- 21 Temmuz 2009
- 2.533
- 2
- 44
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #66.581
Merhaba kızlar ben uzun zamandır bir türlü giremiyordum. pazartesi günü işe başlayacağım.Bakıcımızı ise bu hafta başı işe başlattık. Şimdilik herşey yolunda gözüküyor. Ama benim garibime giden bir şey var. Sanki bu kadın benim kızımı yapmacıktan seviyor gibi. Uff ya acaba benmi hüsnü kuruntu yapıyorum bilmiyorum. Çok gerginim bu hususta. Sürekli fıstıkım diyor kızıma ama bunun sayısı günde 50 yi aşıyor. Sizce normal mi
[QUOTE
Yaptım galiba Meral, sağol..İsmim Özge..
alp te bunların hepsi var bende mi başlamalıyım ek gıdaya:uhm:zaten bu ayın sonlarına doğru yavaştan başlayayım diyorum ama bellide olmazsempatiksalakcinni
sen adımı anarsında ben gelmez miyimopuyorumnanaktangeçti canım ama şöyleki bu yaraların birazda alp in emme stilinden olduğunu anladım şimdi canımı yaktığında bıraktırıyorum.inşaallah birdaha olmaz.
demek alerji yaptı mama hay Allah kıyamam yaa.
meral milumil ne bir mama varmış onu dene bakalım belki onu içer aç kalmasın kuzucuk yaa
handan sana özelden msj.attım......bakarmısın canım...
ana kimse yok bu gün ya bizim kızın burnu hep tıkalı bilhassa geceleri çok tıkanıyo buhar makinesi işe yarar mı bide burnumuz akıyo 3 hafta oldu iki kez doktora gittik. ilaç değişikliği yaptı geçti diyorum tekrar başlıyo ne yapayımm yaa
Eşimin iş yerinden bir abisinin eşi. Sabah ona bırakıp çıktım. Sonra birlikte yıkadık. Çok şükür namazında niyazında, kızımı hep okudu.
Birazcık batıl inancı var. Esin'in uykusu olsun diye üzerinden iplik söktü "benim uykum kızımın olsun" dedi Esin'in üstüne bıraktı. Yıkarken süzgeç istedi. 40 tas su döküp salavat getirmek gerekirmiş. 40 tas dökmek mümkün değil onun kestirmesi süzekle su dökmekmiş. Nazar boncuğu ve şap taşını Esin'in üzerinden eksik etme dedi. Bunlar da zararsız batıl itikatlar. Keyife dinledim.
inşallah hayırlısıdır..hasret cim özellikle sabah gittim ewe apartman sakinlerinede sordum dogruladılar..neyseki, emlakcı bakıcak bu sefer..
kocaman bir günaydın yanında herkese birer tane öpücükte benden:kedipuyorumnanaktan