- 13 Ağustos 2009
- 758
- 0
- 46
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #66.561
Ebru şimdi gördüm mesajını iyiyim, sağol..Kızla uğraşıyorum..Hasret Kocaelideyiz biz İstanbul'da oturmuyoruz..Komşun olamam yani..
bende üniversiteyi kocaeli merkezde okumuştum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ebru şimdi gördüm mesajını iyiyim, sağol..Kızla uğraşıyorum..Hasret Kocaelideyiz biz İstanbul'da oturmuyoruz..Komşun olamam yani..
ana kimse yok bu gün ya bizim kızın burnu hep tıkalı bilhassa geceleri çok tıkanıyo buhar makinesi işe yarar mı bide burnumuz akıyo 3 hafta oldu iki kez doktora gittik. ilaç değişikliği yaptı geçti diyorum tekrar başlıyo ne yapayımm yaa
hanife demek geldi resimler
evet canım geldi:)çok tatlısınız bu arada son fotolar süper:):):):):):):)
tüh yaaa uyumuycak yemeseydim şu kurufasulyeyi keşke
Filizcim saqncısı var gibi mi ki?
benim oğlan milupa mama yememişti,bugün de herobaby deneyeyim dedim. 10mil ya içti ya içmedi ama ağzının çevresinde çok fena alerji oldu(
çok huzusuzdu canım bu saate hayatta kalmaz dokuzda uyurdu bugün ipin ucunu biraz fazla kaçırdım herhal nihayet uyuttum ama inşalah uyanmaz kızımada ballı sütünü yapıcaz annelik görevlerimiz bitsin eşim gelicek işten kadınlık görevlerimiz başlıycak.ne zor kadın olmak...
allah allah mama alerji yaparmıymışki
Taburcu, biz evlendikten sonra yerleştik buraya..4 sene oldu..(alıntı yapamıyorum henüz 4. mesajım da )
Merhaba kızlar ben uzun zamandır bir türlü giremiyordum. pazartesi günü işe başlayacağım.Bakıcımızı ise bu hafta başı işe başlattık. Şimdilik herşey yolunda gözüküyor. Ama benim garibime giden bir şey var. Sanki bu kadın benim kızımı yapmacıktan seviyor gibi. Uff ya acaba benmi hüsnü kuruntu yapıyorum bilmiyorum. Çok gerginim bu hususta. Sürekli fıstıkım diyor kızıma ama bunun sayısı günde 50 yi aşıyor. Sizce normal mi
hah şöyle be anacım,arada katıl sohbetimize. sana hep medusa82x dememizi istemiyorsan bi de ismini öğrenelim bakalım. alıntı yapmak istediğin yazının altındaki alıntı yap sekmesine tıklarsan alıntıyı yapmış olursun cnmyerimseniben
Yaptım galiba Meral, sağol..İsmim Özge..
alp te bunların hepsi var bende mi başlamalıyım ek gıdaya:uhm:zaten bu ayın sonlarına doğru yavaştan başlayayım diyorum ama bellide olmazsempatiksalakcinni4-6 ay arasında her bebeğin ek gıda almaya hazır olduğu zaman farklıdır. Bunun için bebeğinizin ek gıda almaya hazır olduğunu gösteren ipuçları bekleyin.
Bu ipuçları şunlardır:
Ağıza verilen yiyecekleri dil ile dışarı atma refleksinin kaybolmaya başlaması (dudaklarına kaşık değdiğinde ağzını açmasıyla beraber dilini dışarı doğru çıkarmaması) Başını tamamen rahatça dik tutarak oturabilmesi
Isırma, çiğneme-yutma koordine hareketlerinin başlaması Herhangi bir nesneyi parmakları ile tutabilmesi
Başlangıçtaki emme şeklinin daha olgunlaşması ve emmenin adeta bir sıvı içiyormuşçasına güçlenmesi Parmakları ile tuttuğu nesneyi ağzına götürebilmesi
Diş çıkarmaya başlaması Yiyeceği gözleri ile takip edebilmesi ve yiyecek verilince ağzını açması
Altıncı aydan sonra her bebek ek gıda almaya hazırdır. Ek gıdaya başlanması altı aydan sonraya geciktirilmemelidir. Altıncı aydan sonra bebeğin ek gıdaları kabul etmesi güçtür.
erken mi acaba diye düşünüyordum ama Nihan Sena tüm belirtileri gösteriyor neredeyse...kakası da düzene girmeye başladı hamdolsun...biraz da tarif başlığına göz atayımkaydirigubbakcemile3
sen adımı anarsında ben gelmez miyimopuyorumnanaktangeçti canım ama şöyleki bu yaraların birazda alp in emme stilinden olduğunu anladım şimdi canımı yaktığında bıraktırıyorum.inşaallah birdaha olmaz.Yazgı burda değilsin ama aklıma gelmişken sorayım dedim, göğüs yaraların tamamen geçti mi cnm?