KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kızlar bugün 8.günüm dün kahverengi lekelerim oldu bugün de sabah birkaç damla belki. Kan verdim ve sonucum pozitif. Çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum kalçadan progestan dexe başladım ayrıca. Oksaparı kesti doktor. 3. Denememdi bu 🥹🤲🏻💐 bu şekilde pozitif olanlar var mı aramızda🥹 allah hepimize bu duyguyu tattırsın sağlıcakla ilerlesin inşallah 🥹🤲🏻🧿
Ay süper bi haber sağlıkla büyüsün inş🤲🏻😍

Selam arkadaşlar. Benim de yarın transferim var. 3 embriyomuz var. yarin gittiğimiz zaman konuşacağız kac tanesi koyulacak dondurulacak ona karar vereceğiz hem. Bu 6. denememiz. 1 asilama 5 tüp. Bi önceki nisan ayındaydi 2 embriyom vardı dondurulmustu. temmuz ayında transferimiz olmuştu negatif sonuçlandı. tekrar denedik. dün embriyolog aradiginda yumurtaların kalitesini de sordum düşüktü dedi. düşük yumurta kalitesiyle yine olmayacak gibi geliyor öyle bi haldeyim ki artık boşuna mı uğraşıyoruz diye üzüntüden işin içinden çıkamıyorum. 31 yaşındayım. 23 yaşından beri uğraşıyoruz

Selam arkadaşlar. Benim de yarın transferim var. 3 embriyomuz var. yarin gittiğimiz zaman konuşacağız kac tanesi koyulacak dondurulacak ona karar vereceğiz hem. Bu 6. denememiz. 1 asilama 5 tüp. Bi önceki nisan ayındaydi 2 embriyom vardı dondurulmustu. temmuz ayında transferimiz olmuştu negatif sonuçlandı. tekrar denedik. dün embriyolog aradiginda yumurtaların kalitesini de sordum düşüktü dedi. düşük yumurta kalitesiyle yine olmayacak gibi geliyor öyle bi haldeyim ki artık boşuna mı uğraşıyoruz diye üzüntüden işin içinden çıkamıyorum. 31 yaşındayım. 23 yaşından beri uğraşıyoruz
Rabbim en kısa zamanda sevindirsin sizi inşallahh🤲🏻🤲🏻🥹🥹

Bana doktorum transferden sonra dedi ki;Her şeyden önce sen inanacaksın. Elini karnına koyup konuşacaksın. Öyle umutsuzluğa düşmeyin 😘 inanın ben embriyo kalitesi falan sormadım. Zaten topu topu 2 yumurtam vardı. Olacağı varsa en kötü kaliteler bile tutunuyor. Sonuçta dünyadan alacağı nefesi, yiyecek rızkı varsa hopladakta zıplasakta gelecek ❤️

Telefonla da çok uğraşıp yazılanları okuma da dedi ama onu dinlemiyorum😂

Merhaba, oncelikle umarim yarin transferiniz istediginiz gibi gecer ve pozitifi gorursunuz ❤️ Tabii ki yumurta kalitesi de onemlidir ancak ben tek etkenin o olmadigini dusunuyorum. Burada da bir suru tecrube paylasan arkadasimiz oluyor, dusuk kaliteyle gebelik, 1.gunde dondurulan embriyo ile gebelik ya da super kaliteli embriyo ile negatif haberi alan oluyor. O yuzden - surec ne kadar yipratici ve duygusal olarak zor olsa da - kendimize ve surece inanmak gerekiyor sanirim. Size yarin icin bol sans diliyorum. Bunca emek verdiginiz bebeginize saglikla kavusursunuz umarim 🌿🧿✨

Bana doktorum transferden sonra dedi ki;Her şeyden önce sen inanacaksın. Elini karnına koyup konuşacaksın. Öyle umutsuzluğa düşmeyin 😘 inanın ben embriyo kalitesi falan sormadım. Zaten topu topu 2 yumurtam vardı. Olacağı varsa en kötü kaliteler bile tutunuyor. Sonuçta dünyadan alacağı nefesi, yiyecek rızkı varsa hopladakta zıplasakta gelecek ❤️

Telefonla da çok uğraşıp yazılanları okuma da dedi ama onu dinlemiyorum😂
cok doğru çok haklısınız da iste ister istemez umutsuzluğa kapılıyorum 😌 ama test günüme kadar pozitif olacağım söz verdim kendime de. hakkimizda hayirlisi insallah hepimiz pozitifleri görürüz 💗🙏

Merhaba, oncelikle umarim yarin transferiniz istediginiz gibi gecer ve pozitifi gorursunuz ❤️ Tabii ki yumurta kalitesi de onemlidir ancak ben tek etkenin o olmadigini dusunuyorum. Burada da bir suru tecrube paylasan arkadasimiz oluyor, dusuk kaliteyle gebelik, 1.gunde dondurulan embriyo ile gebelik ya da super kaliteli embriyo ile negatif haberi alan oluyor. O yuzden - surec ne kadar yipratici ve duygusal olarak zor olsa da - kendimize ve surece inanmak gerekiyor sanirim. Size yarin icin bol sans diliyorum. Bunca emek verdiginiz bebeginize saglikla kavusursunuz umarim 🌿🧿✨
merhaba ❤
dogru söylüyorsunuz. cok tesekkur ederim. amin inşallah hepimiz görürüz. allahim hepimize nasip eder inşallah.💗🙏

Acaba bu dediğiniz le makrofaj aşısı nin bağlantısı varmi bana katil hücre testi yapıldı pozitif çıktı transferden bir gün önce benden alınan kan ile rahime iğne yapılacakmış.kizlar sizden bu tahlili istedilermi izmirde tavmergene gidiyorum regli yi bekliyorum igneye

Acaba bu dediğiniz le makrofaj aşısı nin bağlantısı varmi bana katil hücre testi yapıldı pozitif çıktı transferden bir gün önce benden alınan kan ile rahime iğne yapılacakmış.kizlar sizden bu tahlili istedilermi izmirde tavmergene gidiyorum regli yi bekliyorum igneye başlamak icin
Canım bir fikrim yok senin dediğini duymadım daha önce ....

X