2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar cicoşlar,.site eski haline dönmüş,oh beeeeeeee:teytey:bu arada hasretin önerdiği site çok güzel,.bilmediğim okadar bilgi varmışki,.bu arada haktan yavaş yavaş emeklemeye başlayacak sanırım,.tam emeklemiyo ama,poposunu kaldırıp indiriyo,o şekilde ilerliyo,,.çok komik yaa,.sürünüyo resmen yerde:nazar: :emir_bebek: :emir_bebek:
ehehe bizimkide işte öle düştü yataktan aman dikkat et nilüü..
kadir tuğcu yaz googlea çıkar cnm.. adam süper bişiy ya.. bütün sabit fikirleri ezberlenmiş doğru bilinen palawraları çürüttü.. kızıma süt we cicibebe ezip wereceğim artık.. zaten hiç inanmıyordum 1 yaşından önce süt werilmemesi yalanına..

hasret dün sölediğin sitede nerde takılıyosun bacım foruma girdim de pek fransız kaldım:1ninca:nerden girsem bilemedimkafamçokkarıştı

uzmanlarımız bölümünde çocuk hastalıkları kadir tuğcu war onun bölümünde..

bu arada kızlar benim önemli bir sorunum war bebeğim biberon almıyormafoldumben
yok hiç bi şekilde biberondan ne sağılmış sütümü ne de mamayı içmiyor.. sanırım bu da annemin yüzünden chicco biberonumun emziğini iğneyle birazcıkdaha büyütmüşÇok üzgünüm çoook neymiş çocuk yoruluyomuş çeneleri kopmuş.. zorla memeyide bıraktıracak yawruma dostmu düşmamı anlamıyorum!! yaşlı falan da değil çok 42 yaşında..
bebeğime mama werirken damladığını farkettim ucundan normalde damla akıtmıyor we kızım almamaya o şekilde başladı değiştirdim başka aldım marka değiştirdim yokkkk almıyor.. kaşığa mı alıştı acaba kaşık mamalarını yiyor.. annem aptamil bebek sütüyle karıştırıp yapıyor tahıllı mamaları falan... yiyor çok güzel.. napıcam bilmiyorum şimdi 2,30 saattir uyuyor..

Merhaba canlarım,

Dün doktora gittim tahlillerimi göstermeye. Durum ciddi görünüyor. Bu sabah da tiroid sintigrafisi çektirdim, onun sonuçlarına göe karar verilecek neyim olduğuna.
Radyasyon alsım, bu gece 12'ye kadar Doruk'umu emzirmemem, kucağıma almamam gerekiyor.

Ayfercim hoşgeldin canım...
Hilal'im kocaman olmuş maaşalah. Ek godalara de geçmiş.
Bir biz kaldık sanırım hala anne sütü ile devam eden.
Bakalım bu akşamki kontrolümüzde ne olacak...

Çok geçmiş olsun...

Hasretcim en azından farkında ne yaptığının, bu da birşeydir :)

Doruk da aynı durumda...
Hatta ilerleyemeyince kızıp bağırıyor :)

cnm geçmiş olsun umarım ciddi bişey değildir we çabucak atlatırsın..
ewet farkında olmasıda bişeydiraklinialirimsmile:KK1:

merhaba güzel anneler ve melekler; şükürler olsun
13 gün sonra sizlere kavuşmanın sevinci var...
Öncelikle slaytlar süper olmuş buradan tşklerimi sunuyorum uzun zaman hatırlanır ve ben bilgisayarıma da kaydettim kızıma büyüdüğünde göstermek için arşivleyeceğim....
geçmişe fazla bakamadım ama gördüklerim
HASRET;cerene çok geçmiş olsun bu yaa bu zamanda çok hareketlenmeye başladılar dikkat etmek lazım
BOSNA; Sana da geçmiş olsun canım tiroidlerinde sorun varmış galiba
NİLÜFERSAHH;İşe dönmüşsün sanırım hadi hayırlısı olsun
SELKİE; hoşgeldin tatilden dönmüşsün sende....

