- 13 Ağustos 2009
- 758
- 0
- 46
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #66.541
olcay benden önce davranmış
hadi kızlar ben gidiyorum 9 gün yokum artıkın valizimi hazırlayayım annemlerden bağlanmaya çalışırım inşallah kayınvalidede yok internet
öpüyorum hepinizi meleklerinizle beraber opuyorumnanaktan Allah'a emanet olun :Saruboceq:
canımm hayırlı yolculuklar..arada takıl..olcay benden önce davranmış
hadi kızlar ben gidiyorum 9 gün yokum artıkın valizimi hazırlayayım annemlerden bağlanmaya çalışırım inşallah kayınvalidede yok internet
öpüyorum hepinizi meleklerinizle beraber opuyorumnanaktan Allah'a emanet olun :Saruboceq:
Lara'nın annesi olduğunu duymamıştım doğrusu. tek bildiğim mart annesi olduğu
bu kadar batıl inanç peşpeşe wallahi brawo.. biliyosunki temiz olmasıda çok önemli ağzına sokup emziğin tozunu alıp tekrar bebeğe tıkayanlar war.. sen iyice bi gözlemle çok sewindim cannım inşallah hakkınızda hayırlısı olur.. esin yaramazlık yapmış mjıo? süt sağıpmı bıraktın? nasıl beslemişler.Eşimin iş yerinden bir abisinin eşi. Sabah ona bırakıp çıktım. Sonra birlikte yıkadık. Çok şükür namazında niyazında, kızımı hep okudu.
Birazcık batıl inancı var. Esin'in uykusu olsun diye üzerinden iplik söktü "benim uykum kızımın olsun" dedi Esin'in üstüne bıraktı. Yıkarken süzgeç istedi. 40 tas su döküp salavat getirmek gerekirmiş. 40 tas dökmek mümkün değil onun kestirmesi süzekle su dökmekmiş. Nazar boncuğu ve şap taşını Esin'in üzerinden eksik etme dedi. Bunlar da zararsız batıl itikatlar. Keyife dinledim.
bn hametan uyguluyodum dr birde ek olarak gyno tryosid ile karıştırıp sürmemi önerdi we geçti şükür yinede ufacık kızarıklıkta süryorum..evet anlıyor hasret bende şaştım ama işte elimde olmadan yapıyorum bunu.zaten sonuçta gene ben ağlıyorum.
ayy senin bu cengiz çokzor bir kişiliğe benziyor yaaa.Allah yardımcın olsun.
birde alp in boynunun altı çok fena yaa pişik ama kabarıyor arada beyaz beyaz pişik kremi ve bepanten sürdüm geççirmedi daha doğrusu geçiyor gene oluyor ne yapsam ki???
laranın annesi miiiiiiiiii? ya benim yan komşum war onun kızıda lara we cerenden 12 gün büyük acep o olmasınohaoldumsmile beni takip ediodur belki direk oldu mu hasrettt dediiine göre:roflol:delikafaduldenLara'nın annesi olduğunu duymamıştım doğrusu. tek bildiğim mart annesi olduğu
asya bugün uyumama rekoru kırdı...sürekli mızmız...uykusu var ama ne yaptımsa uyumadı............sempatiksalakcinni
Ebru 3 resim cnm. biri ilk doğum,diğeri yeni hali ve de anne ile
oğluşumu azıcık gezdireyim dışarda. iyi muhabbetler kızlar
aaaa ben kaçırmışım ne resmi nereye ne zaman
merhaba canlar
iki yeğenim bende pek giremiyorum
Eymen salı günü sünnet olacak inşallah... şimdiden üzülüyorum :gitme:
sizi özlüyorum a.s.
hayırlı sünnetleri olsun.valla iyi yapıyosunuz bebekken bu işi hallederek.....bizim oğluş 6 yaşına geliyo.....zor olacak baya.sünnet diyince ödü kopuyo
bu kadar batıl inanç peşpeşe wallahi brawo.. biliyosunki temiz olmasıda çok önemli ağzına sokup emziğin tozunu alıp tekrar bebeğe tıkayanlar war.. sen iyice bi gözlemle çok sewindim cannım inşallah hakkınızda hayırlısı olur.. esin yaramazlık yapmış mjıo? süt sağıpmı bıraktın? nasıl beslemişler.
esrin kaça tuttun bakıcıyı sorması ayıp?
merhaba canlar
sizi özlüyorum a.s.
ben ceroşun o minik parmaklarını yerim biz yandık valla bizimkiler şimdiden merak saldı pc işinenormaldede kucağımdayzkenklawyeye saldırıyo basıyo...
merhaba canlar
sizi özlüyorum a.s.
ana kimse yok bu gün ya bizim kızın burnu hep tıkalı bilhassa geceleri çok tıkanıyo buhar makinesi işe yarar mı bide burnumuz akıyo 3 hafta oldu iki kez doktora gittik. ilaç değişikliği yaptı geçti diyorum tekrar başlıyo ne yapayımm yaa
çok ıssız çookkkkkkk:1ninca:Çok üzgünüm çoook
çok ıssız çookkkkkkk:1ninca:Çok üzgünüm çoook