2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaz34 bi tek ben böyleyim sanıyordum ne kadar zor kucagımda gezdırmekten bitap düşüyorum artık şuan bile kucakta yazıorum size....yya bide benim saçım çok dökülüyor saçımı toplamaya bile aççtığımda her yer saç oluyo off ne zor bişey bu annelik:KK43:

Benim saçlarımda çok dökülüyor.
Kısacık kestirdim, hala dökülüyor.

Burcu senin troid sorununu nasıl tespit ettiniz. Nasıl bir rahatsızlık hissettinde kontrol ettirdin. Bize sütüm azaldı demiştin. Bu nedenle mi gidip kontrol ettirdin. Hangi bölüme gittin. Amma çok sordum.

Esrin ben çok terliyorum.
Normalde çok terleyen biri değilim ama doğumdan beri kıyafetlerim hiç kuru kalmıyor.
Bir de ateş basıyor fena halde.
Ara sıra da çarpıntım oluyor...
Gebelik öncesinde hipoglisemim vardı benim, gebelikte de şekerim biraz yüksek çıkıyordu. Gebelik sonrası şeker durumunu kontrol etmek için doktora gittiğimde anlattım bunları, o da bi TSH bakalım dedi.
Sütüm azaldı evet ama o nedenle gitmemiştim ben.

Endokrinoloji ilgileniyor.
Hayırdır, sen birşeyden mi şüpheleniyorsun?

Arkadaşlar, hamilelik ve emzirme dönemi, tiroid hastalıkları için çok riskli dönemlermiş...

Bilginiz olsun...

oh nihayet site düzelmiş.herkese merhaba.
----doğanda aşıdan sonra gece ateşlendi hiç uyumadık calpol falan verdim ancak 2 saat uyumuş.buay benimkide 600 gr almış rejimi fazla yaptırmışım galiba zaten mamayı iştahsız emiyo 60cc bazen 120 bazen 70 genelde emişiyoruz 7600 olduk bunada şükür.
----biberon avent öneriyorum benimki biberonuda alıyo benide emiyo maşallah.
----hasret canım görümcemin kızıda almıyodu hiçbişey düşün yedi aylık 7200 gr onuda yeni yeni alır oldu mamasının içine bir adet cicibebe atıyo tatlanıyo içiyo bide öyle dene

Arkadaşlar, hamilelik ve emzirme dönemi, tiroid hastalıkları için çok riskli dönemlermiş...

Bilginiz olsun...

canım geçmişolsun inşallah düzelir tshın benimde düşüktü hamilelik döneminde sonradan düzeldi.
------ebrucum canımyaa görücü usulü gibi olmuş ama sen eşini seviyosun biraz ilgi bekliyosun buda en doğal hakkın karşına al sakin sakin konuş belki biraz düzelir birazda sen öp kokla kadınlığını kullan hala odunsa artık yapacak bişey yok yani

--geçen moralim bozuktuya anlatayım birz uzun olacak amma içimi dökem.
geçen kaynanalara götürdüm doğanı sevdi öptü hazır çocuk ayağına gelmiş eltimde yan tarafında oturuyo annesi varmış yanına çıkıcakmışım ayıp olurmuş.bende dedim bu çocuk dört aylık olmuş hiçkimse gelmedi ben gelinin ayağına çıkmayınca ayıpmı oluyo dedim kaynana gülü o sana darılmaz sende ona daılma diye çektik geldik evimize.neyse bende bir kayın var herişi karışık kuruşuk her sene bir vukuatı olur geçen sene onun yüzünden tam günümde haciz geldi evime hayatımda böyle bişey yaşamadım babam duysaydı yer yerinden oynardı eşim halletti kayınımada yağdı esti.neyse o hallodu bu salak birinin borcuna kefil olmuş güya adamda ödememiş ikisinide içeri almışlar eşimi aramış eşim babamdan 3000 ytllik çekn almışkarşı taraf peşin istemitoplam borç 8800 ytl .bunlar iki kişi diğer taraf yatsın ödemiycez diyor yani 8800 ödenecek çıkacak dünden beri eşimi yediler anası hastaymış yatarmış birinden bulsunmuş çıksınmış o orda delirirmiş biz para basıyoruz adam 950 ytlile ev geçindirmeye çalışırız adamlar sen çözersin sen yaparsın duygu sömürüsü benim babam zengin ya laf ona geliyo yani anlıycanız.bende dedim (geçenseneden beri kayınımla konuşmam ben)7 kardeşsiniz o yok 6 kardeş herkes versin 1000 ytl üstünüde tamalasınlar çıksın dedim niye biz bulucakmışız parayı sanki biz borca girince ödiyecek parayı olan iki çocukla bize olacak fazlamı yazdım ne yaa kusura bakmayın artık

Bilginiz olsun...