bizi sorarsanız biz gayet iyiyiz 13 gün geliboluda güzelde olsa tatil geçirdik ama eşimin kız kardeşi erken doğum yaptı aklımız hep burdaydı ....2750 gr 48 cm doğdu 5 temmuzda birden suyu patlamış sabahı doğum yaptı sezeryanla durumları iyi şimdi bugün görmeye gidicez...Hilal'e abla oldun artık sen diyoruz başlıyor gülmeye ....
Hilal'le ek gıdalara yavaş yavaş başladım öğlen bir meyva şeftali,bazen armut bazen az da olsa karpuz suyundan verdim şeftaliye bayıldı ....Kayınpeder köyden keçisütü getirdi yoğurt yaptım ondan da yiyoruz...Eve döndük artık şimdi çorbalara ve mamalara da başlarız artık Hilal hergeçen gün emmek daha çok istiyor tatil gidişi ve dönüşü otobüste hiç ağlamadı hep meme deydi mama bile az aldı ...Gelibolu da mama yaptığımda hep yarım bıraktı :sinifsinif:kumsal da bile emmek istedi : bende emzirdim birde bu aralar yabancılaşıyor kimi görse,kayınvalide,kayınpeder,eşimin anneannesine zor alıştı ...döndüğümüzde de ablama başlıyor ağlamaya ....
geçen akşam yazlıkta mangal yaptık kakasını yapmıştı eve gidip değiştireyim dedim kızlar bir görseniz mangal yaptığımız yerle ev 5 dk feryatlar koptu nasıl bir ağlama 10 dk sırf ağladı zor susturdum nedenini çözemedik ama sakinleşti sonradan....
22 temmuzda aşımız var 18 temmuzda 4 aylık olucaz ne cabuk büyüdüler bu arada 6 ağustosta büyük bir ihtimal işe başlayacağım şirkete yabancılar tailp olmuş en sevdiğim 2 arkadaşım genel müdürle toplantı esnasında tartışmışlar ve istifalarını vermişler ....Ortam iyice bozulmuş beni de çıkartsınlar da kızıma bakarım bende.....

şimdilik bu kadar görüşmek üzere uyku tutmadı beni yazayım dedim şimdi den

canım hoşbulduk..sende hoşgeldin..ne güzel tatil yapıp gelmişsiniz...

slm kızlar sabahtan bu yana hem nasıl kg veririm hemde şu sinir tüylerden nasıl kurtulurum derdindeyim hamam otu diye bişey buldum çok faydalıymış kullananınız varmı?
neye yarıyor o ot zayıflamayamı tüyleremi?

günaydın kızlarrr şerife cim kilolardan ancak emzirme bitince kurtuluruz boğazımız ancak o zaman durur. dün elifi aşıya götürdüm. 7250 olmuş 22 günde 350 gr almış ay sonu 500 olur yavaşladı artık kilo alımı ya aşıdan gelince calpol vermiştim gündüz rahattı akşam ateşlendi.37.5 oldu ateşi hemen calpol verdim ıslak bez koydum geçti ama ben tüm gece uyumadım uyuduğumda kabuslar gördümm offfffffffff

ay canım geçmiş ılsun çok..maşallah güzel büyümüş ama tosuncuk...

günaydın canlarııım hepinizi çok özledim.. off ne kadar zormuş dün bütün gün pc başında olup burdan ayrı kalmak:umursamaz:
ben yarın (eğer kocam bişey çıkarmazsa) heybeli adaya gidiyorum kızımla kocamda akşam gelecek sabah dönecek dükkana pazar gününü bizimle geçirecek tüm gün pazar gecesi de döneceğiz belki pazrtesi.. duruma göre.
dün gece dışarı çıktık kızıma annem baktı bi kadeh bişey içtim, beşiktaşı satın aldım:KK3: kocamla kawgalarımızı konuştuk bana sarfettiği kırıcı sözlerden konuştum, ilişkimizin bu şekilde yıpranacağını 2,3,4 sineye çekildikten bi süre sonra artık tahammülüm kalamayacağını belirttim.. ondan ayrılmak istemediğimi fakat beni buna zorladığını anlattım.. benimde bir gururum war o kadar doluyum ki bi dedliğime gelecek kopacağız diye korkuyorum dedim.. o da beklemediğim bi tepkiyle, ellerimi öperek ben seni kırdığımda sanıyormusun ki gece rahat uyuyorum.. kaç kez uyanıp içim içimi yiyo, pişman oluyorum orda hatalıyım biliyorum yapmamam gerekir dedi.. öyle işte baya konuştuk umarım çözebilmişimdir bazı sorunları.. hala kawgaların sebebi beni görüyor tabi..
sen kendine limit koy 1 ay benle kawga etme bana bulaşma bak bir huzursuzluğumuz olacak mı diyor!!!

