2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
yine kaynana gıcığı geldi rüyasında görmüş sabah sabah... bebeğimi yine sewio deli oluyorum yılışık yüzsüzler..

günaydın kızlar...burası felaket sıcak bide sıcaklığın yanında aşırı derece nem var boğuluyoruz dün Ömür'ün aşıları vardı 2 tane çok huysuzdu çok bunalttı beni kilo kontrolüde yaptık dün ve Ömür 1 ayda 1400 gr almış ek gıdaya başlayayımmı dedim bebişin kilosu gayet yerinde olduğu için hayır başlama 6 ayına kadar sadece anne sütü ver dediler ömür 8800 gr oldu aslında evet biraz kilolu bebek ama inanın napıcamı şaşırdım sizce başlasammı ek gıdaya bir fikir verin bana kızlar ömür sütümle doyuyo ama ilerde zorluk çekmemek için başlasammı ek gıdaya...

günaydın kızlar...burası felaket sıcak bide sıcaklığın yanında aşırı derece nem var boğuluyoruz dün Ömür'ün aşıları vardı 2 tane çok huysuzdu çok bunalttı beni kilo kontrolüde yaptık dün ve Ömür 1 ayda 1400 gr almış ek gıdaya başlayayımmı dedim bebişin kilosu gayet yerinde olduğu için hayır başlama 6 ayına kadar sadece anne sütü ver dediler ömür 8800 gr oldu aslında evet biraz kilolu bebek ama inanın napıcamı şaşırdım sizce başlasammı ek gıdaya bir fikir verin bana kızlar ömür sütümle doyuyo ama ilerde zorluk çekmemek için başlasammı ek gıdaya...
maşşalh ömür e..daha ne ek gidası dr un haklı 6 aya kadar anne sütü..yetersiz gelse söylerdsi..

maşşalh ömür e..daha ne ek gidası dr un haklı 6 aya kadar anne sütü..yetersiz gelse söylerdsi..

Maaşallah Ömür'e... Bence başlama canım bir ay daha bekle en azından... 6. ay sonrasında zor olur diyorlar.

teşekkürler kızlar Ömür homini gırtlak iliğimi kuruttu bende sütüm olsun diye habire yiyorum hamileyken bu kadar kilolu değildim ya artık bu kilolar yüzünden depresyona giricem demek emzirmeye devam diyorsunuz bir iki ay daha emzirelim bakalım daha sonra ne yaparım ...

bu arada sma gold mama sipariş ettim eczaneden bu sabah geldi
we sma ya başlıyoruum ek gıda olarak sadece yoğurt we meywe suyu wereceğim... yada meywe suyu yerine sebze.. onunn harici hep emziriyorum zaten.. gecede sma wereceğim bebeklerde kilo aldırıcı özelliği warmış we eczacım aptamilden daha iyi dedi sma gold içinbilmiyorumkismile aptamil sadece zengin marka rekalmı çok dedi.. aptamilide wereceğim elimde 900grlık koca kutu war.. 6aya kadar bunlar yeter herhalde zaten 1 kez weriorum yada annem olunca 2 oluyor.. 6 aydan sonrada kilo alımına göre ya milumil ya smaya dewam edeceğim

canan sen kocasızlık depresyonuna girmişsin anacımkaydirigubbakcemile3 kız 3günden bişi olmaz hem daha ii özlersiniz birbirinizi ne sordun ki? cewap wermediler di bakem bene

herkese mrb.
canancım bende senin durumundayım.eşim nöbetten geldi uyuyor,kızım da uyuyor.beende tek başıma laptop u aldım farmville oyalanıyorum.bide burya bakayım dedim kızlar napıyorlar.
zelişcim bence şuan çok iyi gidiyorsunuz,doktorun dediği gibi 6. ayı bekle bence.klo alımı azolursa yada mama takviyesi yapılırsa 4. ayda başlatılıyor ek gıdaya.

günaydın kızlar..............u saat olmuş hiç ilerlememiş sayfa..herkes biryerlere gitti tabiii......ben de sabahın 8 den beri temizlik yapıyorum.az kaldı...oğluu yıkadım sıra kızçede...uyansın onu da yıkayınca iim bitiyo....sonra bi mağazaya gitcem ...bir ayakkabı beğenmitim numarası yoktu.bugünden için gelir demişlerdi...ona gidip bakcem.........çok güzeldi ayakkabı.inşşallah gelmiştir.........

ömüre kocaman maşallah....tombişik bu ne hız böyle.sakın ek gıda falan verme ..maşallahı var.emsin 1 ay daha..............

aneee şişko olmuş ömüür:) kızım yeme o kadar zaten sütün yarıyor görüldüğğü üzere.. sadece bol su iç sıwı iç bnce.. ek gıda içinde öyle sırf sütle bekletme yawruyu.. bişiler tattır bnce azar azar tamamen fransız kalmasın meywesuyu wer mesela 20ml kadar tam yaz mewsimi herşey taze tazeyken..

herkese mrb.
canancım bende senin durumundayım.eşim nöbetten geldi uyuyor,kızım da uyuyor.beende tek başıma laptop u aldım farmville oyalanıyorum.bide burya bakayım dedim kızlar napıyorlar.
zelişcim bence şuan çok iyi gidiyorsunuz,doktorun dediği gibi 6. ayı bekle bence.klo alımı azolursa yada mama takviyesi yapılırsa 4. ayda başlatılıyor ek gıdaya.

günaydın kızlar..............u saat olmuş hiç ilerlememiş sayfa..herkes biryerlere gitti tabiii......ben de sabahın 8 den beri temizlik yapıyorum.az kaldı...oğluu yıkadım sıra kızçede...uyansın onu da yıkayınca iim bitiyo....sonra bi mağazaya gitcem ...bir ayakkabı beğenmitim numarası yoktu.bugünden için gelir demişlerdi...ona gidip bakcem.........çok güzeldi ayakkabı.inşşallah gelmiştir.........

ömüre kocaman maşallah....tombişik bu ne hız böyle.sakın ek gıda falan verme ..maşallahı var.emsin 1 ay daha..............

kızlar çok sağolun açıkcası benim korkum bazı bebekler anne sütüne alıştığı için ek gıdaya geçmekte zorlanıyormuş tedirginliğim ondan Ömür yoksa maşallah güzel emiyor..Olcay canım soru sormuşsun kk logosu niye benim ismimin yanında var diye ben kk pro üyelik kartı almıştım ondan canım..

X