2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tünaydın
Dün oğlumun alt dudağında mama kalıntısı gibi beyazlık oldu bugün de üst dudağında olmuş, pamukçuk mu acaba diye düşündüm ama 4 aylık çocukta pamukçuk olur mu? hem pamukçuk dil ve ağız içinde olmaz mıydı? acaba herşeyi ağzına sokuyor diye mikrop mu kaptı uffff var mı bilen?

Taburcu çocuğun çiş yapması doymasıyla ilgilidir, doktorlar çocuğun doyup doymadığını ilk çiş miktarını sorarak anlar aman dikkat çocuğun doymuyor demek ki o kadar az çiş olmaz

Canım ben ayırmadım daha, hiç de ayırmak istemiyorum aslında.
Biz kanepe koyduk Doruk'un odasına, ben çok rahat ediyorum.

4,5 aylık olduk, hala sadece anne sütü ile devam ediyoruz.
Biraz tartışmalı bir konu olmakla birlikte, ben 5 aylık olana kadar, sütüm yeterse, ek gıda vermek istemiyorum.

Afiyet bal şeker olsun Haktan'a, yarasın, maaşallah...
Nilüfercim, çok teşekkür ederim, inşallah gelecek.
Aslında hiç yok değil, hala sağabiliyorum ama önlemini almazsak1-2 haftaya bitecek galiba :)

Alah sana sabır versin, ne diyeyim be canım...

Nimetcim, tiroid hastalıkları çok etkilermiş anne sütünü, dikkat et canım.
Sağol, geçecek inşallah.
Valla hastalık falan umrumda değil, ilaç içerim geçer, Allah'ın izniyle sütüm gelsin, bi de bu hastalıkların bebeğime bi zararı olmasın, yeter...

Ahh Hasretim, bak ne güzel anlıyorsun beni...
Tabi bi de kaynanait var ki, o herşeyden beter.
Haftasonu ve dün bizde de kıyamet koptu yine, tek tek anlatmıyorum artık size.
Ama hiç huzurum yok.
2 hafta oldu bunlar geleli, daha kızı gelecek, ne zamansa...
Ondan sonra da en az 15-20 gün kalacaklar, ben birisini kesmezsem...
Zavallı kocam da ne yapacağını, kimi idare edeceğini şaşırdı, acıyorum valla ona da...

Bu arada Doruk sürekli kaynanamın üstüne kaka yapıyor, intikamımı alıyor akıllı kuzum kaydirigubbakcemile3

Tekrar çok geçmiş olsun Ceren'ime, Allah korumuş.
Doruk da fırıl fırıl dönüyor artık, ben yüksek yerlerde bırakmıyorum, sadece yerde oyun halısının üzerinde bırakabiliyorum.

kızlar ben de bugün çok stresliyim.eşim dün işyerinden ayrıldı bugün yeni işyerine başlıyo.....akşama kadar ölücem meraktan.ilk gün diye arayamam da şimdi...
canım inşaallah yeni işi hayırlı olur sizin için.
yapma stres burcum yaaa ne yapalım gittiği yere kadar buna şükür bukadar emdiler hem genede emiyorlar.evet bir yaşına kadar emenler var ama hiç emmeyenlerde var kimbilir belki bizimkilerde emer.sen böyle kastıkça beynini yordukça olan sütte gider bak yapma böyle.
Allahallah Allahallahkıyamam ceroş a.küçücük daha doğal olarak korktu tabii yavrum.
Allah yardımcın olsun sabır versin bir tane değilki başındakiler ne diyeyim.

hadi dedi hazırlan adaya gidelim.. ortadan kayboldu motor arızalanmış onu götürmüş, kaldım böyleklava: bu saatten sonra gidilmez artık offff

Şimdi sakinleştim biraz.
Aman zaten herşeye ağlıyorum bugünlerde.
Bugün hastanede ultrason saatini beklerken, annesinin kucağında 1 yaşlarında bi bebek gördüm. Bir güzel sarılmıştı annesine.
Aynı Doruk gibi bakıyor, ağzında da onun emziğinin aynısı.
Nasıl içim fena oldu, ben niye oğlumun yanında değilim diye...
Ultrasona girene kadar ağladım, herkes bana baktı...

