2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler canım benim.bende o yüzden hemen laptop u açtım kızımı uyutunca

hiç istemiyorum ama daha yaz başı böle olursa ne yaparım bilmemmm yaa dökülüyo zaten ensemiz pişiyo en enseden yanlardan aldıram bakıyım rahatlasın yaaaa

canıkom sana bir hikaye anlatayım kasapla berberin ayna anda cocukları olmuş iş bu ya kasap hep etle beslemiş cocuğunu berberde devamlı kesermiş cocuğunu saçını berberin cocuğu zamanla kasabın cocuğunu geçmiş daha endamlı olmuş yani saca gidecei enerji vitamin vücüduna gitmiş senin kıızn maşallahı var bence kestir kökü onda uzar daha önemli olan bebeğin rahatlığı olumunekankayizsmile

bu süper mişş babamız berberrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sordugum soruya cevaplarınızı okudum sagolun kızlar.
ahanda soyluyorum doguhan tek ogunde 220 cc ıcıyor annesutunu.
yetıstıremıyorum sut artık.mınımum 150 ıcıyor ama 2 saat sonra acıyor hemen.dr aradım anlattım durumu guldu ıstahlı cocuk dedı.ek gıdaya gecmıyoruz cumaya kadar annesutunun yetmedıgı yerde aptamıl 1 verecegız.offfffffffff lannnnnnnnnn bu memeler nasıl 1 ogunde 220 cıkararsın.180 tek gogusden cıkıyor e buda can 2 saatte bır devır etmesı lazım sut ıcın ne yapacagım ben 2 yasına kadar nasıl emzırecegım

maşallah öznurcum.ben benim kıza obur diyordum seninki benimkini de geçmiş.benimki de 150 yiyor 3 saatte bir ama versem daha da götürür yani.mama kutusunda 5 öğün 150 cc yazıyor benimki 6 öğün 150 cc yiyor.maşallahı var 3. ay kontrolünde 7200 gr dı.bide mamadan önce 20 yada 30 cc falan da emiyor onu unttum

oyyy masallah ceylın prensese.yahu ne yapacagız bız bu oburlarla.yok sutum normal bı bebek ıcın yeterde benım obura yakında az gelecek.ne yapacagım bılmıyorum.sutum tatlı ama ek gıdayı falan daha begenıp benı emmemesınden korkuyorum

mecburen anne sütünü sağıp bibeonla vericem evde olduğum halde.emme probleminden dolayı.
av.marka. manuel pompa almak istiyorum siz ne tavsiye edersiniz ???
benim için çok önemli. şimdiden teşekkürler

maşşah valla kız ne yiyip ne içiyon benimkini ezsen 30cc anca:sinifsinif:

inşallah açılır canım rabbim acil şifalar versin babana

Canancığım babana acil şifalar diliyorum. İnşallah ameliyata gerek kalmaz...

Canancım çok geçmiş olsun , inşallah ameliyata gerek kalmadan babanın problemi çözülür.
.

ay çanım geçmiş olsun..inşallah açarlar anjio ile damarı ameliyata grerk kalmaz...

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

canım bize doktor burun tıkanıklığından da rahat ememez dedi. kilo alıyorsa sorun yokk

benim için problem olmaz canım zaten facede herkes gördü

Çok sağ olun kızlar Allah hepinizden razı olsun. 1 ay ilaç kullanacakmış babam, bir ay sonra da anjiyo olacak...

OCD, bir öğünde 220 cc, hadi onu da geçtim 2 saatte tek göğüsten 180 cc sütü nasıl çıkarıyorsun??? Ben üç dört saat emzirmesem ikisinden 120 civarı çıkıyor. Hayretler içindeyim... MAAŞALLAH!!! a.s.

geçmiş olsun canan acil şifalara versin ALLAH'IM

Öznurum maşallah...ama şöyle de bir şey var her annenin sütü farklı demişti doktorum kimi 1lt süt üretir bebeği doymaz kimi 500ml üretir bebeği tosun olur demişti..ve tamamen bebeğin emmesine bağlı ne kadar emerse o kadar geliyor..ki midesi alıyor ki o kadar emiyor yarasın minik adama...bence yeter ve o her emdiğinde onu doyuracak süt olur ...benim de boldu ama kilo almıyordu Nihan..şimdi o kadar bol değil...anca 100-110 sağıyorum en fazla uğraşsam belki daha gelir ama o zmanda çok vakit almış oluyor...
ve ancak 90 ml emiyor fazlasını hep bırakıyor...midesi hala büyümedi galibasempatiksalakcinni

kızlar aranızda bebek emzirme önlüğü almak isteyen varsa ebebekte indirim var 22 tlde 16tlye düşmüş haberiniz olsun

kızlar günaydın..su anda sinir bombasıyım ..dün akşam tlf acmış ev sahibimiz eşime bende yanındayım ve nedese begenirsiniz..biz yarın ewi komple boşaltıcakmışız buraya taşınacak olan oglunuda ew sahibi sıkıştırıyomuş evden cıkarmış biz bir gün içersinde tüm esyaları toplayacakmışız ..eşim kadar sabırlı bi insan tanımadım ben konuşsaydım sıcıp sıvamıştım hepsini..uygun sakin bi ses tonuyla biz daha ev bulamadık son durumları zaten anlattık size biliosunuz (vazgectigim ew)..ben suanda 1 gün çersinde ev bulup cıkamam dedi..ozaman oglumda toplasın eşyasını ikiniz birden doldurun yıogın evin içine sende oarada ew bul demezmi..ew zaten g..t kadar neyi nereye sıgdırıyosun artı benim bi bebegim var bu nası bi insaniyet..biz 4 senelik kiracısıyız günü gününe kiramızı vermiş insanlarız terbiyesiz kadın tam yolumluk oldular daha iki gün önce kızı acele etmeyin diodu..orospular..bi yerde görmekten korkuorum cok fena laf sokacam bi an önce su pislik ewlerinden cıkıp kurtulsak vay be ne insanlarmış iki yuzluler..cok sinbirliyimkızlar ..ew işini hızlandrdık..bakıoruz emlakcıyada söledik..ne olursa olsun su ewden cıkalım da ewde secmiorum artık..

ALLAH inşallah tez zamanda ev sahibi yaptırırı canım kira işi gercekten zor böyle seviyesizlerle karşılaşabiliyorusn

günaydınlarrrrrr... ebru sinirlenme sakin ol Allah yardımcın olsun gönlüne göre ev bulursun inşallah .ev sahiplerinide bildiği gibi yapsın rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…