- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #66.601
maşşalh ömür e..daha ne ek gidası dr un haklı 6 aya kadar anne sütü..yetersiz gelse söylerdsi..günaydın kızlar...burası felaket sıcak bide sıcaklığın yanında aşırı derece nem var boğuluyoruz dün Ömür'ün aşıları vardı 2 tane çok huysuzdu çok bunalttı beni kilo kontrolüde yaptık dün ve Ömür 1 ayda 1400 gr almış ek gıdaya başlayayımmı dedim bebişin kilosu gayet yerinde olduğu için hayır başlama 6 ayına kadar sadece anne sütü ver dediler ömür 8800 gr oldu aslında evet biraz kilolu bebek ama inanın napıcamı şaşırdım sizce başlasammı ek gıdaya bir fikir verin bana kızlar ömür sütümle doyuyo ama ilerde zorluk çekmemek için başlasammı ek gıdaya...
:1ninca:noluyo herkes susu pusuuu huuuuu....
maşşalh ömür e..daha ne ek gidası dr un haklı 6 aya kadar anne sütü..yetersiz gelse söylerdsi..
Maaşallah Ömür'e... Bence başlama canım bir ay daha bekle en azından... 6. ay sonrasında zor olur diyorlar.
günaydın kızlar...burası felaket sıcak bide sıcaklığın yanında aşırı derece nem var boğuluyoruz dün Ömür'ün aşıları vardı 2 tane çok huysuzdu çok bunalttı beni kilo kontrolüde yaptık dün ve Ömür 1 ayda 1400 gr almış ek gıdaya başlayayımmı dedim bebişin kilosu gayet yerinde olduğu için hayır başlama 6 ayına kadar sadece anne sütü ver dediler ömür 8800 gr oldu aslında evet biraz kilolu bebek ama inanın napıcamı şaşırdım sizce başlasammı ek gıdaya bir fikir verin bana kızlar ömür sütümle doyuyo ama ilerde zorluk çekmemek için başlasammı ek gıdaya...
canan gel bzm dükkana serinle püfür püfür bu gün
herkese mrb.
canancım bende senin durumundayım.eşim nöbetten geldi uyuyor,kızım da uyuyor.beende tek başıma laptop u aldım farmville oyalanıyorum.bide burya bakayım dedim kızlar napıyorlar.
zelişcim bence şuan çok iyi gidiyorsunuz,doktorun dediği gibi 6. ayı bekle bence.klo alımı azolursa yada mama takviyesi yapılırsa 4. ayda başlatılıyor ek gıdaya.
günaydın kızlar..............u saat olmuş hiç ilerlememiş sayfa..herkes biryerlere gitti tabiii......ben de sabahın 8 den beri temizlik yapıyorum.az kaldı...oğluu yıkadım sıra kızçede...uyansın onu da yıkayınca iim bitiyo....sonra bi mağazaya gitcem ...bir ayakkabı beğenmitim numarası yoktu.bugünden için gelir demişlerdi...ona gidip bakcem.........çok güzeldi ayakkabı.inşşallah gelmiştir.........
ömüre kocaman maşallah....tombişik bu ne hız böyle.sakın ek gıda falan verme ..maşallahı var.emsin 1 ay daha..............