2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

biraz büyüdülermi kendi odalarına alışmaları daha zor oluyormuş o nedenle 6 ayda ayırın diyor dr ler..erayda dr öyle bir açıklama yapmıştı bize...bende istemiyorum ayırmayı ya..erayı ayırdığımda ilk zamanlar çok huzursuz olmuştum..

Yazgıcım ben bunu dr.sordum.6. aydan sonra yatağını ayırın dedi.Kızım da bizim yanımızda park yatağında yatıyor.Ben ramazan bayramından sonra ayırmayı düşünüyorum kuzuyu.

iyi ozaman hata yapmıyorum demekki.bizimkide sepetinde yatıyordu ama artık sevmiyor çünkü eli kolu çarpıyor.bende büyük beşiğini taşımak yerine ona yatak yaptım yanıma beşiğin içindeki yatağı kullanarakyerimseniben.odası ile bizim oda yakın ama genede bende 6 aydan önce ayırmayacağım.

maşallah, maşallah Allah nazardan saklasın. Sağdığında 180 ml çıkıyorsa emdiğinde 250 ml vardır o göğüste, yeter ona...

Biraz zor oldu... Bazı günler beni oraya çağırabilirmiş, artık doğum iznim bitiiği için işleri ve gönderecek evde yapacağım. Ağustosa kadar böyle idare edeceğiz :) Kucağımda kızımla halimi oda gördü.

Taburcu yanlış biliyorsun 1 ay gibi bir süre yok(Kirasını düzgün ödemiyorsa o da farklı bir şey).İstese Ebru en az 2 yıl adamın evinden çıkmaz.

Valla bizim avukat kira kontratı 1 senelikse yenilemeyeceksen 1 ay önceden haber verirsin aynı şekilde kiracıda oturmaya devam etmeyecekse öyle yapar demişti. Yoksa bu konuyu iyi bildiğimden değil.

Gerçekte hiçbir şeyin senin hakkını korumadığını da öğrendim; 14 aydır biz 1 kira alamadık, adama ulaşamıyoruz tahliye davası açtık 15 haziranda dosya da eksiklik var denmiş 15 temmuza ertelenmiş. Her şey hukuk çerçevesinde ama biz zarar görüyoruz. Hukuk bizim hakkımızı korumuyor.

esrin adına çok sevindim canım...gözün aydın...........
ebrucum hoşgeldin,özlettin...............

Sağol canım bende çok sevinçliyim.

Sağol canımcım...
Doruk çok iyi çok şükür, çabuk atlattı...
Sevindim ameliyatlık bir durum olmamasına, inşallah masajla açılır...
Maşallah canım oğluşunaaa
ınşallah canım 1 ay sonra yine gel dedi
Canım sen Kadıköy şifada doğum yaptın dimi oranın ssk ile anlaşması yokmuş istirahat paranı naptın merak ettim

Ayyy canım seni çok iyi anlıyorum ben bu sorun ile 1,5 aydır uğraşıyorum...Bizimki hayatta gözü açık emmiyor..bir ara memeye geri dönmüştü ama ağzında yara çıktı sonra yine bıraktı şimdi ağzında yara da yok ama gene emmiyoda emmiyo...çok sinirleniyorum resmen ağlıyorum ve onu ısırasım geliyo ama yapçak bişi yok çok inatçı emmeyince emmiyo sinirlenip kaskatı kesilip ağlıyo

sizinkiler daha geç başlamış inatlaşmaya benimki 1,5 aydır böyle alışmaya çalışıyorum sadece uyutup öyle veriyorum ama öylede normal emeceğinden 1-2 öğün eksik emiyor..
şuan bende 2 ay evdeyim ama sabrımı çok zorluyor biberon vermemek için çok zor tutuyorum kendimi

ya kızlar ben emirhana ne zaman yoğurt versem çoçuk huzursuzlaşıyor..açaba gazmı yapıyor..yoğurt gaz yaparmı?
canım yoğurt büyük insana bile gaz yapar...annem hep gazını alsın diye yoğurdu şekerleyip verirmiş öle dene istersen...ben şuan bile şekerli yoğurdu çok severim :)

Doruk da bizim odada yatıyor hala, doktorumuz da öyle önerdi, ben de ayırmak istemiyorum.
canım doktor niye öyle önerdi
bende artık ayırmak istiyorum çünküüü

şekerledim verdim zaten ama yinde oldu işte..en iyisimi vermeyeyim daha...çoçuk perişan oluyor...

