2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlarım,

Sütümün neden azaldığı anlaşıldı arkadaşlar... TSH'ım normal değerinin kat kat altında çıktı, büyük ihtimalle tiroid hormonları ile ilgili bir hastalık var, doğumun tetiklediği... Tiroidle ilgili hastalıklar anne sütünü azaltırmış. İlaç tedavisine başlayacağız, sütün geri gelir, emzirmeyi bırakma dedi doktor. İçim içimi yiyor, ya kuzu açsa diye...

günaydın bu arada:hulya: kocamın abisi geldi... we zaten işler kesat başlattı hemen işe.. sanki çok iş war bi de bu çıktı başımıza... allahım yardım et bana..

Allah sabır versin Hasretcim, sana da bana da...
Bu arada geçmişten gördüğüm kadarıyla Ceren düşmüş, çok geçmiş olsun...
Nasıl oldu, dönmüş mü?

İşler kesatsa abiye vereceğiniz parayı çıkartmak zor olmaz mı?

Benim de keyfim yok. Son dönemde altını çok az ıslatıyordu, dünden bu yana iyice azaldı. Bezi kupkuru neredeyse. 4 kere bez değiştiriyorduk; sabah, öğleden önce, öğleden sonra ve akşam. Sadece sabah dolu oluyordu. Dün öğleden sonra ve akşam hiç yapmadı. 3. bezle geceyi geçirdi sabahta azıcık çiş vardı. Bu normal değil gibi.

Esrincim, karnı doymuyor olabilir.
Bizim doktorumuz doyuyorsa, günde en az 6 defa çiş yapar demişti.

Günaydın arkadaşlarım,

Sütümün neden azaldığı anlaşıldı arkadaşlar... TSH'ım normal değerinin kat kat altında çıktı, büyük ihtimalle tiroid hormonları ile ilgili bir hastalık var, doğumun tetiklediği... Tiroidle ilgili hastalıklar anne sütünü azaltırmış. İlaç tedavisine başlayacağız, sütün geri gelir, emzirmeyi bırakma dedi doktor. İçim içimi yiyor, ya kuzu açsa diye...

...........

Benim sütüm ne yapsam artmıyor daima çok az bende mi troid'i kontrol ettirsem acaba?

Saat başı emzirmeye başladım Burcu, memeyi kendi bırakıyor, doydum diyor ama çiş her zamankinden az.

Benim sütüm ne yapsam artmıyor daima çok az bende mi troid'i kontrol ettirsem acaba?

Saat başı emzirmeye başladım Burcu, memeyi kendi bırakıyor, doydum diyor ama çiş her zamankinden az.

Esrincim, hava çok sıcak, çok terliyorsa, çişi o yüzden de azalmış olabilir.
Benim sütüm aniden azaldı biliyorsun, bugün dünkünden daha kötü durum.
O yüzden annem sürekli Doruk'un çişini sayıyor :)

günaydın herkese iyice ıssızlaştı buralar:2:

kızlar çişin azalması terledikleri için oluyormuş bende çok korkmuştum doymuyor aç kalıyor diye doktor terlediklerinde sıvı atıyorlar bu sebeple çişi azalıyor dedi.

günaydın herkese iyice ıssızlaştı buralar:2:

kızlar çişin azalması terledikleri için oluyormuş bende çok korkmuştum doymuyor aç kalıyor diye doktor terlediklerinde sıvı atıyorlar bu sebeple çişi azalıyor dedi.

Aman valla, bu doyuyor doymuyor stresi yedi bitirdi beni.
İlk zamanlar da böyleydi, şimdi yine başladı.
Bazen büyüse de bizim gibi yemek yese, ben de bu vicdan azabından kurtulsam diye düşünürken buluyorum kendimi.
Emzirmeye devam etmeyi çok istiyorum ama süt geri gelecek mi bilmem ki...

Aman valla, bu doyuyor doymuyor stresi yedi bitirdi beni.
İlk zamanlar da böyleydi, şimdi yine başladı.
Bazen büyüse de bizim gibi yemek yese, ben de bu vicdan azabından kurtulsam diye düşünürken buluyorum kendimi.
Emzirmeye devam etmeyi çok istiyorum ama süt geri gelecek mi bilmem ki...

canım geçmiş olsun geri gelir tabii bak doktorda öyle demiş ama gelmesede üzülme artık büyüyorlar zaten 1 ay sonra ek gıda alacaklar.bazen bende böyle düşünüyorum inan.

günaydın kızlarrr.

hasretcim sana kolay gelsin.allah sabır versin.ben hiç düşünemem eşimin kaynımla çalıştığını.pek sevmem kendisini......

burcu geçmiş olsun canım.hemen kullan bakalım ilaçlarını..en kısa zamanda çokğalır sütün inşallah...
hanife senin kız erken mi başlamış yabancılamaya?kıyamam ben ona.....

kızlar ben de bugün çok stresliyim.eşim dün işyerinden ayrıldı bugün yeni işyerine başlıyo.....akşama kadar ölücem meraktan.ilk gün diye arayamam da şimdi...