en azından hatasını anlamış...farkında ne yağtığının...inşallah üzmez seni bundan sonra....

ya işte adam diyor ki ben ne dersem he de geç!!!!
bende öyle dedim.. sen dedim saçma sapan şeyler söyleme benim kızacağım karşı çıkacağım bişey söyleme bak kawga ediyomuyuz dedim.. ama anlamıyo sen kawga çıkarıyosun huzurumuzu bozuyosun diyo ben asla senle kawga etmem ömür boyu gül gibi yaşarız diyo.. bana destek ol sadece

erolun lafları bunlar...onun ağzındanda çok sık çıkar...onun herşeyine he de geç...hep alttan alan biz olalım....evet şu sırealar kavgayı hep ben çıkarıyorum çünkü çok doluyum...çünkü konuşamıyoruz..daha doğrusu o konuişmuyor...kafasını şişiriyormuşum..bu aralar ona sıçak davranmak içimden hiç gelmiyor....ne sabah güler yüzle gönderiyorum ne akşam güler yüzle karşılıyorum....içimden gelmiyor..sanırım ben iyice uzaklaşmışım ondan..bu şekilde nasıl sürecek onuda bilmiyorum...bana sabah bugün esenlere gideceğim anketim var dedi..bende bana ne bundan dedim...tabi bende hata sana söylüyorum dedi..ot geldin ot gidiyorsun dedi...bende hiç bir şeyini anlatmazsın bana hayatının dışında tutarsın..kararları hep sen alırsın bunu niye söyleme ihtiyacı gfördünki dedim...ben bişey anlattığım zaman kafamı şişirme saçmalama diyorsun,hatta beni dinblemşiyorsun bile bende ilgilenmiyorum artık senin hiç bir şeyinle dedim...sende odun geldin odun gidiyorsun dedim..ne mükemmel bir çiftiz ben ot sende odun dedim...oda ben seninle uğraşamam sabah sabah ,çekil yolumdan dedi..beni itti kenara bende kapıyı çarptım arkaşından...

çok sıkıldım....böyle kötü şeyler yaşamak insanı uzaklaştırıyor...

yok hiç bi şekilde biberondan ne sağılmış sütümü ne de mamayı içmiyor.. sanırım bu da annemin yüzünden chicco biberonumun emziğini iğneyle birazcıkdaha büyütmüşÇok üzgünüm çoook neymiş çocuk yoruluyomuş çeneleri kopmuş.. zorla memeyide bıraktıracak yawruma dostmu düşmamı anlamıyorum!! yaşlı falan da değil çok 42 yaşında..
bebeğime mama werirken damladığını farkettim ucundan normalde damla akıtmıyor we kızım almamaya o şekilde başladı değiştirdim başka aldım marka değiştirdim yokkkk almıyor.. kaşığa mı alıştı acaba kaşık mamalarını yiyor.. annem aptamil bebek sütüyle karıştırıp yapıyor tahıllı mamaları falan... yiyor çok güzel.. napıcam bilmiyorum şimdi 2,30 saattir uyuyor..

Ahh bu anneler ahhh...
Hasretcim karnı çok acıkınca da mı almıyor?
Ben Doruk'u normalden biraz fazla aç bırakarak alıştırmak zorunda kalmıştım...

neye yarıyor o ot zayıflamayamı tüyleremi?

ay canım geçmiş ılsun çok..maşallah güzel büyümüş ama tosuncuk...

en azından hatasını anlamış...farkında ne yağtığının...inşallah üzmez seni bundan sonra....

erolun lafları bunlar...onun ağzındanda çok sık çıkar...onun herşeyine he de geç...hep alttan alan biz olalım....evet şu sırealar kavgayı hep ben çıkarıyorum çünkü çok doluyum...çünkü konuşamıyoruz..daha doğrusu o konuişmuyor...kafasını şişiriyormuşum..bu aralar ona sıçak davranmak içimden hiç gelmiyor....ne sabah güler yüzle gönderiyorum ne akşam güler yüzle karşılıyorum....içimden gelmiyor..sanırım ben iyice uzaklaşmışım ondan..bu şekilde nasıl sürecek onuda bilmiyorum...bana sabah bugün esenlere gideceğim anketim var dedi..bende bana ne bundan dedim...tabi bende hata sana söylüyorum dedi..ot geldin ot gidiyorsun dedi...bende hiç bir şeyini anlatmazsın bana hayatının dışında tutarsın..kararları hep sen alırsın bunu niye söyleme ihtiyacı gfördünki dedim...ben bişey anlattığım zaman kafamı şişirme saçmalama diyorsun,hatta beni dinblemşiyorsun bile bende ilgilenmiyorum artık senin hiç bir şeyinle dedim...sende odun geldin odun gidiyorsun dedim..ne mükemmel bir çiftiz ben ot sende odun dedim...oda ben seninle uğraşamam sabah sabah ,çekil yolumdan dedi..beni itti kenara bende kapıyı çarptım arkaşından...

