2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım şu bir gerçek hiçkimse kızını senin gibi sevemez.yapmacık olabilir ama neyapıcaksın zaten yeniymişte iyi gözlemle kızına iyi baksın sende fazla titizlen sin zamanla aralarında sevgi bağı oluşucak mecbur birine güvenip kızına bırakmak zorundasın.yeri gelicek kızını bakıcıdan kıskanıcaksın bence çok iyi gözlemle hatta yakın birisi varsa güvendiğin arada çat kapı bi yoklasın.

[QUOTE

Yaptım galiba Meral, sağol..İsmim Özge..

memnun olduk Özge, bizim ismimizi söylememize gerek yok sanırım,sen bizi zaten tanıyosun, ay yukarda da ismimi sölemişsin zatenkaydirigubbakcemile3

hoşgeldinn. sevindim cnm yaa, inşallah bi daha hiç olmaz,madem emmesinden kaynaklanıyo diyosun aman dikkat et cnm

meral milumil ne bir mama varmış onu dene bakalım belki onu içer aç kalmasın kuzucuk yaa

bu mama işi beni iyice düşündürür oldu. bi olmadı milumil vereyim diyorum 1 saat sonra yaa boşver 20 güne kadar ek gıdaya geçeriz diyorum. uffff kararsızım yani. sanırım beklicem şu 20 günün de geçmesini

merhaba kızlar.eşim bu gce nöbetçi.kızımı uyuttum bende ütü yapıyordum of o kadar çok birkmişki öldüm terden.ya kızlar benim kız hergün yeni bi icat çıkarıyor.benim kız uzun zamandır akşam 9 da uyuyor öyle alıştırdım zor bela.bıu iki haftadır saat 8 yada 8 buçukta ağlamaya başlıyor taki 9 da uyuyana kadar,uykusu geldiği için ağlıyor.halbuki esnemelerini hiç kaçırmıyorum ki fazla uyarılıp huysuzlanmasın.anlamadım valla çok orjinal bi kızım var

üfff bunu yazmadan yatsam uyuyamam.bakıcı tutucaklar illaki bi yakınınız vardır gelsin yoklasın önce arada kapıyı dinlesin nebileyim vardır üst alt komşunuz sesler duyulur bebeğiniz çok ağlıyomu nekadar sıklıkta ağlıyo dikkat etsinler bence.ya ben biraz paranoyağımdır siz bana uymayın gerekirse gizli kamera yerleştirin odaya gelince izlersiniz şimdi iyigeceler

selam arkdaşlar nasılsınız ya birşey sorcaktımm ben ek gıdaya başladınız mı ??? biz 4 aya girdik artık doktor kontorlune gittik doktor tarif verdi yoğurt mayalama püre falan daha denemedim ama bebekde değişlik olurmu acbayaa

benim kızımdada aynı sorun vardı ama şimdi kalmadı doktor kesinlikle buhar makinesi önermiyor serum fizyolojik kullandım sonrada aspiratörle temizledim birde doktor dik ve yan yatır demişti onu uyguladım

ben kafayı yemek üzereyim dün gece 10dan beri uyanığım kızım hiç uyumuyo 20 dklık uykular fitil vermeme rağmen geçmedi gazı var belli bacakları çekiyor kimsecikler yok bende öyle bi dalmışımki taa 22 marttan sonraki günleri okuyorumm bi yandanda kızımı uyutmaya çalışıyorummm bakalım kaç gece daha uykusuz geçecek

kızlar şap taşını bende duydum banada verdiler üstünde taşı diye ama nasıl taşıyacam delik yok üstünde :)

inşallah hayırlısıdır..hasret cim özellikle sabah gittim ewe apartman sakinlerinede sordum dogruladılar..neyseki, emlakcı bakıcak bu sefer..

geçmiş olsun cnm olsun her şerde bile bir hayır vardır belki daha rahat edeceğin bir ev çıkıcak karşına en azından toplanmış şekilde hazırsın ve en azından evsahibi parayı geri vermiş ya vermeseydi kıl biri olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…