çok geçmiş olsunbende çok terliyorum ve hep çarpıntım oluyo deprem mi oluyor diye soruyorum sanki yer kayıyo bide birden ateş basıyo ve cok cabuk kılo verdıım annemde guatr var bendede olabılır mıeyvahedigeldismile

geçen kaynanalara götürdüm doğanı sevdi öptü hazır çocuk ayağına gelmiş eltimde yan tarafında oturuyo annesi varmış yanına çıkıcakmışım ayıp olurmuş.bende dedim bu çocuk dört aylık olmuş hiçkimse gelmedi ben gelinin ayağına çıkmayınca ayıpmı oluyo dedim kaynana gülü o sana darılmaz sende ona daılma diye çektik geldik evimize.neyse bende bir kayın var herişi karışık kuruşuk her sene bir vukuatı olur geçen sene onun yüzünden tam günümde haciz geldi evime hayatımda böyle bişey yaşamadım babam duysaydı yer yerinden oynardı eşim halletti kayınımada yağdı esti.neyse o hallodu bu salak birinin borcuna kefil olmuş güya adamda ödememiş ikisinide içeri almışlar eşimi aramış eşim babamdan 3000 ytllik çekn almışkarşı taraf peşin istemitoplam borç 8800 ytl .bunlar iki kişi diğer taraf yatsın ödemiycez diyor yani 8800 ödenecek çıkacak dünden beri eşimi yediler anası hastaymış yatarmış birinden bulsunmuş çıksınmış o orda delirirmiş biz para basıyoruz adam 950 ytlile ev geçindirmeye çalışırız adamlar sen çözersin sen yaparsın duygu sömürüsü benim babam zengin ya laf ona geliyo yani anlıycanız.bende dedim (geçenseneden beri kayınımla konuşmam ben)7 kardeşsiniz o yok 6 kardeş herkes versin 1000 ytl üstünüde tamalasınlar çıksın dedim niye biz bulucakmışız parayı sanki biz borca girince ödiyecek parayı olan iki çocukla bize olacak fazlamı yazdım ne yaa kusura bakmayın artık

Kussebcim, canım yaa, malesef akrabaların içinde bu tiplerden mevcut oluyor genelde, benzer şeyleri geçen sene bende yaşadım, eşimin kuzeni idi bizimki de, resmen dolandırdı eşimi, bizde kuzu kuzu ödedik ama şu an görüşmüyoruz onunla, sizinkilerde çok kurnazmış hakkaten senin ailene güvenerek oğullarını kurtarmaya çalışıyorlar, böyleleri utanmaz akıllanmaz ne yazık ki, çok geçmiş olsun, sen sen ol sakın kaptırma paranı.

canım geçmişolsun inşallah düzelir tshın benimde düşüktü hamilelik döneminde sonradan düzeldi.
------ebrucum canımyaa görücü usulü gibi olmuş ama sen eşini seviyosun biraz ilgi bekliyosun buda en doğal hakkın karşına al sakin sakin konuş belki biraz düzelir birazda sen öp kokla kadınlığını kullan hala odunsa artık yapacak bişey yok yani

çok konuştum...kadınlığıda kullandım bir zamanlar ama beyfendinin işine gelmeyen bir şey olduğu zaman hemen dönüveriyor...çok dönek..yalanlarından .boş boş vaatler vermesinden çok sıkıldım...her lafının arkası boş...
benim içimden gelmiyor artık ona bişey yapmak...emek vermek istemiyorum ona daha fazla....

aman aman uzak durmaya bak bunlardan..yoksa hep bunları yaşarsınız..

slm kızlarr.napıyonuz nasıl gidiyo.site açılmış sonunda.benim bebem çok sinirli oldu yaa:KK70:memedeyken birden bırakıp ağlamaya başlıyo sonra sanki ben ağzından çekmişim gibi geri saldırıyo.çok gülüyorum ona ya.bi de selinıustan haberi olan var mı kürtaj oldu mu?

slm kızlarr.napıyonuz nasıl gidiyo.site açılmış sonunda.benim bebem çok sinirli oldu yaa:KK70:memedeyken birden bırakıp ağlamaya başlıyo sonra sanki ben ağzından çekmişim gibi geri saldırıyo.çok gülüyorum ona ya.bi de selinıustan haberi olan var mı kürtaj oldu mu?

oldu çanım...kese bozulmuşmuş zaten...

hep aynılar allah hepsini bildiği gibi yapsın hepsini çıkarcı görgüsüz pislikler bencede senin kocan hammalmı ödesin koy ağırlığını ödetme
bizimkilerde küçük oğullarına düğün yapacaklar biz alacakmışız bazı eşyalarını dedim oldu anan baban bana ne yaptıki ben yapacam kusura bakma he gönlümden geçen şeyler var evlenecek çocugun hatrına yaparım ama kimse bana erkeğe düşücek şeyi yaptıramaz dedim
o kaynanam varya bana düğün sonrası dediki biz para harcamadık paramız vardı ama ev yapacaz diye gelde boğma

cnm benimkide bu ay sadece 600 gr almış insan üzülüyo aman sağlıklı olsunlarda
bu arada benim kızımda biberon almıyo ne yapıcam bilmiyorum eylülde işe başlıcam nasıl olucak bilmiyorum

filizcim delirdim okurken aynı benim dolandırıcı üçkağıtçı kaynımı yazmışsın bu kadar olur.. o da zamanında dolandırmış çalmış çırpmış eşimin ailesi sarıyerde 2 daire satıp ödemişler borcunu şimdide cengizin üzerine olan daire war uğurmumcuda onun elinde şaşmışlar hangisi tünese üstüne haram zehir zıkkım olsun zerre kadar hakkımı helal etmiyorum hiç birine... aynı şekilde eltimde beni nearadı ne sordu doğurduğumdan beri ama öncesinde her götü sıkıştığında ödemeli arama yapmasını biliyodu.. off neyse ya uzak olsunlar dilerim dua ediyorum allh werecek karşılığını bir gün..

