- 28 Şubat 2010
- 4.988
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #66.281
geldim...bu arada kızımı da yıkadım...mis gibi oldu zilli:ecrin_bebek:
tamam hanımlar siz en sevdiğniz fotosunu yollayın nickiniz bebeşin adı doğum tarihi ile beraber benim mail adresime...gerisini bana bırakın...:lepi:
isterseniz 2 tane yapalım...bir yeni doğmuş fotolarıyla bir de şimdiki fotolarıyla...
mail adresim.. hanifeturkyilmaz@gmail.com...
bekliyorum:dance:
sıhhatleri olsun Senacığaopuyorumnanaktan
olur atlım göndeririz o zamandelikafadulden
tmm cnm acelesi yok, iyi eglenceler sana..nimet ben şimdi çıkıyorum düğün var oraya gidicem Allah izin verirse yarın halletmeye çalışırım çünkü yağız ninnisi çıkmadı bearshare'da yarın iyice araştırırım diğeri var elimde
hadi kızlar öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
SUNNY BABY SB-316 BUGGY
hoşgeldin Nimetcim, bebek arabasının linki bu cnm. diğer market alışverişini de migros-kangurumdan yapıyorum cnm
tamam hanımlar siz en sevdiğniz fotosunu yollayın nickiniz bebeşin adı doğum tarihi ile beraber benim mail adresime...gerisini bana bırakın...:lepi:
isterseniz 2 tane yapalım...bir yeni doğmuş fotolarıyla bir de şimdiki fotolarıyla...
benim pc mail yollamıyo(((((((
ana benimkide yollamıyo niyeki acaba yavv
bu arada fikir çok güzelmiş tatlım
peki bu foto işini başka türlü nasıl yapabilirim faceden falan olurmu ki??
yok canım ne kusuru ben sizin sayenizde rahatlıyorum.bende inan hem kırgın hem çok öfkeliyim eğer dostsan bukadar basit olmamalı herşey o arasın beni.yazgı balım bence hiç oralı olma bu ne tavrı yaa iyi gün dostuymuş o belli etmiş kendini insanlık öldümü diyosunki diğer arkadaşla bi kavga falan olmadı sadece görüşmüyomuşsunuz bu kadar da kin güdülürmü dediğin gibi ölümlü dünya yaşanmışlıklar var şimdi sanada sırt çevirmiş belli o arayıp ne oldu niye arayıp sormuyosun derse sende bir bir söylersin boşver hiç hazetmem bölelerinden kusura bakma canımcım
]
yazcım bırak arama eger gerçek dostsa zaten sen aramasanda arar seni bulur
artık senin bir dostun zaten var onla ilgilen..
kızlar tatil için bunu almak istiyorum sizce kullanışlı olurmu ne kadar kullanabilirz
VARDEM / IO48470 YUMUSAK TABANLI JIMNASTIK OYUN HAVUZU 137x104cm
kızlarr şimdi geldim.yagmur u dr a götrdüm grip olmuş ..cok agır degil şuanda ama yemnyken önlem alayım dedim..iyiyki gtrmüşüm..şurup verdi grip ve soguk algınlıgı için..demir eksikligi için damla verdi kan ilacı yani..bir de burun damlası..ayrıca ıhlamuru kaynatıp günde 60cc verebilirsin dedi..iyi olana kadar banyo yaptrmayacakmışım..en son 6.400gr olmuş kilomuz..15 gün sonra ek gıdaya başlıoruzzz...kaydirigubbakcemile2
kızlar tatil için bunu almak istiyorum sizce kullanışlı olurmu ne kadar kullanabilirz
VARDEM / IO48470 YUMUSAK TABANLI JIMNASTIK OYUN HAVUZU 137x104cm
ben şimdi gidiyorum gene gelirim kociş yok bugün bişeyler yiyeyim bende.zaten alp in nesi var anlamıyorum gözünün yaşı ile katılarak ağlıyor zor uyuyor.biryeri ağrıyor heralde neyapacağımı şaşırdım ikimizde ter içinde kalıyoruz:sinifsinif:yarın doktoramı götürsem diye düşünüyorum.
2.3 sen öncesine kadarsa demek baya büyük bu havuz iyiymiş patmatmadıgı sürece baya kullanır..bence güzel cnm. benim büyük oğlanın vardı bunlardan, 2-3 sene öncesine kadar içine girip oynuyodukaydirigubbakcemile3
cnm karnı agrıyodur belki gazı vardır, şekerli su yap ver biraz istersen..ben şimdi gidiyorum gene gelirim kociş yok bugün bişeyler yiyeyim bende.zaten alp in nesi var anlamıyorum gözünün yaşı ile katılarak ağlıyor zor uyuyor.biryeri ağrıyor heralde neyapacağımı şaşırdım ikimizde ter içinde kalıyoruz:sinifsinif:yarın doktoramı götürsem diye düşünüyorum.
aaa çok güzelmiş yaa bendemi alsam diycem ama nasıl olucak daha çok küçükler
bua arada hawuz değil ama denize sokabilirmişiz bebişleri oynatarak önce ayaklarını ellerini falan korkutmadan yani... benim dr öle dedi