erken doğum yaptı aklımız hep burdaydı ....2750 gr 48 cm doğdu 5 temmuzda birden suyu patlamış sabahı doğum yaptı sezeryanla durumları iyi şimdi bugün görmeye gidicez...Hilal'e abla oldun artık sen diyoruz başlıyor gülmeye ....
Hilal'le ek gıdalara yavaş yavaş başladım öğlen bir meyva şeftali,bazen armut bazen az da olsa karpuz suyundan verdim şeftaliye bayıldı ....Kayınpeder köyden keçisütü getirdi yoğurt yaptım ondan da yiyoruz...Eve döndük artık şimdi çorbalara ve mamalara da başlarız artık Hilal hergeçen gün emmek daha çok istiyor tatil gidişi ve dönüşü otobüste hiç ağlamadı hep meme deydi mama bile az aldı ...Gelibolu da mama yaptığımda hep yarım bıraktı :sinifsinif:kumsal da bile emmek istedi : bende emzirdim birde bu aralar yabancılaşıyor kimi görse,kayınvalide,kayınpeder,eşimin anneannesine zor alıştı ...döndüğümüzde de ablama başlıyor ağlamaya ....
geçen akşam yazlıkta mangal yaptık kakasını yapmıştı eve gidip değiştireyim dedim kızlar bir görseniz mangal yaptığımız yerle ev 5 dk feryatlar koptu nasıl bir ağlama 10 dk sırf ağladı zor susturdum nedenini çözemedik ama sakinleşti sonradan....
22 temmuzda aşımız var 18 temmuzda 4 aylık olucaz ne cabuk büyüdüler bu arada 6 ağustosta büyük bir ihtimal işe başlayacağım şirkete yabancılar tailp olmuş en sevdiğim 2 arkadaşım genel müdürle toplantı esnasında tartışmışlar ve istifalarını vermişler ....Ortam iyice bozulmuş beni de çıkartsınlar da kızıma bakarım bende.....

şimdilik bu kadar görüşmek üzere uyku tutmadı beni yazayım dedim şimdi den

Ayfercim hoşgeldin canım...
Hilal'im kocaman olmuş maaşalah. Ek godalara de geçmiş.
Bir biz kaldık sanırım hala anne sütü ile devam eden.
Bakalım bu akşamki kontrolümüzde ne olacak...

günaydın kızlarrr şerife cim kilolardan ancak emzirme bitince kurtuluruz boğazımız ancak o zaman durur. dün elifi aşıya götürdüm. 7250 olmuş 22 günde 350 gr almış ay sonu 500 olur yavaşladı artık kilo alımı ya aşıdan gelince calpol vermiştim gündüz rahattı akşam ateşlendi.37.5 oldu ateşi hemen calpol verdim ıslak bez koydum geçti ama ben tüm gece uyumadım uyuduğumda kabuslar gördümm offfffffffff

Çok geçmiş olsun...

Hasretcim en azından farkında ne yaptığının, bu da birşeydir :)

Doruk da aynı durumda...
Hatta ilerleyemeyince kızıp bağırıyor :)

Selam kızlar, dünkü yazdıklarımız silinmiş anlaşılan, kaç saattir en son hangi sayfada kaldığımı arıyorum, meğer yokmuş :)) herkes iyidir umarım, benim kız uyanmak üzere, o uyanmadan 2 satır yazayım dedim.

Bosnacım, geçmiş olsun canım, inşallah herşey yoluna girer en kısa zamanda.
Pancuben hoşgeldin sende.
Ben ara ara girdiğim için foruma konuları ve kimin nerde ne yaptığını pek takip edemiyorum, arada atladığım bir çok şey olmuştur eminim, kimse alınmasın sakın, hepinizi seviyorum ve çok öpüyorum.

X