arkadaşlar bi sorum var,.malum çalışıyorum,haktana annem bakıyo,anne sütünü biberonla değilde kaşıkla veriyo,ee bu da annem için meşakatli oluyo,..bu zamana kadar hiç biberon kullanmadık,.şimdi anne sütünü biberonla versem,.beni emmekten vazgeçermi,.biberon verip riskmi alayımmıfisfisfis fisfisfis fisfisfis fisfisfis,.

yok be canım yaa 4 aylık olmuş artık... zaten 4te ewe geliorum diyorsun e kaşık mamalarıda yiyor.. artık mamanın memenin farkındadır merak etme.. 2kez falan beslenecek sanırım biberonla değil mi?

Uf kızlar yaa biz hala 5800 gramız delirecem. 4.5 aylık olduk. emmio doodru düzgün iştah yok biz gibi zayıfınız kalmadı heralde dimi millet 7000 lere gelmiş:SS

Benim saçlarımda çok dökülüyor.
Kısacık kestirdim, hala dökülüyor.

Esrin ben çok terliyorum.
Normalde çok terleyen biri değilim ama doğumdan beri kıyafetlerim hiç kuru kalmıyor.
Bir de ateş basıyor fena halde.
Ara sıra da çarpıntım oluyor...
Gebelik öncesinde hipoglisemim vardı benim, gebelikte de şekerim biraz yüksek çıkıyordu. Gebelik sonrası şeker durumunu kontrol etmek için doktora gittiğimde anlattım bunları, o da bi TSH bakalım dedi.
Sütüm azaldı evet ama o nedenle gitmemiştim ben.

Endokrinoloji ilgileniyor.
Hayırdır, sen birşeyden mi şüpheleniyorsun?

Süt miktarımın çok az olması nedeniyle araştırma yaparken süt üretimini engelleyen şeylere baktım;

- Cesitli ilac kullanimi (Antihistaminikler, zayiflatici haplar,
yuksek dozda B6 vitamini)
- Dogum kontrol haplari (sentetik hormon sut miktarini azaltabilir)
- Tiroidin dusuk olmasi
- Kansizlik
- Sigara kullanimi
- Hizli kilo kaybi
- Hormonal problem gecmisi olmasi
- Daha once gecirilmis olan gogus ameliyati
- Plasentanin vucuttan atilmamis olmasi
- Goguste yetersiz beze gelisimi (cok nadir goruluyormus)
- Emzigin cok fazla kullanilmasi
- Katilara erken baslamak
- Gece boyunca bebegi beslemeyip uyumasina izin vermek
- Her beslemede memeyi kisitli zamanda vermek ya da iki memeyi de
emzirmek icin kullanmamak
- Gogus kalkani kullanimi
- Hamilelik
- 6. ya da 8. haftadan once ise geri donus
- asiri alkol ve kafein iceren icecekler tuketmek

Bu yukarıdakilerden sadece troid ihtimali olabilir diye düşündüm.

kadir tuğcu iştah we uyku sorunu için sipraktin şurubu şiddetle tawsiye ediyor!!!!!!!!!!!!

Hasret nette o şürubu araştırırsan pek çok doktorunda çok karşı olduğunu görürsün. O ilaç iştah açmak için yapılmış bir şurup değilmiş. Yan etkisi olarak iştah açıyormuş. Yani asıl kullanım alanı o olmadığından başka sorunlara neden olabilirmiş.

Uf kızlar yaa biz hala 5800 gramız delirecem. 4.5 aylık olduk. emmio doodru düzgün iştah yok biz gibi zayıfınız kalmadı heralde dimi millet 7000 lere gelmiş:SS

ek besinlere başladınmı sen?yedir bebişi bol bol...kaşıkla yemezse kalanı benim gibi şırıngayla ver....biz geçen ay çok az kilo almıştık..bu ay topladı çoçuk...gerekirse sütünü sağarak şırıngayla ver olmadı emmiyorsa...

KIZLAR ŞU ANA DEK Bİ AKSİLİK YOK KOCAM Bİ DÜMEN YAPMAZSA YARIN GİDİYORUMMhihoyyyt şimdiden işleri toparlamaya çalışıyorum yarına sabah gitmeyi planlıyorum ama eminim öğleden sonraya kalırım:kızgın: umarım bi aksilik çıkmaz da sabahtan giderim.. cerenin çantasını hazırladım kendimide akşam hazırlarım.. eksik bişey olursa cengiz getirir nasılsa o akşam gelecek.. hergün gelip gidecek o yüzden rahatım..

X