- 24 Haziran 2009
- 658
- 1
- 41
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #67.901
sonradan pişman oluyorum bende zaten ama birazcık ılımlı olsaaaa.. zatn çok kırıcı şeyler sölemiyorum yoksa anında küsüp gider, bnde çok üzülürüm
bnde bndeeeeeannem cengize dedi ki 1 hafta 10 gün hasretide aliim awşaya gidelim zaten ,işler az dedi... oda mırın kırın etti ama ben bastıracağım.. melisanın yaz okulu 23ü son hemen ataklara başlicam.. kafamı dinlemek istiyoum cengizden ayrı amaaaaalsanaalsanasmile tabi bizim dana kıozından ayrı duramaz o ayrı bakalım nasıl olcek..
git git birazda ailesinin kahrını o çeksin git şöyle dinlen , yoksa kışa bu şekilde girersek hepimiz için söylüyorum yolda kalırız( bende istanbula gelecem bayramda 1 ay kadar kalırım bakalım kocam ailesinin yanına gidecek bayramda (ben asla görüşmem dedim) oda eğer sorun etmezsen ben gitmek istiyorum dedi tabi dedim ailendir git o kendi ailesine bende aileme gidecem
ay özendim..keşke bizde böyle yapsak..o kendi ailesine ben kendi aileme...görmesem onların muşmula suratlarını
yok be yazgıcım 2de burdan çıktığımız farzet 3te deniz otobüsü war.. oraya warıp paytonla beache çıkmamız 4,30 bulacak ee ne anladım o işten ben bizimki bide çalışıyor 8de iş başı yapması gerekken.. 9a kaydırdı bizmki 9da işte olması lazım.. yani hiç gerek yoktu yarın gideceğiz 12gibi.. en gec 1,30 wapuruyla..
amma anlattım amaaklinialirimsmile
o allahın emri zaten.. inşallah wakit bulamazda gelemez.. bi denemek görmek istiyorum ayrı nasıl oluyor.. böyle işte içiçe ewde içiçe birbirimizi yioruz belki biraz ayrı kalsak daha iyi olacak... fırsat werirse tabi..alıntılar olmuyo ya biz 4 e geçtik daha rahat oldu. hasretim sen git ama cengiz peşinden gelir kii
ohh maşallah keyfine kudurk alpinkaydirigubbakcemile3Alp i havuza soktum:lepi:
şişme havuz almıştım ona şişirip doldurdum bir güzel hemde soğuğa yakın bir su ile.görmeniz lazımdı kızlar tepin tepin bir hal oldu bacaklarını suya vuruyor şap şap heryer sırılsıklam oldu ama olsun değdi onu böyle görmeye:asigim:
git git birazda ailesinin kahrını o çeksin git şöyle dinlen , yoksa kışa bu şekilde girersek hepimiz için söylüyorum yolda kalırız( bende istanbula gelecem bayramda 1 ay kadar kalırım bakalım kocam ailesinin yanına gidecek bayramda (ben asla görüşmem dedim) oda eğer sorun etmezsen ben gitmek istiyorum dedi tabi dedim ailendir git o kendi ailesine bende aileme gidecem
gerçektenmi :bbo:yağızda ne bir taşma,nede sıkma oluyo
hani sıksa kızarıklıgından anlarım küçük oldugunu:bbo::1rolleyes:
ya işte bu yaptıkları insanı kocasın dan soğutuyor...bende öyle oldum işte..soğuktu kendinden yaptıklarıyla..sevmiyorum demek istemiyortum ama seviyorumda diyemiyorum...çok kırgınım belki o nedenle böyle..cengizde seni çok kırıyor,soğutacak seni kendinden iyice..çok geç olmadan al konuş karşına..gerçi anlamaz bu erkek milleti..ben çok konuştum benimkiyke anlamadı aynen devam ediyor...
kemik yapısındanmı kaynaklanıyor acaba..mesela benim büyuük oğlan uzun ince yapılı bir bebekti beli falan dardı..ama emirhanın kemik yapısı geniş....enli...
Alp i havuza soktum:lepi:
şişme havuz almıştım ona şişirip doldurdum bir güzel hemde soğuğa yakın bir su ile.görmeniz lazımdı kızlar tepin tepin bir hal oldu bacaklarını suya vuruyor şap şap heryer sırılsıklam oldu ama olsun değdi onu böyle görmeye:asigim:
eee öyle yapın ozaman sizin için daha iyi olur yarın rahat rahat eğlenirsiniz.
tatlım ailesinin ne fesat ne bencil olduğunu çok iyi biliyor benim nasıl onların önüne herşeyi serdiğimi geldiklerinde köle olduğumu annecim babacım dedğimi sonrasında aldığım karşılıgıda biliyor çok ağır durumlar yaşadık biz daha paylaşmadım burda kimseyle onun üstüne bu kararı aldık ne konuş ne konuşma derim senin kararın haklısın diyor ama benimde ailem annem babam özlüyorum hak ver diyor bende haklsıın diyorum herkesin canı kendine tatlıdır ben nasıl babama köle olurum diyosam oda babasına olur köle
kız bende kaynana olçam...o allahın emri zaten.. inşallah wakit bulamazda gelemez.. bi denemek görmek istiyorum ayrı nasıl oluyor.. böyle işte içiçe ewde içiçe birbirimizi yioruz belki biraz ayrı kalsak daha iyi olacak... fırsat werirse tabi..