Selam arkadaşlar
Geçmişi okuyorum bir taraftan sinek bizdede gündemde.. Elinin üstünden yemiş yazık..Bu arada ben Tibetin odasını dün itibariyle ayırdım.. Yatak odası daha sıcak bebek odası biraz daha iyi.. Kapıyı açık bıraktım gece kulağım hep ondaydı.. 2 defa uyandı emdi tekrar uyudu sabah 7.30 da babamızı geçirmeye uyandı.. Sabah yatak odasındaki beşiği boş gördüğümde içimde tuhaf bir acı oluştu.. allah yoklukluklarını göstermesin. Bu arada bebişin odasını ayıran varmı? Bebişin odasında benim oturacağım bir yer olmadığı için emzirmek için yatak odasına aldım.. oraya emzirme koltuğumu yoksa kanepemi alayım.? Kanepede yine ayaklarımda sallayabilirim diye düşünüyorum. siz ne yapacaksınız arkadaşlar??

canım geçmiş olsun geri gelir tabii bak doktorda öyle demiş ama gelmesede üzülme artık büyüyorlar zaten 1 ay sonra ek gıda alacaklar.bazen bende böyle düşünüyorum inan.

Bugün ben de öyle dedim kendi kendime...
Gelmese de 4,5 ay dolu dolu emdi, çok şükür diye rahatlattım önce kendimi.
Sonra 1 yaşına kadar, hatta daha uzun süre emen bebekleri düşündüm, yine ağladım.
Manyaklaştım iyice...

günaydın kızlarrr.

hasretcim sana kolay gelsin.allah sabır versin.ben hiç düşünemem eşimin kaynımla çalıştığını.pek sevmem kendisini......

burcu geçmiş olsun canım.hemen kullan bakalım ilaçlarını..en kısa zamanda çokğalır sütün inşallah...

Canım çok teşekkür ederim, inşallah...

kızlar ben de bugün çok stresliyim.eşim dün işyerinden ayrıldı bugün yeni işyerine başlıyo.....akşama kadar ölücem meraktan.ilk gün diye arayamam da şimdi...

Hayırlı olsun, iyi haberlerle gelir inşallah eşin...

Hayırlı olsun canım.. Bazen yenilikler iyi gelebiliyor.. olumlu düşün herşey daha güzel olur umarım..

Kızlar doyuyor mu endişesi bendede var.. Bazen mememle savaşıyor emmiyor bende zorlamıyorum, inatlaşmasın diye..Mamayıda nerdeyse 60 cc düşürdü.. 90 içiyordu.. aslında kilosu çok iyi dedi doktor ama ben yinede zayıflamasını istemiyorum. Sıcaklardan sanırım..Hiç ek gıda vermedim. Acaba başlasammı ? 1 hafta sonra 4 aylık oluyor.. Bu aydabaşlayan varmı Yoğurtlamı başlanıyor..?

Bugün ben de öyle dedim kendi kendime...
Gelmese de 4,5 ay dolu dolu emdi, çok şükür diye rahatlattım önce kendimi.
Sonra 1 yaşına kadar, hatta daha uzun süre emen bebekleri düşündüm, yine ağladım.
Manyaklaştım iyice...

Canım çok teşekkür ederim, inşallah...

Hayırlı olsun, iyi haberlerle gelir inşallah eşin...

Hayırlı olsun canım.. Bazen yenilikler iyi gelebiliyor.. olumlu düşün herşey daha güzel olur umarım..
sağolun kızlar.inşallah....

selamlar cicişler,.işyerimde ikinci haftama başladım,.ALLAHA şükür,alışıyorum sanırım..saat 4 te çıkıyorum,.yazın sanki yarım gün çalışıyomuşum gibi oluyo..malum hava geç karardığı için,bu arada işyerinde günde 2 kez süt sağıyorum,.toplam 200ml çıkıyo,.hergün anneme bırakıyorum,haktana vermesi için,.artı sütün yanında,bebelacın kahvaltısını ballı irmikli olanından veriyo,.sonrasında apmamilin sütlü pirinçliyi veriyo,daha bitmedi garnitür olarakta meyve püresi veriyo,.bebikim sankim aç gelmiş dünyaya,kafamçokkarıştı CADIARZU eyvahedigeldismileALLAHA şükür yesinde,..dörtten sonrada hiç mama vermiyoruz,.anne sütüne sabaha kadar devammmmm:lepi:sevgili bosna sütün azalmasını hiç kafana takma,inanıyorumki tekrardan sütün gelecek,.:lepi: :lepi:

deli olacağım annemi öldürmek istiyorum hemde boğaraklkkkkkkk
çocuğumu aldı yüzünü sabunlıyim mikrobu kırılsın die(sinek ısırmış yanağını) suyu wurmuş suratına bebeğim feryat figan ağlıyor yutturmuş sabunlu suyu bebeğim nefes alamıyor nerdeyse gözlerinde yaşlar aktı ağlarken ağzını suyla yıkadım emzirdim omzumda sakinleştirirken hep köpük çıkardı.. ağlaya ağlaya uyudu meleğim bnde ağzıma geleni saydım tabi.. kendi bildiğini okuyor düzenimi bozuyor kocamdan nefret ediyorum onun yüzünden herşey..
abisinide getirdi şerfsizin sülalesinin beli doğrulsun diye ben harab oluyorum.. o görür gününü bu hayatı ona zindan etmezsem banada hasret demesinler.. hedef koymuşmuş okullar açılınca satışları 2 katına çıkaracakmış... inşallah iflas edersin allahın belası pislik

Son düzenleme:
deli olacağım annemi öldürmek istiyorum hemde boğaraklkkkkkkk
çocuğumu aldı yüzünü sabunlıyim mikrobu kırılsın die(sinek ısırmış yanağını) suyu wurmuş suratına bebeğim feryat figan ağlıyor yutturmuş sabunlu suyu bebeğim nefes alamıyor nerdeyse gözlerinde yaşlar aktı ağlarken ağzını suyla yıkadım emzirdim omzumda sakinleştirirken hep köpük çıkardı.. ağlaya ağlaya uyudu meleğim bnde ağzıma geleni saydım tabi.. nefret ediyorum kendi bildiğini okuyor düzenimi bozuyor kocamdan nefret ediyorum onun yüzünden onun elemanın yemeği cartı curtu diye hergün annemede tahammül etmek zorunda kalıyorum.. DELİRECEĞİM YAA
abisinide getirdi şerfsizin sülalesinin beli doğrulsun diye ben harab oluyorum.. o görür gününü bu hayatı ona zindan etmezsem banada hasret demesinler.. hedef koymuşmuş okullar açılınca satışları 2 katına çıkaracakmış... inşallah iflas edersin allahın belası pislik

ALLAH peygamber sabrı versin canımcımmmm:1shok: :1shok: :1shok: :1shok:

meral
seni ben üye ettim bebelaca EYMEN BEBEK DİE ONDAN GELİOOOa.s.
bana neden gelmediki hediye hasret üye ederken ev adresi istemedilermi?
bizde 6500üzeriyiz we 3 teyiz canım pınarın oğluşu sünnet olduğu için 1 numara büyük al demiş dr.
kız biz 6250 yiz ama 2 no kullanıyom paket bitmediki 3 e geçeyim..
Günaydın arkadaşlarım,

cnm bendede türoid var hamilelikte çıktı, o günden belli hep ilaç kullanıyorum,
ama sütüm bazen azalıyo ama ilaç içmedigim zamanmı hiç düşünmedim onu
bunu takip etmeyilim. sanada geçmiş olsun cnm .

günaydın güzelim
hadi bakalım kolay gele ve sabır vere alalhım , evdeyiz bişey yaptığımız yok birazdan çıkıp gezecez zeynep için beslenme tarifleri araştırıyorum bol bol öpüyorum herkesi ve meleklerimizi
saol cnm
meywe suları wer canım bol bol we suyu ihmal etme ek gıdya başladıysan..

İşler kesatsa abiye vereceğiniz parayı çıkartmak zor olmaz mı?

Benim de keyfim yok. Son dönemde altını çok az ıslatıyordu, dünden bu yana iyice azaldı. Bezi kupkuru neredeyse. 4 kere bez değiştiriyorduk; sabah, öğleden önce, öğleden sonra ve akşam. Sadece sabah dolu oluyordu. Dün öğleden sonra ve akşam hiç yapmadı. 3. bezle geceyi geçirdi sabahta azıcık çiş vardı. Bu normal değil gibi.
işte benimde anlamadığım o sabah bağırdım eşime.. yeter dedim be ayağını yorganına göre uzat yaz geldi işler yok abini ne diye başlattın hemen.. nasıl kalıcaz bu kadar işin altından.. şuan 5 eleman çalışıyo dükkanda.. biri askere gidecek, biri işten çıkıyor.. 3 kalacakmış yine.. şöförüde işten çıkaracakmış abisi gidip gelecekmiş..
günaydın arkadaşlar...
korka korka bindim otobüse ama Düzceye gelebildik hamdolsun Nihan çok sorun çıkarmadı rahat geçti ama her gördüğü yabancıya ağlıyor eşimin ailesinden kimi görse kız ekek çocuk farketmiyor dün sabahtan beri ağlamaktan canı çıktı gözleri şişti valla çok üzüldüm :KK43::KK43::KK43::KK43:

yola çıkmadan sormayı unuttum...sinek için ne öenrmişti doktorlarınız...ben unutmuştum sormayı malum Erzurum da öyle bir sıkıntımız yoktu...sinek ilaçlarını öneriyorlar mı sokarsa ne yaparım ilac var mı önerilen yazarsanız sevinirim alırım hemen:)
öpüyorum sizi sonra görüşürüz yine:):):)
kız çok yaklaşmışız demek düzcedesin iyi bakalım dikkat et nihan senaya hawa çarpar şimdi onu hasta olmasın...
Günaydın arkadaşlarım,

