2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

esrin adına çok sevindim canım...gözün aydın...........
ebrucum hoşgeldin,özlettin...............

benim manuel pompam wardı zamanla bozuluyor içinde yedek parçası wardı ama içine hava giriyor rahat sağamadım bebedorundu. kraftın elektrklisini aldım o hele hiç sağmıyor sakın almayın derim. ama Aventin pompası muhteşem onu bi arkadaşımdan emanet getirmiştim süper bi pompa ihtiyacım yok ama alsam alırım yani:)

öncelikle selamlar,.sevgili bosna,sana bi sorum olacaktı,malum senin gibi bende işe başladım,.günde kaç kere süt sağıyosun,.ben günde iki kere sağıyorum,.200 ml çıkıyo,.dörtte işten çıkıyorum,.

bu arada süt sağma makinalarından bahsetmişsiniz,.benimde medelanın elektriklisi var,.şimdilik memnunum,.elim ayağım gibi,.170 liraya allmıştım,.

Ben Avent kullanıyorum, çok memnunum.
Özellikle çalışan annelere tavsiye ederim.

Nilüfercim, ben 8:00-16:00 çalışıyorum.
8:30'da başlayıp, 3 saatte bir, yani günde 3 defa sağıyorum.
Tabi bazen iş yoğunluğu bir seansı sabote edebiliyor.
3 defa sağdığım zamanlarda toplam 350-400 cc çıkıyor, ama bir hayli zorluyorum, sızlamaya başlayana kadar uğraşıyorum diyebilirim.
Bir göğüs ortalama 15 dakikada boşalıyor.

selam kızlar.
EBRUM çok düşüncesiz terbiyesiz insanlarmış.iki ayağını bir pabuca sokuyorlar.biran önce biryer bulup çıkmaya bak hayatım muhattap olma bunlarla.

kızlar bebikleriniz nerde yatıyor.yani kendi odasında mı sizin odanızda mı??alp hala bizim odamızda yatıyor.sanırım bir süre daha da ayrılmayacak bizden acaba kötü mü ediyorum böyle açıkcası banada kolay oluyor böyle yatağı bizimkinin yanında ağlayınca hemen alıyorum.

işler yoğun olduğu zaman acele ediyorum,fazla bekletmiyorum makinayı,.çok beklesem sana yetişirim:dance::1shok:

kaydirigubbakcemile3
benim obur kuzuya 200 cc yetmiyor, mecburen bekliyorum.
Bazen laptopumu da alıp gidiyorum sağmaya. Hatta bazen ofis telefonumu cep telefonuma yönlendiriyorum.
Tam teçhizatlıyım yani, elimde pompanın çantasıyla her gördüklerinde süt aşkı buuu diye şarkı söylüyor bizim arkadaşlar...

Doruk da bizim odada yatıyor hala, doktorumuz da öyle önerdi, ben de ayırmak istemiyorum.

emirhanda bzizmle yatıyor...daha da zyırmaya niyetim yok..zaten yerimde yok beşiği koymaya başka...bişey olmaz ya..1 yaşına kadar tutanlar var odda...erkn daha ben erayı 6 ayında ayırmıştım ma mirhan daha uzun kalaçak sanırım..çünkü yerimiz yok..ona yer çmam lazım önçe

Son düzenleme:

Yazgıcım ben bunu dr.sordum.6. aydan sonra yatağını ayırın dedi.Kızım da bizim yanımızda park yatağında yatıyor.Ben ramazan bayramından sonra ayırmayı düşünüyorum kuzuyu.

ya kızlar ben emirhana ne zaman yoğurt versem çoçuk huzursuzlaşıyor..açaba gazmı yapıyor..yoğurt gaz yaparmı?
canım ben yapıyor diye biliyorum ilk doğum yaptığımda ben birsüre yememiştim.internette okumuştum bende.yoğurdu kendin yapıyor ve inek sütü kullanıyorsan belki o dokunuyordur.
Doruk da bizim odada yatıyor hala, doktorumuz da öyle önerdi, ben de ayırmak istemiyorum.

peki önerme sebebi neydi burcucum.bende istemiyorum çünkü daha çok küçük güvende hissetmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum..

Yapabilir Ebru.Bizim kızın da ağzının kenarında alerji yapıyor yoğurt.

yedirmesemmi artık ya..dün akşam üstü yedirdim..çokta seveek yiyiyor ama sonrası kabus...bütün geçe baçaklarımda salladım..sürekli ağlayarak uyandı...çıkarmaya çıkaramıyora gazını..zorlayıp duruyor kendini...

yok daninonun bebek yoğurtlarından kullanıyorum azıçık içine pudra şekeride kattım dün gaz yapıyorsa gazını alırmış şeker ve tuz yoğurdun ama hiç fayda etmedi..

Yazgıcım, bizim doktorumuz anne ile bebek arasındaki bağa çok önem veriyor.
Ben çalışmaya başlayınca, gündüzleri zaten benden ayrı olmanın bir etkisi olacak bebekte, geceleri birlikte olun, kendini sana yakın hissetsin demişti.
En az 6 ay, istersen bir yaşına kadar aynı odayı paylaşabilirsiniz dedi, herhalde 1 yaşından önce ayırırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…