2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

5 saat sonra oradayım :))
alsanaalsanasmileburaya gel asıl ben daha yanlızım.yada hepberaber hasretin dükkana gidelim.hem HASRET ozaman birsürü bebek kadın cengiz çıldırır bizi kovar sende yeğenin giderse bunlarda gider dersin kurtulmuş olursun nasıl çözüm amaaklinialirimsmilesempatiksalakcinni
canan ımı kim kızdırmış yavvv Çok üzgünüm çoook sor cevaplayalım hemen canım.

maşallah ömür e zeliş kocaman olmuş tombiş tam ısırmalıktır heryeri.başlama bence sütün yarıyor baksana ama arada yabancı kalmaması için meyve suyu yada çok az püre yapıp verebilirsin.sonra zorluk çekmesin alışmakta.

Son düzenleme:

ay Hasretcim canım sorma şişko ki ne şişko artık taşımakta zorlanıyorum maşallah sütüm gayet yerinde benim büyük oğlanda da sütüm vardı ve büyük oğlumda Ömür gibi kiloluydu bende senin gibi düşünüyorum biraz biraz meyve suları vermeyi istiyorum değişik tatlara yabancı kalmaması açısından...

teşekkürler Yazgı bende öyle düşünüyorum metve püreleri ve meyve suları tattırmayı....

yaa ben alp e meyve suyu vermeye falan başlasam mıki???dört ayını doldurdu.erken mi değil mi acepbilmiyorumkismile

Filizcim ücret benim için çok ama gelen herkes için az, kimse beğenmedi parayı. Ben de bunu zorlanarak vereceğim ama 1 sene sonra artış yaparken sigortasını da yapacağız. Bir sene sonra ev ödememiz biteceği için bu sözü tutmanın benim için sorun olmayacağını düşündüm. İnşallah yanılmıyorumdur bu konuda. Allah işsiz bırakmasında.

Taburcu, biz evlendikten sonra yerleştik buraya..4 sene oldu..(alıntı yapamıyorum henüz 4. mesajım da )

Ben 98'de bitirdim üni'yi. Çok şey değişmişti bizden sonra. Merkez mesela çok hızlı gelişmişti.Üniversite yıllarımdan nefret etsem de il olarak severim Kocaelini.

Canım bebekleri sevmek çok kolay hiç tanımadığımız insanlar durdurup seviyor yolda ama bakıcısı olunca huysuz vakti zor zamanları derken cidden benim de aklım kalıyor. Hem tanıdık bakacak hem de annem hep evde yanlarında olacak yine de Rabbim benden daha fazla sabrı olsun diye dua ediyorum. Bizim ablamız 2 çocuk annesi bir çocuğu 20 bir çocuğu 17 yaşında. Büyük çocuğu çok zor bir bebekmiş. Benim kızım da zor bir bebek çok ilgi istiyor. En sevindiğim mevzu çok konuşkan ablamız Esin ile bıcır bıcır konuşuyor. Bu Esin'in en çok istediği şey.

kızlar şap taşını bende duydum banada verdiler üstünde taşı diye ama nasıl taşıyacam delik yok üstünde :)

Bizdeki şap taşının etrafı file gibi iple örülü, tığ ile etrafına geniş delikli file örülmüş onuda ipinden iğne ile tutturuyorsun.

merhabalar ama kimseler yok.
canancım hayılısıyla kavuşursun inşalla eşine bizde 4 gün ayrı kalmıştık geçen hafta çok özledik ama birbirimizi.canan babanın test sonuçları nasıl çıktımı?
------zeliş maşallah ömür beye tosuncuk olmuş kerata bende 4 aylık olunca tarttırıcam bakalım kaç kilo olmuş?bence tattır azar azar.bişeycik olmaz yabancı kalmasın hiçbir tada sonra geçmen zor olur ek gıdaya doyumluk olmasada tadımlık ver.

Biz de merakla bekliyoruz canım, pazartesi sonuçlar belli olacakmış. Tıp fak.de sürekli test vs. istiyorlar. Ama sanırım ameliyat olacak. Annem doktorla biraz konuşmuş ama babamın haberi yok. Sürekli dua ediyorum bir an önce sağlıkla kurtulalım diye. Hepimizin psikolojisi alt üst oldu...

allah hayırlı şifalar versin Canancım,başınızdan eksik etmesin inş.

Canan canım içinizi ferah tutun inşallah hiçbişey olmayacak geçen sene benimde 35 yaşında kaynım kalp ameliyatı oldu 2 damarı değişildi çok şükür şimdi çok sağlıklı sizde kendinizi üzmeyin Rabbim babanın yardımcısı olsun acil şifalar versin inşallah...

Zelişcim maşallah bebeğinin kilo alımı falan çok iyi,sütün güzel yarıyor o nedenle ek gıdaya falan geçme bence. tatlara yabancı kalmasın istiyosan da sadece tattır yediğin şeylerden,azıcık tadına bakmış olsun yiyeceklerin

sağolun kızlar...Meral canım sütüm yarıyo artık azcıkda olsa değişik tatlarda düşünüyorum tattırmayı sonra zorluk çekmemek için...

Canan çok geçmiş olsun. Allah babana acil şifalar versin.

Zeliş Allah nazarlardan saklasın, sütünü hep bol eylesin ve bize de nasip etsin :)

Bizim bugün 3. ay kontrolümüz vardı. 650 gr almışız 6kg olmuşuz. Üzüldüm biraz, henüz sadece anne sütüne geçemedik. Emzirme sonraları hazırladığım mamaları içmiyor ben de demek ki doyuyor diyordum. Sadece akşamları süt kalmıyor, emdikten sonra ağlamaya başlıyor. O zaman bazen 30 ml bazen 60 ml mama alıyor. Buna rağmen 650 alınca biraz buruldum. Doktor "iyi, bu yeterli. Gelecek ay bakarız duruma" dedi. Boyuna 59 olmuş, 3 cm uzamış dedi ama biz evde 60 cm ölçmüştük. Bir de rota virüsü aşısını oldu ağızdan.
Günün özeti böyle.

defoldu gitti 1,2 saat önce oğluna bahçede fısır fısır sölüyodu bişeyler yineklava: we benim saf annem gitmiş konuşuyo onla hiç bişey yok gibi baktım bahçede oturmuş birlkte sigara içiyolar bi muahbbet bi muhabbet.. deli oldum yaa.. kızımıda yine uyutmuş annem birazdan uayancak we yine 11e kadar uyumicak off kendi annem bile olsa burda kaldığı zaman düzenim bozuluyo:çok üzgünüm: çok bunaldım nefes almak istiyorum yarın kociş denize götürecekmiş bizi...

oh bizim yerimize de gir denize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…