Allah sabır versin Hasretcim, sana da bana da...
Bu arada geçmişten gördüğüm kadarıyla Ceren düşmüş, çok geçmiş olsun...
Nasıl oldu, dönmüş mü?

çok geçmiş olsun bitanem.. hem tiroid hem kaynanait böyle olıur tabi bende şaşıyorum yine iyi bu kadar sinire strese sütüm kesilmiyor şükürler olsun.. o kadar stresteyim ki anlatamam çok daraldım keşe göndersede çekip gitsem 1 hafta burdan uzak biyere dayanamıyorum artıkmafoldumben
ewet canım yatağımın üzerindeydi yüzüstü döndü bende o sırada banyoya suyunu hazırlamaya gittim banyo için 20,30 sniye sonra bir ağlama sesi koştum ki ellerinin üstüne yere düşmüş:gitme: nasıl geldiyse duwar tarafınan o tarafa şaştım kaldım.. hala düşünüyorum aklım almıyor..

saman hasret yine başında bitmiş birileri..allah sabır versin..sen kurtulamayacaksın sanırım bunlardan
[B]maalesef canımo kadar yılışık, o kadar gurursuz yüzsüzler ki hayatımda görmediğim şeyleri yaşamadığım şeyleri yaşıyorum yok yani sizleri okuyorum kıyaslıyorum kimse bunlar gibi değil başka bi tür bunlar.. kocam zaten türünün son örneği hiç tanımamışım diyorum 4 yıldır bunu geçen günki kawgamızdan sonra gözümden öyle bir düştüki.. kendi zoruyla barıştı benimle.. hiç bişey olmamış gibi dawranıyor(hep böyle zaten) ama benim için eski cengiz değil o artık, hislerim daha farklı ona karşı..
günaydın kızlarrr.

ben hiç birini sewmiorum..
yok kızz benimkide öyle 1 ay önce kocamın iş arkadaşı kucaklayıp dışarı çıkardı çığlık çığlığa ağlamaya başladı kaynanamın geldiği ilk gün ondanda çok korkup ağlamıştısırnaşık şey
selamlar cicişler,.işyerimde ikinci haftama başladım,.ALLAHA şükür,alışıyorum sanırım..saat 4 te çıkıyorum,.yazın sanki yarım gün çalışıyomuşum gibi oluyo..malum hava geç karardığı için,bu arada işyerinde günde 2 kez süt sağıyorum,.toplam 200ml çıkıyo,.hergün anneme bırakıyorum,haktana vermesi için,.artı sütün yanında,bebelacın kahvaltısını ballı irmikli olanından veriyo,.sonrasında apmamilin sütlü pirinçliyi veriyo,daha bitmedi garnitür olarakta meyve püresi veriyo,.bebikim sankim aç gelmiş dünyaya,kafamçokkarıştı CADIARZU eyvahedigeldismileALLAHA şükür yesinde,..dörtten sonrada hiç mama vermiyoruz,.anne sütüne sabaha kadar devammmmm:lepi:sevgili bosna sütün azalmasını hiç kafana takma,inanıyorumki tekrardan sütün gelecek,.:lepi: :lepi:

yani gündüz sen işteyken hep mamayla besleniyor anladığım kadarıyla maşallah iştahı açık oğlanın baya bizimkide öyle ne wersen yiyo ama azar azar çok değil..

bana neden gelmediki hediye hasret üye ederken ev adresi istemedilermi?

kız biz 6250 yiz ama 2 no kullanıyom paket bitmediki 3 e geçeyim..

cnm bendede türoid var hamilelikte çıktı, o günden belli hep ilaç kullanıyorum,
ama sütüm bazen azalıyo ama ilaç içmedigim zamanmı hiç düşünmedim onu
bunu takip etmeyilim. sanada geçmiş olsun cnm .

2 numara mı.. olujm sıkmıyomu 2 numara alllah iyiliğini wersin.. bari sıkma cırtlarını çokl gewşek bırak:1rolleyes:
ulan neren bilem senin ew adresiniolumunekankayizsmile telefonunu werdik işte gir sitesinede bi üyelik dolduruwer..

X