merhaba güzel anneler ve melekler; şükürler olsun
13 gün sonra sizlere kavuşmanın sevinci var...
Öncelikle slaytlar süper olmuş buradan tşklerimi sunuyorum uzun zaman hatırlanır ve ben bilgisayarıma da kaydettim kızıma büyüdüğünde göstermek için arşivleyeceğim....
geçmişe fazla bakamadım ama gördüklerim
HASRET;cerene çok geçmiş olsun bu yaa bu zamanda çok hareketlenmeye başladılar dikkat etmek lazım
BOSNA; Sana da geçmiş olsun canım tiroidlerinde sorun varmış galiba
NİLÜFERSAHH;İşe dönmüşsün sanırım hadi hayırlısı olsun
SELKİE; hoşgeldin tatilden dönmüşsün sende....
bizi sorarsanız biz gayet iyiyiz 13 gün geliboluda güzelde olsa tatil geçirdik ama eşimin kız kardeşi erken doğum yaptı aklımız hep burdaydı ....2750 gr 48 cm doğdu 5 temmuzda birden suyu patlamış sabahı doğum yaptı sezeryanla durumları iyi şimdi bugün görmeye gidicez...Hilal'e abla oldun artık sen diyoruz başlıyor gülmeye ....
Hilal'le ek gıdalara yavaş yavaş başladım öğlen bir meyva şeftali,bazen armut bazen az da olsa karpuz suyundan verdim şeftaliye bayıldı ....Kayınpeder köyden keçisütü getirdi yoğurt yaptım ondan da yiyoruz...Eve döndük artık şimdi çorbalara ve mamalara da başlarız artık Hilal hergeçen gün emmek daha çok istiyor tatil gidişi ve dönüşü otobüste hiç ağlamadı hep meme deydi mama bile az aldı ...Gelibolu da mama yaptığımda hep yarım bıraktı :sinifsinif:kumsal da bile emmek istedi : bende emzirdim birde bu aralar yabancılaşıyor kimi görse,kayınvalide,kayınpeder,eşimin anneannesine zor alıştı ...döndüğümüzde de ablama başlıyor ağlamaya ....
geçen akşam yazlıkta mangal yaptık kakasını yapmıştı eve gidip değiştireyim dedim kızlar bir görseniz mangal yaptığımız yerle ev 5 dk feryatlar koptu nasıl bir ağlama 10 dk sırf ağladı zor susturdum nedenini çözemedik ama sakinleşti sonradan....
22 temmuzda aşımız var 18 temmuzda 4 aylık olucaz ne cabuk büyüdüler bu arada 6 ağustosta büyük bir ihtimal işe başlayacağım şirkete yabancılar tailp olmuş en sevdiğim 2 arkadaşım genel müdürle toplantı esnasında tartışmışlar ve istifalarını vermişler ....Ortam iyice bozulmuş beni de çıkartsınlar da kızıma bakarım bende.....
şimdilik bu kadar görüşmek üzere uyku tutmadı beni yazayım dedim şimdi den