Üzüldüm Ebrucum yaa...

Bosnacım, geçmiş olsun canım, inşallah herşey yoluna girer en kısa zamanda.
Pancuben hoşgeldin sende.
Ben ara ara girdiğim için foruma konuları ve kimin nerde ne yaptığını pek takip edemiyorum, arada atladığım bir çok şey olmuştur eminim, kimse alınmasın sakın, hepinizi seviyorum ve çok öpüyorum.

Canım çok teşekkür ederim.
Uzun bir ilaç tedavisi göreceğim gibi görünüyor, geçecek inşallah...

allah allah kaşığa alışmış olabilir..emirhanda hiç kaşıkla yemiyor ...bir türlü alışmadı...aynı emzşk ucundan alıp taktınmı?tam acıkırsa alır ama iyice aç bırakmakta insanın içi el vermez biberon alsın diye:..yani ben bırakamam hiç kıyamam...

günaydın canlarııım hepinizi çok özledim.. off ne kadar zormuş dün bütün gün pc başında olup burdan ayrı kalmak:umursamaz:
ben yarın (eğer kocam bişey çıkarmazsa) heybeli adaya gidiyorum kızımla kocamda akşam gelecek sabah dönecek dükkana pazar gününü bizimle geçirecek tüm gün pazar gecesi de döneceğiz belki pazrtesi.. duruma göre.
dün gece dışarı çıktık kızıma annem baktı bi kadeh bişey içtim, beşiktaşı satın aldım:KK3: kocamla kawgalarımızı konuştuk bana sarfettiği kırıcı sözlerden konuştum, ilişkimizin bu şekilde yıpranacağını 2,3,4 sineye çekildikten bi süre sonra artık tahammülüm kalamayacağını belirttim.. ondan ayrılmak istemediğimi fakat beni buna zorladığını anlattım.. benimde bir gururum war o kadar doluyum ki bi dedliğime gelecek kopacağız diye korkuyorum dedim.. o da beklemediğim bi tepkiyle, ellerimi öperek ben seni kırdığımda sanıyormusun ki gece rahat uyuyorum.. kaç kez uyanıp içim içimi yiyo, pişman oluyorum orda hatalıyım biliyorum yapmamam gerekir dedi.. öyle işte baya konuştuk umarım çözebilmişimdir bazı sorunları.. hala kawgaların sebebi beni görüyor tabi..
sen kendine limit koy 1 ay benle kawga etme bana bulaşma bak bir huzursuzluğumuz olacak mı diyor!!!

hadi bakalım umarım herşey güzel gider çok mutlu olursunuz
zeynep diş çıkartıyor 2 tane alttan şimdi banyo yaptırıdım yatırıdm sağı solu toplayam dr kadir tuğcu sabahları cne5 anne olunca programında hülya hanımla beraber oluyorlar bende sürekli takip ediyorum siteyi ist geldiğimde zeynepi genel muayene için götüecem

Selkiecim dertlisin yine, hayat bir rutine oturuyor evlendikten sonra, ve sürüklenip gidiyoruz malesef, ot ve odun misali, Allah tan yalnız değiliz, hepimizin başında var aynı dert, ben kendi kafama göre takılıp mutluluk oyunu oynuyorum artık, yoksa kocama uyum sağlamaya kalksam ot bile olamam, bende ona derim sık sık ot gibisin diye ama nafile adam değişime direniyor..

Ahh bu anneler ahhh...

Üzüldüm Ebrucum yaa...

