- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 43
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #66.881
esrin adına çok sevindim canım...gözün aydın...........
ebrucum hoşgeldin,özlettin...............
benim manuel pompam wardı zamanla bozuluyor içinde yedek parçası wardı ama içine hava giriyor rahat sağamadım bebedorundu. kraftın elektrklisini aldım o hele hiç sağmıyor sakın almayın derim. ama Aventin pompası muhteşem onu bi arkadaşımdan emanet getirmiştim süper bi pompa ihtiyacım yok ama alsam alırım yani:)
öncelikle selamlar,.sevgili bosna,sana bi sorum olacaktı,malum senin gibi bende işe başladım,.günde kaç kere süt sağıyosun,.ben günde iki kere sağıyorum,.200 ml çıkıyo,.dörtte işten çıkıyorum,.
işler yoğun olduğu zaman acele ediyorum,fazla bekletmiyorum makinayı,.çok beklesem sana yetişirim:dance::1shok:
kızlar bebikleriniz nerde yatıyor.yani kendi odasında mı sizin odanızda mı??alp hala bizim odamızda yatıyor.sanırım bir süre daha da ayrılmayacak bizden acaba kötü mü ediyorum böyle açıkcası banada kolay oluyor böyle yatağı bizimkinin yanında ağlayınca hemen alıyorum.
kızlar bebikleriniz nerde yatıyor.yani kendi odasında mı sizin odanızda mı??alp hala bizim odamızda yatıyor.sanırım bir süre daha da ayrılmayacak bizden acaba kötü mü ediyorum böyle açıkcası banada kolay oluyor böyle yatağı bizimkinin yanında ağlayınca hemen alıyorum.
öncelikle selamlar,.sevgili bosna,sana bi sorum olacaktı,malum senin gibi bende işe başladım,.günde kaç kere süt sağıyosun,.ben günde iki kere sağıyorum,.200 ml çıkıyo,.dörtte işten çıkıyorum,.
ya kızlar ben emirhana ne zaman yoğurt versem çoçuk huzursuzlaşıyor..açaba gazmı yapıyor..yoğurt gaz yaparmı?
canım ben yapıyor diye biliyorum ilk doğum yaptığımda ben birsüre yememiştim.internette okumuştum bende.yoğurdu kendin yapıyor ve inek sütü kullanıyorsan belki o dokunuyordur.ya kızlar ben emirhana ne zaman yoğurt versem çoçuk huzursuzlaşıyor..açaba gazmı yapıyor..yoğurt gaz yaparmı?
Doruk da bizim odada yatıyor hala, doktorumuz da öyle önerdi, ben de ayırmak istemiyorum.
Yapabilir Ebru.Bizim kızın da ağzının kenarında alerji yapıyor yoğurt.
canım ben yapıyor diye biliyorum ilk doğum yaptığımda ben birsüre yememiştim.internette okumuştum bende.yoğurdu kendin yapıyor ve inek sütü kullanıyorsan belki o dokunuyordur.
peki önerme sebebi neydi burcucum.bende istemiyorum çünkü daha çok küçük güvende hissetmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum..
canım ben yapıyor diye biliyorum ilk doğum yaptığımda ben birsüre yememiştim.internette okumuştum bende.yoğurdu kendin yapıyor ve inek sütü kullanıyorsan belki o dokunuyordur.
peki önerme sebebi neydi burcucum.bende istemiyorum çünkü daha çok küçük güvende hissetmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum..