- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 43
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #66.861
günaydın kızlarrrrrrrrrr.2 gündür giremedim.bağdaydım.antalyadan büyük görümcem geldi.....acayip kafadır.çenemiz düştü konuşmaktan.........sizler nasılsınız bakalım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar günaydın..su anda sinir bombasıyım ..dün akşam tlf acmış ev sahibimiz eşime bende yanındayım ve nedese begenirsiniz..biz yarın ewi komple boşaltıcakmışız buraya taşınacak olan oglunuda ew sahibi sıkıştırıyomuş evden cıkarmış biz bir gün içersinde tüm esyaları toplayacakmışız ..eşim kadar sabırlı bi insan tanımadım ben konuşsaydım sıcıp sıvamıştım hepsini..uygun sakin bi ses tonuyla biz daha ev bulamadık son durumları zaten anlattık size biliosunuz (vazgectigim ew)..ben suanda 1 gün çersinde ev bulup cıkamam dedi..ozaman oglumda toplasın eşyasını ikiniz birden doldurun yıogın evin içine sende oarada ew bul demezmi..ew zaten g..t kadar neyi nereye sıgdırıyosun artı benim bi bebegim var bu nası bi insaniyet..biz 4 senelik kiracısıyız günü gününe kiramızı vermiş insanlarız terbiyesiz kadın tam yolumluk oldular daha iki gün önce kızı acele etmeyin diodu..orospular..bi yerde görmekten korkuorum cok fena laf sokacam bi an önce su pislik ewlerinden cıkıp kurtulsak vay be ne insanlarmış iki yuzluler..cok sinbirliyimkızlar ..ew işini hızlandrdık..bakıoruz emlakcıyada söledik..ne olursa olsun su ewden cıkalım da ewde secmiorum artık..
handan ığım ben aydı durumla yaklaşık bir aydır uyğaşıyorum...emirhana yemek yedirmek çok zorlaştı...nedi bu çoçukların hali anlamıyorum...herkese günaydın.çok moralim bozuk ya.kızım dünden beri emmiyor,bırakın emmeyi memeyi ağzına bile almıyor vermeye çalışınca da kıyametler kopuyor,çığlık çığlığa ağlıyor.dün gece belki uykuda farketmez alır dedim ama uykusunda bile almadı kendini yırttı resmen.artık sağıp vercem ama zaten çok az sütüm var ne kadar idare eder bilmiyorum.of ya çok üzülüyorum.
ebrucum sende moralini bozma canım Allah en kısa zamanda ev sahibi olmayı nasip etsin sana.ne kadar dengesiz insanlarmış aynı evin içinde 2 evin eşyası olur mu manyaklar mı ne.ama öyle manyaklar var biliyorum.annem ev almadan önce öyle bi ev sahibi olmuştu.annem taşındıktan 6 ay sonra manyak adam ben gelcem çıkın diye tutturmuştu,hergün arıyordu,en sonunda annem bıktı usandı apar topar bi ev bulup çıktı.yani dengesiz insan çok.
ebrucum yağmuru annene bırak bir an önce bir ew bulun.. ne terbiyesizlermiş yaa..
kızlar benim kız tv izlemeyi çok seviyor ya ne anlıyorsa renkler görüntü ses ilgisini cekiyor sanki kendisiyle konuştuklarını sanıp cığlık atıyor onlarla konuşuyor sanki uyandıktan sonra oturma odasına götürüyorum yer minderine yatırıyorum tv de acık olursa hemen ilgisini cekiyor televizyonum büyük LC görüntüleri cok net görebiliyor sanırım hemen tv ceviriyor kafasını trt cocuk ordaki çizgi filmi acıyorum bayılıyor aslında işimede geliyor o onla ilgilenirken işlerimi hallediyorum zaten uslu bi kızım var izletmesemmiki LC plazma tv radyosyon yok biliyorum zararı olurmuki kzılar ne gibi bi zaraı yada?faceyede bebeğim sayfasına yazdım 3 yaşına kadar izlemesin diyorlar
herkese günaydın.çok moralim bozuk ya.kızım dünden beri emmiyor,bırakın emmeyi memeyi ağzına bile almıyor vermeye çalışınca da kıyametler kopuyor,çığlık çığlığa ağlıyor.dün gece belki uykuda farketmez alır dedim ama uykusunda bile almadı kendini yırttı resmen.artık sağıp vercem ama zaten çok az sütüm var ne kadar idare eder bilmiyorum.of ya çok üzülüyorum.