üzülme canım yaa. o kadar sık yaşıyorum ki artık ben üzülmüyorum sadece çok yoruldum onunla uğraşmaktan..sürekli kendine ilgi ,saygı istiyor ama bana saygısı yok..düşüncesiz davranıyor...bana canım demesi aşkınm demesi bile yalan geliyor..o sürekli kullanır bana bu kelimeleri ama bana sahte geliyor..ben kullanamoyorum artık....

kızlarrr nasılsınız oğlumla biz geldik ... tatilimizi yaptık şimdi annemlerdeyiz oğlumla, kocamda ev topluyor istanbula taşınıyoruzda tayinimiz çıktı çok mutluyum :)

allah allah kaşığa alışmış olabilir..emirhanda hiç kaşıkla yemiyor ...bir türlü alışmadı...aynı emzşk ucundan alıp taktınmı?tam acıkırsa alır ama iyice aç bırakmakta insanın içi el vermez biberon alsın diye:..yani ben bırakamam hiç kıyamam...

Ben kıymak zorunda kaldım valla işe başlamadan önce.
Aksi halde ben işe döndüğümde hepten aç kalacaktı.
Çok şükür şimdi hem meme hem de biberonu başarıyla alıyor :)

zeynep diş çıkartıyor 2 tane alttan şimdi banyo yaptırıdım yatırıdm sağı solu toplayam dr kadir tuğcu sabahları cne5 anne olunca programında hülya hanımla beraber oluyorlar bende sürekli takip ediyorum siteyi ist geldiğimde zeynepi genel muayene için götüecem

Ben de doktorumuzu değiştirip Kadir Bey'e mi götürsem diye düşünüyorum sık sık...

Selkiecim dertlisin yine, hayat bir rutine oturuyor evlendikten sonra, ve sürüklenip gidiyoruz malesef, ot ve odun misali, Allah tan yalnız değiliz, hepimizin başında var aynı dert, ben kendi kafama göre takılıp mutluluk oyunu oynuyorum artık, yoksa kocama uyum sağlamaya kalksam ot bile olamam, bende ona derim sık sık ot gibisin diye ama nafile adam değişime direniyor..

Özellikle bebekten sonra, evliliğin gidişatı çok değişiyor.
Aileler daha fazla giriyor işin içine, karı kocanın ilgili bölünüyor, huzursuzluklar artıyor.
İnşallah hepimiz için geçici bir dönemdir diyecem ama sempatiksalakcinni
Benim başımda kayınvalidem, kızı ve kocası oldukça geçmeyecek, eminim...

kızlarrr nasılsınız oğlumla biz geldik ... tatilimizi yaptık şimdi annemlerdeyiz oğlumla, kocamda ev topluyor istanbula taşınıyoruzda tayinimiz çıktı çok mutluyum :)

hayırlısı olsun o mutluluğu birde ben yaşasam kurban kesecem :) allahım ne olur bizde gidelim bir an önce

bende o oyunu 2 senedir denedim ama çok sıkıldımya oyundan da ondan da ...ellerinden kayıp geçiyorum farkında değil,yada umurunda değil...

Ben kıymak zorunda kaldım valla işe başlamadan önce.
Aksi halde ben işe döndüğümde hepten aç kalacaktı.
Çok şükür şimdi hem meme hem de biberonu başarıyla alıyor :)

Ben de doktorumuzu değiştirip Kadir Bey'e mi götürsem diye düşünüyorum sık sık...

Özellikle bebekten sonra, evliliğin gidişatı çok değişiyor.
Aileler daha fazla giriyor işin içine, karı kocanın ilgili bölünüyor, huzursuzluklar artıyor.
İnşallah hepimiz için geçici bir dönemdir diyecem ama sempatiksalakcinni
Benim başımda kayınvalidem, kızı ve kocası oldukça geçmeyecek, eminim...

ama sen mecbursun....

oh ne güzel.....

al birini wur ötekine hepsi aynı bunların.. bizimki pek odun değil alır gezdirir, sinemaya gideriz yemeğe gideriz denize mangala v.s. ama işte o da sus pustur çok fazla sohbet muhabbet etmez benimle işlerden konuşur yada 2 kelime ondan bundan.. beni terbiye etmeye çalışır bu şekil. alkollüyse bi kaç güzel söz duyarım belki.. yine hiç yoktan iyi sık sık beni sewdiğini bi şekilde ifade ediyo.. hayatından çok memnunmulşş beni we kızını çok sewiyomuş iyi ki karşısına çıkmışım.. bu gibi şeyleri çok söylüyor ama benim kocamda sinir we dengesizlik problemi war en ufak bişeye parlıyor delirmiş gibi oluyor.. anı anına uymuyor o an sewişip öpüşürken bi kelimeyle kawga etmeye başlıyoruz.. ewet bende hep bu kawgalardan ağır sözlerden dolayı soğudum ondan hala sewiyorum ama bi o kadarda nefret ediyorum kendisinden nasıl bir şey anlamadım gittibilmiyorumkismile
Ahh bu anneler ahhh...