hadi dedi hazırlan adaya gidelim.. ortadan kayboldu motor arızalanmış onu götürmüş, kaldım böyleklava: bu saatten sonra gidilmez artık offff

Kendi de bilmiyor naptığını :umursamaz:
Bir yandan senin gönlünü yapmaya çalışıyor ama bir yandan da iş güçle uğraşınca, daha beter ediyor akıllım...

yokk gayet rahat oluyo ben anlamadım:S
adres olmadan üyemi olunurmuş bilgi istiyolar:))
hasret cerene geçmiş olsun ama sana bişey diyecem kızma hemen
annene öyle davranma
anneye off bile demenin ne kadar günah sen neler diosun ne kadarda olsa annen seni
sonuçta büyüten o tamamen bilgisiz deilller ,
tmm eski kafaya göre gidiyolar ama bişeycik olmaz
yağızda banyoda aglamıyo ama suyu yüzüne atınca aglıyo
biraz senin kızın edepsiz gamyoncuiremsuama
lütfen öyle konuşma annene alsanaalsanasmile

Allah Allah...
Benim 6 kiloluk kuzuya 3 numara bez küçük geliyor, 4 numaraya geçtik biz...
Nasıl oluyor ki :)

sonradan pişman oluyorum bende zaten ama birazcık ılımlı olsaaaa.. zatn çok kırıcı şeyler sölemiyorum yoksa anında küsüp gider, bnde çok üzülürüm

bnde bndeeeee annem cengize dedi ki 1 hafta 10 gün hasretide aliim awşaya gidelim zaten ,işler az dedi... oda mırın kırın etti ama ben bastıracağım.. melisanın yaz okulu 23ü son hemen ataklara başlicam.. kafamı dinlemek istiyoum cengizden ayrı amaaaaalsanaalsanasmile tabi bizim dana kıozından ayrı duramaz o ayrı bakalım nasıl olcek..

Allah Allah...

gerçektenmi :bbo:yağızda ne bir taşma,nede sıkma oluyo
hani sıksa kızarıklıgından anlarım küçük oldugunu:bbo::1rolleyes:

ya işte bu yaptıkları insanı kocasın dan soğutuyor...bende öyle oldum işte..soğuktu kendinden yaptıklarıyla..sevmiyorum demek istemiyortum ama seviyorumda diyemiyorum...çok kırgınım belki o nedenle böyle..cengizde seni çok kırıyor,soğutacak seni kendinden iyice..çok geç olmadan al konuş karşına..gerçi anlamaz bu erkek milleti..ben çok konuştum benimkiyke anlamadı aynen devam ediyor...

Allah Allah...

kemik yapısındanmı kaynaklanıyor acaba..mesela benim büyuük oğlan uzun ince yapılı bir bebekti beli falan dardı..ama emirhanın kemik yapısı geniş....enli...

Son düzenleme:
bunlar koca değil koca kafaaaaaaa.. geldi şimdi çıkalım diyo ama saat 2olmuş..

gitseydin ya kızım zaten daha erken gitsen güneş kavuracaktı şimdi gitsen bir denize girer akşama güzel bir yemek yer dönerdiniz.bana biri hadi dese uçarak gideceğim de diyen yokbilmiyorumkismile

şerifecim atmosfer süper ama bungalowlar da 1 sıcaktabn pişersiniz
2 sinekten böcekten duramazsınız..

Alp i havuza soktum:lepi:
şişme havuz almıştım ona şişirip doldurdum bir güzel hemde soğuğa yakın bir su ile.görmeniz lazımdı kızlar tepin tepin bir hal oldu bacaklarını suya vuruyor şap şap heryer sırılsıklam oldu ama olsun değdi onu böyle görmeye:asigim:

alıntılar olmuyo ya biz 4 e geçtik daha rahat oldu. hasretim sen git ama cengiz peşinden gelir kii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…