- 13 Ağustos 2009
- 758
- 0
- 46
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #66.921
ne kadar kalabalığız böyleuzun zamandır böyle olmuyordu.....ya kızlar bizim kız tam bir gazman olduğu için ben hala gaz ilacına devam ediyorum:metsil.......bu kadar uzun süre bir yan etkisi olurmuki?siz kullanıyormusunuz başlarda kullandığımız gaz ilaçlarını..?
Sab siplex ve om-x ikisini birden veriyorum. Geçen ay sab simplex ve nursey harveys idi dr tavsiyesi idi. Ben hala devam ediyorum.
merhaba mart anneleri sizlere bir sorum olucak 2.5 aylık bir bebeğim var..mama ağırlıklı besleniyoruz annesütüde veriyorum ama malesef doyurucu değil..ve oğlum 2-2.5 saatte bir 120 cc mama içiyor..önce emziriyorum tabi..ne yaptıysam saat aralıkalrını uzatamadım...hatta bazen öyle oluyoki 120 cc içtikten 1 sa. kadar sonra yine mama istiyor.sizce bu normalmi..dr.a götürmelimiyim..çok iri bi bebekte değil..3570 gr doğdu ve 3250 ye düştü 2 aylıkkende 5500 kg dı..şimdiden teşekkür ederim
Önce emziriyordum sonra mama, 30 ml fazla mama aldıysa mamayi içtiği andan itibaren 2 saat bekliyordum. Sadece anne sütü alırsa 1,5 saatte bir besliyordum. Bu ay sadece anne sütü içti 1,5-2 saatte bir emiyor bizde de emme aralıkları açılmadı.