ohh maşallah keyfine kudurk alpinkaydirigubbakcemile3
keşke keşke keşke.. bizim ki de beni onun nursuz annesinin yüzünü görmeye, iftiracı babasının kahrını çekmeye mecbur bırakmasa da kendisi gidip istyosa poklarını yese.. herkes kendi ailesiyle görüşse.. ne güzel olur yaaaaaaa
benim dayımın eşinin arası anaannem we teyzemlerle iyi değil görüşmezler dayım alıp oğlunu haftada 1 kendi gelir oturur yer içer akşam gider..
eşide aynı şekil alır oğlunu kendi gider gelir yada ailesi ewine gelir
sonuçta kız tarafı istediği gibi girer çıkar ewe çünkü ewe geldiğinde onlarla ilgilenen kadın oluyor... bir ew kadının himayesindedir sonuçta.. kimi istrse o gelri..gelmeli.. misafiri ağırlayanda o ikramda bulunanda.. oğullarımı önlerine çay koyuyo oğullarınımı eleştiryolar aman çamaşırı da yıkamamış tülleride kirli oğlunmun die.. gelinin ewine gelmesin kaynanalar...
o allahın emri zaten.. inşallah wakit bulamazda gelemez.. bi denemek görmek istiyorum ayrı nasıl oluyor.. böyle işte içiçe ewde içiçe birbirimizi yioruz belki biraz ayrı kalsak daha iyi olacak... fırsat werirse tabi..
ohh maşallah keyfine kudurk alpinkaydirigubbakcemile3
keşke keşke keşke.. bizim ki de beni onun nursuz annesinin yüzünü görmeye, iftiracı babasının kahrını çekmeye mecbur bırakmasa da kendisi gidip istyosa poklarını yese.. herkes kendi ailesiyle görüşse.. ne güzel olur yaaaaaaa
benim dayımın eşinin arası anaannem we teyzemlerle iyi değil görüşmezler dayım alıp oğlunu haftada 1 kendi gelir oturur yer içer akşam gider..
eşide aynı şekil alır oğlunu kendi gider gelir yada ailesi ewine gelir
sonuçta kız tarafı istediği gibi girer çıkar ewe çünkü ewe geldiğinde onlarla ilgilenen kadın oluyor... bir ew kadının himayesindedir sonuçta.. kimi istrse o gelri..gelmeli.. misafiri ağırlayanda o ikramda bulunanda.. oğullarımı önlerine çay koyuyo oğullarınımı eleştiryolar aman çamaşırı da yıkamamış tülleride kirli oğlunmun die.. gelinin ewine gelmesin kaynanalar...
kız bende kaynana olçam...
kaynanalar gelsşnler ama öyle herşeye karışmasınlar...ben karışmıcam çünkü...
Ben de kaynana olucam, Ebrucuma katılıyorum.
Karışmasınlar, misafir gibi oturup misafir gibi gitmesini bilsinler, kimseyle sidik yarışına girmesinler...
Çulu çaputu serip yıllanmasınlar, 1 hafta kalıp dönsünler, beni delirtmesinleeerrrr Çok üzgünüm çoook
Ben de kaynana olucam, Ebrucuma katılıyorum.
Karışmasınlar, misafir gibi oturup misafir gibi gitmesini bilsinler, kimseyle sidik yarışına girmesinler...
Çulu çaputu serip yıllanmasınlar, 1 hafta kalıp dönsünler, beni delirtmesinleeerrrr Çok üzgünüm çoook
YAŞASIN,geleceğin KAYNANALARIIIIIIIII:lepi: :lepi: :teytey: :teytey:alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bosna biz yandık bacım...ilerde kaynana olaçağız ya ....lülülülülülü
hemde bende 2 tane olaçak....laelaelaelaelae
valla kandırabilrisen avşa harika bir yermiş ama deniz anası bolmuş:))sonradan pişman oluyorum bende zaten ama birazcık ılımlı olsaaaa.. zatn çok kırıcı şeyler sölemiyorum yoksa anında küsüp gider, bnde çok üzülürüm
bnde bndeeeeeannem cengize dedi ki 1 hafta 10 gün hasretide aliim awşaya gidelim zaten ,işler az dedi... oda mırın kırın etti ama ben bastıracağım.. melisanın yaz okulu 23ü son hemen ataklara başlicam.. kafamı dinlemek istiyoum cengizden ayrı amaaaaalsanaalsanasmile tabi bizim dana kıozından ayrı duramaz o ayrı bakalım nasıl olcek..
Alp i havuza soktum:lepi:
allah hayırlısını versin...hayırlı gelinler versin...kaydirigubbakcemile5
Sorma :)
Ben de bi tane daha doğurucam, o da erkek olursa, iki gelin de bende olur...
allah hayırlısını versin...hayırlı gelinler versin...
bizimde çenemizi tutsun..karışmayalım gelinlere :)))))))))))