- 5 Mart 2009
- 5.921
- 0
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #67.861
Günaydın arkadaşlarım,
Sütümün neden azaldığı anlaşıldı arkadaşlar... TSH'ım normal değerinin kat kat altında çıktı, büyük ihtimalle tiroid hormonları ile ilgili bir hastalık var, doğumun tetiklediği... Tiroidle ilgili hastalıklar anne sütünü azaltırmış. İlaç tedavisine başlayacağız, sütün geri gelir, emzirmeyi bırakma dedi doktor. İçim içimi yiyor, ya kuzu açsa diye...
Allah sabır versin Hasretcim, sana da bana da...
Bu arada geçmişten gördüğüm kadarıyla Ceren düşmüş, çok geçmiş olsun...
Nasıl oldu, dönmüş mü?
Esrincim, karnı doymuyor olabilir.
Bizim doktorumuz doyuyorsa, günde en az 6 defa çiş yapar demişti.
Sütümün neden azaldığı anlaşıldı arkadaşlar... TSH'ım normal değerinin kat kat altında çıktı, büyük ihtimalle tiroid hormonları ile ilgili bir hastalık var, doğumun tetiklediği... Tiroidle ilgili hastalıklar anne sütünü azaltırmış. İlaç tedavisine başlayacağız, sütün geri gelir, emzirmeyi bırakma dedi doktor. İçim içimi yiyor, ya kuzu açsa diye...
günaydın bu arada:hulya: kocamın abisi geldi... we zaten işler kesat başlattı hemen işe.. sanki çok iş war bi de bu çıktı başımıza... allahım yardım et bana..
Allah sabır versin Hasretcim, sana da bana da...
Bu arada geçmişten gördüğüm kadarıyla Ceren düşmüş, çok geçmiş olsun...
Nasıl oldu, dönmüş mü?
İşler kesatsa abiye vereceğiniz parayı çıkartmak zor olmaz mı?
Benim de keyfim yok. Son dönemde altını çok az ıslatıyordu, dünden bu yana iyice azaldı. Bezi kupkuru neredeyse. 4 kere bez değiştiriyorduk; sabah, öğleden önce, öğleden sonra ve akşam. Sadece sabah dolu oluyordu. Dün öğleden sonra ve akşam hiç yapmadı. 3. bezle geceyi geçirdi sabahta azıcık çiş vardı. Bu normal değil gibi.
Esrincim, karnı doymuyor olabilir.
Bizim doktorumuz doyuyorsa, günde en az 6 defa çiş yapar demişti.