handan sakın pes etme bu dönem bırakma dönemleriymiş gözleri açıldı artık cadıların istemiyorlar tabi. sağarak alıştırma sütün azalır gider wermeye çalış benimkide öyle dün biberonlar biraz süt verdim sağı solu inceleye inceleye emmek hoşuna gitti bieron kafasıyla geziyor cunku. e göğsümde o olmayınca sabah zor aldırdım bakcam die emmiy. pes etmicez kızlar
sordugum soruya cevaplarınızı okudum sagolun kızlar.
ahanda soyluyorum doguhan tek ogunde 220 cc ıcıyor annesutunu.
yetıstıremıyorum sut artık.mınımum 150 ıcıyor ama 2 saat sonra acıyor hemen.dr aradım anlattım durumu guldu ıstahlı cocuk dedı.ek gıdaya gecmıyoruz cumaya kadar annesutunun yetmedıgı yerde aptamıl 1 verecegız.offfffffffff lannnnnnnnnn bu memeler nasıl 1 ogunde 220 cıkararsın.180 tek gogusden cıkıyor e buda can 2 saatte bır devır etmesı lazım sut ıcın ne yapacagım ben 2 yasına kadar nasıl emzırecegım
kızlar sormayın ya emlakcı bi ew ayarlamış ögleden sonra bakıcaz inşallah..daha ew begenme gibi bi lüksümde kalmadı bi an önce kurtulayım bunlardan..ewini rezil gibi bırakıcam taşınırken..iki çift laf söylemedende cıkmayacam..
mecburen anne sütünü sağıp bibeonla vericem evde olduğum halde.emme probleminden dolayı.
av.marka. manuel pompa almak istiyorum siz ne tavsiye edersiniz ???
benim için çok önemli. şimdiden teşekkürler
kızlar benim kız tv izlemeyi çok seviyor ya ne anlıyorsa renkler görüntü ses ilgisini cekiyor sanki kendisiyle konuştuklarını sanıp cığlık atıyor onlarla konuşuyor sanki uyandıktan sonra oturma odasına götürüyorum yer minderine yatırıyorum tv de acık olursa hemen ilgisini cekiyor televizyonum büyük LC görüntüleri cok net görebiliyor sanırım hemen tv ceviriyor kafasını trt cocuk ordaki çizgi filmi acıyorum bayılıyor aslında işimede geliyor o onla ilgilenirken işlerimi hallediyorum zaten uslu bi kızım var izletmesemmiki LC plazma tv radyosyon yok biliyorum zararı olurmuki kzılar ne gibi bi zaraı yada?faceyede bebeğim sayfasına yazdım 3 yaşına kadar izlemesin diyorlar
İşten azıcık başımı kaldırayım dedim, hemen size koştum...
Geçen haftadan beri nefes alamıyorum, çok yoğun, süt sağmaya bile gidemiyorum bazen.
Geçmişe bakamadım ama gördüğüm kadarıyla memei stemeyen kuzular varmış.
Doruk da beni uğraştırıyor biraz. İstiyor istemesine ama iki çekip etrafı seyretmeye başlıyor, perdelerle, lambalarla konuşuyor. Israr edince avaz avaz bağırıyor sıpa. Sonra kendi keyfi olunca emiyor.
Canım geçmiş olsun diyemedim sanada..
Nasıl oldu Doruk iyimi
Bizimkinide götürdük ameliyatlık bişi yokmuş şimdilik ama bolbol masaj yapın dedi bir de antibiyotikli damla verdi