2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı yolculuklar...

canımm hayırlı yolculuklar..arada takıl..
Lara'nın annesi olduğunu duymamıştım doğrusu. tek bildiğim mart annesi olduğu

yerimseniben

bu kadar batıl inanç peşpeşe wallahi brawo.. biliyosunki temiz olmasıda çok önemli ağzına sokup emziğin tozunu alıp tekrar bebeğe tıkayanlar war.. sen iyice bi gözlemle çok sewindim cannım inşallah hakkınızda hayırlısı olur.. esin yaramazlık yapmış mjıo? süt sağıpmı bıraktın? nasıl beslemişler.
bn hametan uyguluyodum dr birde ek olarak gyno tryosid ile karıştırıp sürmemi önerdi we geçti şükür yinede ufacık kızarıklıkta süryorum..
ewet çok zor bi insan we aşırı asabi.. bazen pişmanlık bile duyuyorum bazı şeylerden.. hiç aile terbiyesi saygısı yokkkk:umursamaz:

Lara'nın annesi olduğunu duymamıştım doğrusu. tek bildiğim mart annesi olduğu
laranın annesi miiiiiiiiii? ya benim yan komşum war onun kızıda lara we cerenden 12 gün büyük acep o olmasınohaoldumsmile beni takip ediodur belki direk oldu mu hasrettt dediiine göre:roflol:delikafadulden
asya bugün uyumama rekoru kırdı...sürekli mızmız...uykusu var ama ne yaptımsa uyumadı............sempatiksalakcinni

aynen benim kızımda öle ya sabah 8den 3,30a kadar 1 saatlik uykuyla durdu neyse ki 3,30da uyudu 6da uyandı

ya birde benim kız klawyede yazı yazmaya çalışıyo.. şuan kucağımda bn yazarken büyük bi keyifle elimi izliyor parmağımı yakalamaya çalışıyor we o da tuşlara okunuyo iki el birdenopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

naber kızlar face resimleri yükledim hanife sanada gönderdim doğanın bağırmaları eşliğinde.resimleri faceten yolladım ama email olarak gelmedi umarım yolladıklarımda gelmiştir şimdi geçmişe bakıp geliyom.

merhaba canlar
iki yeğenim bende pek giremiyorum
Eymen salı günü sünnet olacak inşallah... şimdiden üzülüyorum :gitme:
sizi özlüyorum a.s.

merhaba canlar
sizi özlüyorum a.s.

hayırlı sünnetleri olsun.valla iyi yapıyosunuz bebekken bu işi hallederek.....bizim oğluş 6 yaşına geliyo.....zor olacak baya.sünnet diyince ödü kopuyo

hayırlı sünnetleri olsun.valla iyi yapıyosunuz bebekken bu işi hallederek.....bizim oğluş 6 yaşına geliyo.....zor olacak baya.sünnet diyince ödü kopuyo

cnm bizimki biraz da zorunlu pi... ucu çok küçük iltihap olabilirmiş her an...
yoksa bu kadar küçükken kıyamazdım heralde gerçi doktor söyledi en erken iyileşme dönemi bebeklerde oluyormuş aslında en mantıklısı psikolojik olarak etkilenmediklerinden dolayı çok iyi...

bizim doktor üstelik diploma veriyor sünnet olanlar cesaret diploması çok şeker bir doktordu... O konuşurken Eymen ağzının içine bakıyordu... Doktorda bak ne kadar istekli
diyor

Çok şükür dışardan gelince önce ellerini yıkadı, ben dışarıdan gelince bana bile vermedi, yıkadın mı ellerini dedi. 15-20 bakıcı görüşmesi yaptım, ben 10 yıldır bebek bakıcısıyım diyen bir hatun vardı o bile ellerini yıkamadan Esin'i kucaklamıştı. Dışarıdan gelince üstünü değiştirdi. Temiz kıyafet olsun dedi. Tabii fikir ayrılıklarımız olacaktır o durumda bana uyacağını söyledi.

Her emzirme sonrası sağdığım 5-10 ml'yi biriktiriyordum 2 haftadır. Buzluktaydı o sütle beslediler. Esin biraz kucakçı, birde gündüz uyumadığından mızmız oluyor. Ağlamamış. Acıkınca mızmızlamış. Ayakta sallaya sallaya 20 dakika uyumuş. Bende hepsi bu kadar uyuyor zaten dedim. 6. ayından sonra değişir gündüz uykusuda olur dedi. 4. ayında işe başlarsam öğlenleri sana ezirmeye getiririm dedi. Bende ikisine de inşallah dedim.

esrin kaça tuttun bakıcıyı sorması ayıp?

750 canım, ama bu paraya gerçekten bakabilecek kimseyi bulamadım ben. En gözümün tutmadığı bile en az 800 istedi. Bu tanıdık olduğu için 750'ye tamam dedi. 1 sene sonrasının da parasını konuştuk. Sigortasınıda yapacağız seneye.

merhaba canlar
sizi özlüyorum a.s.

Oy oy maşallah Eymen'e. Annesi üzülme sakın bebekken olması daha iyi. ılerde isterse sünnet kıyafeti ve hediyelerini alırsınız.

normaldede kucağımdayzkenklawyeye saldırıyo basıyo...
ben ceroşun o minik parmaklarını yerim biz yandık valla bizimkiler şimdiden merak saldı pc işine.
merhaba canlar
sizi özlüyorum a.s.

pınarcım şimdiden geçmiş olsun eymen paşa ya.

ana kimse yok bu gün ya bizim kızın burnu hep tıkalı bilhassa geceleri çok tıkanıyo buhar makinesi işe yarar mı bide burnumuz akıyo 3 hafta oldu iki kez doktora gittik. ilaç değişikliği yaptı geçti diyorum tekrar başlıyo ne yapayımm yaa

Burun aspiratörü işe yara mıyor mu?
Bazı doktorlar buhar makinesini tavsiye etmiyormuş. Birde onların 2 türlüsü varmış iyi araştırıp ona göre almak lazımmış biri bakteri üretip daha çok hastalığa neden oluyormuş.

çok ıssız çookkkkkkk:1ninca:Çok üzgünüm çoook

Daha da ıssız olacak. Tatile gidenler arttıkça artık biz de burada sıkılır dururuz belki hasret gibi bizde başka başlıklara takılırız.

Ebru şimdi gördüm mesajını iyiyim, sağol..Kızla uğraşıyorum..Hasret Kocaelideyiz biz ıstanbul'da oturmuyoruz..Komşun olamam yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…