- 16 Haziran 2009
- 4.014
- 8
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #67.841
kocamla toptan kuru gıda haline gittik pirinci bulguru mercimeği bebek bezini mamazı falan aldık geldik...
aptamil 350gr mamayı 14,60a aldık...
prima 4 numara 94+94 ikiz paket 43tl.. bu ucuza geldimi kestiremedim geçerken başka bi yere sorduk adam en büyükleri 35 dedi ama bizim ki gibi ikiz paketmi inip arabadan bakmadık..
Amma saçma bir savunma. Yani desene telsiz kullanamıycaz :)
bence uygun ben 4 numara aktif bebek 56lı paketi bimden 16.50 alıyorum uygun diye bilmiyorumkismile
ne bilim o zamn iyidir herhalde onların normali 56lı dimi tamam burdada 20 ciwarı..
4 numaralar 56 oluyotr değilmi
birde 5 numara aldık oda 74+74 sanırım aynı para
biz günde 4 değişiyoruz nadiren 5 oluyo o yüzden epeyi gider.. Daha hamileyken aldığım 7 paket 3 numara bez bitmedi 2 paket daha war... 1ini kullanıcam birini 4 yada 4+ile değiştiririm artık yawaş yawaş sıkıyolar çünkü 6500 bu aydan sonra 4e geçerim
ya beni kim üye etmiş bebelaca zeynepin annesi diye mesaj geliyor sürekli :sm_cool:
:dilcikar: ya bu sinekler beni katil etti oğluşumun her yerini yiyorlar
günaydın bu arada:hulya: kocamın abisi geldi... we zaten işler kesat başlattı hemen işe.. sanki çok iş war bi de bu çıktı başımıza... allahım yardım et bana..
günaydın bu arada:hulya: kocamın abisi geldi... we zaten işler kesat başlattı hemen işe.. sanki çok iş war bi de bu çıktı başımıza... allahım yardım et bana..
günaydın arkadaşlar...
korka korka bindim otobüse ama Düzceye gelebildik hamdolsun Nihan çok sorun çıkarmadı rahat geçti ama her gördüğü yabancıya ağlıyor eşimin ailesinden kimi görse kız ekek çocuk farketmiyor dün sabahtan beri ağlamaktan canı çıktı gözleri şişti valla çok üzüldüm
yola çıkmadan sormayı unuttum...sinek için ne öenrmişti doktorlarınız...ben unutmuştum sormayı malum Erzurum da öyle bir sıkıntımız yoktu...sinek ilaçlarını öneriyorlar mı sokarsa ne yaparım ilac var mı önerilen yazarsanız sevinirim alırım hemen:)
öpüyorum sizi sonra görüşürüz yine:):):)