Üzüldüm Ebrucum yaa...

acıkmasına fırsat kalmıyor annem sürekli iş başında hergün burda.. elemanlar arttı yemeklerini o yapıyor ben altından kakamam yoksa.. e cerende sürekli bi beslenme kampı içinde büyüyor.. geçen gün 50ml içti acıkmıştı... birde uyku arası içiyor sadece..
ben kıyıcam azcıkta kaynanam 1 tane değilki kendi annem 10 kaynanaya bedel..
bizde götürmeyi plAnlıyoruz
ama şunu söliim dr kilo almsı için hjiçbişey sölemeyecek hayııır gayet iyi diyecek.. onu söliim

cnm nerde yaşıyodunuz ki siz? zaten ist değil mi?

arkadaşlar bi sorum var,.malum çalışıyorum,haktana annem bakıyo,anne sütünü biberonla değilde kaşıkla veriyo,ee bu da annem için meşakatli oluyo,..bu zamana kadar hiç biberon kullanmadık,.şimdi anne sütünü biberonla versem,.beni emmekten vazgeçermi,.biberon verip riskmi alayımmıfisfisfis fisfisfis fisfisfis fisfisfis,.

Canım benim o kaşığa alıştığı niçin yapıyo benim sıpa kaşıkla doymaya alıştı gündüzleri zor emziriyorum dün sadece yarım şeftali püresi akşamda pirinç unlu mama yedirdim kaşıkla o kadar bu gün adam gibi emmedi iki keçip bırakıyo kafasını tutup emziriyorum şarkı söyleye söyleye yavaş yavaş alışır.

hadi hayırlı olsun neresi istanbulun
üzülme canım yaa. o kadar sık yaşıyorum ki artık ben üzülmüyorum sadece çok yoruldum onunla uğraşmaktan..sürekli kendine ilgi ,saygı istiyor ama bana saygısı yok..düşüncesiz davranıyor...bana canım demesi aşkınm demesi bile yalan geliyor..o sürekli kullanır bana bu kelimeleri ama bana sahte geliyor..ben kullanamoyorum artık....

Ben kocamı çok seviyorum ve kaynana derdimde yok amasyadalar ama bazen onu boğasım geliyo hele bana asker arkadaşı gibi davranmaz mı kaldıramıyorum.ellerindekinin kıymetini bilmiyorlar sanıyorlar ki hep onlara muhtacız onlarsız olamayızz

bebişlerimizle güzel günler herkese... ben yardımınızı istiyorum benim kızım gece 3,4 gıbı yatıyor öğlen 12de uyanıyo butun gunde 15dklık uykular cıldıracam bende sabaha kadar uyanık kaldgım ıcın bende onunla uyuyorum ama butun ev ısı kalıyor uykusunu nasıl duzenlıcem ınternette arastırdım zorlamayın 1 yasında duzelır dıyor ama boyledfe ben cok yoruluyorum lutfenn yardım edınn bu arada slaytlar cok guzel olmus hanıfecım ellerıne sağlık...

Evet soğumuşsun bir kere...
Keşke fark etse de seni yeniden kazanmak için birşeyler yapsa...

ama sen mecbursun....

oh ne güzel.....

Evet canım, maalesef mecburdum.
Keşke hiç gerekmeseydi ama, olmuyor işte...

Hayırlı olsun...

arkadaşlar bi sorum var,.malum çalışıyorum,haktana annem bakıyo,anne sütünü biberonla değilde kaşıkla veriyo,ee bu da annem için meşakatli oluyo,..bu zamana kadar hiç biberon kullanmadık,.şimdi anne sütünü biberonla versem,.beni emmekten vazgeçermi,.biberon verip riskmi alayımmıfisfisfis fisfisfis fisfisfis fisfisfis,.

Nilüfercim Doruk tam bir aydır, hafta içi gündüzleri biberon, geceleri meme, haftasonu ise sadece meme emerek besleniyor. Biz hiç problem yaşamadık. Ama beron seçimini doğru yapmak, en küçük delikli biberon kullanmak önemliymiş, memeden emer gibi olsun diye. Doktorumuz öyle demişti...

X