gerçektenmi :bbo:yağızda ne bir taşma,nede sıkma oluyo
hani sıksa kızarıklıgından anlarım küçük oldugunu:bbo::1rolleyes:
İki hafta kadar önce geceleri çişi çıkmaya başladı, ben bezi iyi bağlayamadım sandım.
Sonra kaka da çıkınca anladım ki, 3 numara artık küçük geliyor.
4 numara ile çok rahat ettik...
ya işte bu yaptıkları insanı kocasın dan soğutuyor...bende öyle oldum işte..soğuktu kendinden yaptıklarıyla..sevmiyorum demek istemiyortum ama seviyorumda diyemiyorum...çok kırgınım belki o nedenle böyle..cengizde seni çok kırıyor,soğutacak seni kendinden iyice..çok geç olmadan al konuş karşına..gerçi anlamaz bu erkek milleti..ben çok konuştum benimkiyke anlamadı aynen devam ediyor...
kemik yapısındanmı kaynaklanıyor acaba..mesela benim büyuük oğlan uzun ince yapılı bir bebekti beli falan dardı..ama emirhanın kemik yapısı geniş....enli...
Olabilir, benim kuzu biraz göbekli :)
Alp i havuza soktum:lepi:
şişme havuz almıştım ona şişirip doldurdum bir güzel hemde soğuğa yakın bir su ile.görmeniz lazımdı kızlar tepin tepin bir hal oldu bacaklarını suya vuruyor şap şap heryer sırılsıklam oldu ama olsun değdi onu böyle görmeye:asigim:
Ohh sefası olsun Alp kuzunun...
Ben de aldım havuz ama daha sokamadım Doruk'u.
Zira kayınvalidemle birbirimizi öldürebiliriz öyle birşeye kalkışırsam, çocuk üşür diye tutturacak, ben delirecem vb.
O yüzden onların gitmelerini bekliyorum.
O zamana kadar kış gelmezse tabi...
Ama geçen gün ılık suyla küvetini doldurup ona soktum çaktırmadan, bayıldı sıpa :)
git git birazda ailesinin kahrını o çeksin git şöyle dinlen , yoksa kışa bu şekilde girersek hepimiz için söylüyorum yolda kalırız( bende istanbula gelecem bayramda 1 ay kadar kalırım bakalım kocam ailesinin yanına gidecek bayramda (ben asla görüşmem dedim) oda eğer sorun etmezsen ben gitmek istiyorum dedi tabi dedim ailendir git o kendi ailesine bende aileme gidecem
Çok güzel olmuş, iyi gelir ailenin yanında olmak.
Ahh benim de öyle bi şansım olsa, görüşmem ben seninkilerle deyip kurtulsam...
İstemiyorum diyorum, hala bizdeler akannehir