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
sevindim bende bir benimki bizle heralde diyordum.itiraf etmeliyim ki benimde hoşuma gidiyor nefesini duyarak uyumak pamuğumun:asigim:.

Sepeti sevmiyor deyince aklıma geldi...
Benim kuzuyu gece düzgünce yatırıyorum, emmek için uyandığında bir de bakıyorum ki, başını ayak ucuna çevirmiş öyle yatıyor.
180 derece dönüyor minik, yerinde durdurabilmek imkansız...

Denizdir
merak etme bizde 5600 üz ki 4 aydan sonra ayda 400 gr almaları normalmiş ki snein bi haftan daha war
sen dinleme doktoru werme mamayı
yapması gereken hareketleri yapıyorsa ağlamıyorsa mutlu hareketliyse porblem yok
o doktorlar promosyon ugruna bebişlerimizi oynuyorlar bence verme...
yada başka doktora git kilosuda gayet iyi
6. ayında doğum kilosunun 2 katına gelmesi yeterliymiş sneinki şimdiden gelmiş sıkma canını

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
sevindim bende bir benimki bizle heralde diyordum.itiraf etmeliyim ki benimde hoşuma gidiyor nefesini duyarak uyumak pamuğumun:asigim:.
Valla benim pek hoşuma gitmiyo..ÇÜnkü bizimki uyanmadan 1 saat önce inlemeye başlıyo hık mık ediyo auuuu yapıyo yine dalıyo kedi gibi miyavlıyo yine dalıyo tabi ha daldı ha dalacak derken bizim uyku açılıyo sonra bekleki uyansında meme veriyim 1 saat öle gidiyo yarım saat 45 dk emmesi ve gene uyuması derken her seferinde 2 saat gidiyo

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sıkıntılı bizim oğlanlar burcu daralıyorlaralpte yayılarak yatacak beyefendi eli kolu rahat olacak.

ne kadar kalabalığız böyleuzun zamandır böyle olmuyordu.....ya kızlar bizim kız tam bir gazman olduğu için ben hala gaz ilacına devam ediyorum:metsil.......bu kadar uzun süre bir yan etkisi olurmuki?siz kullanıyormusunuz başlarda kullandığımız gaz ilaçlarını..?

merhaba mart anneleri sizlere bir sorum olucak 2.5 aylık bir bebeğim var..mama ağırlıklı besleniyoruz annesütüde veriyorum ama malesef doyurucu değil..ve oğlum 2-2.5 saatte bir 120 cc mama içiyor..önce emziriyorum tabi..ne yaptıysam saat aralıkalrını uzatamadım...hatta bazen öyle oluyoki 120 cc içtikten 1 sa. kadar sonra yine mama istiyor.sizce bu normalmi..dr.a götürmelimiyim..çok iri bi bebekte değil..3570 gr doğdu ve 3250 ye düştü 2 aylıkkende 5500 kg dı..şimdiden teşekkür ederim

benim kızçemde bizim odada henüz....6 .ayda ayırcam ben de..abisi 4 gözle bekliyo ne zaman gelcek odama kardeim diye...yoksa o da gelcek bizim odayakaydirigubbakcemile3

TOPRAK....bunu bildigim iyi oldu canım benim çok saol aslında bu gibi insanlara bunu yapmak gerek ama bi an nce kurtulmam lazım bunlardan..bilgi için saolasın canım..

canım şahsen biz 3ayı bitirdik...........hala emme aramız uzamadı...uyanıkken maksimum 2 saat duruyo,uyurken 4-5 saat duruyo.........anne sütü alıyo

yok canım ben kullanmayı bırakalı 2 ay olmuştur doktor bana gerek yok dedi..bence sende kullanma artık 4 aylık oldular sonra senin prensese alışkanlık yapar.

Canım çok sevindim...ben zannetmiyodum o kadar vicdansız olacağını..hadi gözün aydın

Sağol Nurşahcım. Sağı solu hiç belli olmuyor o nedenle ben en kötüsünü bekledim.

bi göğüsten mi 200 çıkıyor

Canım senle ben okumayalım bunları :)) Ben iki göğsümü sağsam 100 ml zor çıkıyor.

:)) Esin çok ıkınıyor. O ıkınırken uyumak ne mümkün ama 1 yaşına kadar onu bizim odadan çıkaramam sanırım. Yer sıkıntısı bizdeki de.

Konuyu Toplam 17 Kullanıcı okuyor. (16 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)

yaz34, hndn82, elysion9, taburcu, silver5, beknur, laviniaebru+, gzdatk, mrl81, blackshadow, zeliş82, bosna, serapsenem, merlike, naysecik, tonur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…