2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sıhhatleri olsun Senacığaopuyorumnanaktan
olur atlım göndeririz o zamandelikafadulden

tmm cnm acelesi yok, iyi eglenceler sana..
SUNNY BABY SB-316 BUGGY

hoşgeldin Nimetcim, bebek arabasının linki bu cnm. diğer market alışverişini de migros-kangurumdan yapıyorum cnm

hoşbulduk meralim teşekkür ederimopuyorumnanaktan

şimdiden emeğine sağlık ben yarın gönderirim büyük ihtimal

benim pc mail yollamıyo(((((((

ana benimkide yollamıyo niyeki acaba yavv

bu arada fikir çok güzelmiş tatlım
peki bu foto işini başka türlü nasıl yapabilirim faceden falan olurmu ki??

benim msn vürüsü varmış pc de ondan oluyomuş..:))
benim başka şansım yok faceden alabilirmisin hanifem yüklüyorum..

yok canım ne kusuru ben sizin sayenizde rahatlıyorum.bende inan hem kırgın hem çok öfkeliyim eğer dostsan bukadar basit olmamalı herşey o arasın beni.

yazcım bırak arama eger gerçek dostsa zaten sen aramasanda arar seni bulur
artık senin bir dostun zaten var onla ilgilen..

aramama kararı aldım nimetcim o arasın eminim pişman olacak yaptıklarına.

:lepi:sıhhatler olsun bende yolluyorum canım.bencede bir doğdukları hali bşrde şimdiki olsun.

çok geçmiş olsun

ben şimdi gidiyorum gene gelirim kociş yok bugün bişeyler yiyeyim bende.zaten alp in nesi var anlamıyorum gözünün yaşı ile katılarak ağlıyor zor uyuyor.biryeri ağrıyor heralde neyapacağımı şaşırdım ikimizde ter içinde kalıyoruz:sinifsinif:yarın doktoramı götürsem diye düşünüyorum.

Allah Allah ne olduki paşaya yaa götür istersen yazgıcım kıyamam göz yaşlarına ölürüm ben onun

benimde tocam yok bugün gidicez diye bişeyde bırakmadık evde ne yiycem ben şimdi yaaa buzluk da garnitür var makarna salatasımı yapsamki??

hayııııııııııııııırrrrrrrrrrr
en sewdiğimiz değil ilk fotoğrafını..
yeni doğduğğu zamanı yapmalısın olmass ölee her bebişin ilk gün çekilen yada 2 gün falan olmalı özelliğ o oluuuummmmmmmmmyasakkelime

bua arada hawuz değil ama denize sokabilirmişiz bebişleri oynatarak önce ayaklarını ellerini falan korkutmadan yani... benim dr öle dedi

bence güzel cnm. benim büyük oğlanın vardı bunlardan, 2-3 sene öncesine kadar içine girip oynuyodukaydirigubbakcemile3
2.3 sen öncesine kadarsa demek baya büyük bu havuz iyiymiş patmatmadıgı sürece baya kullanır..
cnm karnı agrıyodur belki gazı vardır, şekerli su yap ver biraz istersen..
kıyamam göz yaşına alp paşanın..
aaa çok güzelmiş yaa bendemi alsam diycem ama nasıl olucak daha çok küçükler

evet çok küçükler az doldururum suyunu başının altınada destek koyarızoynarız ama ben küçükken suya alışsın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…