- 26 Temmuz 2024
- 582
- 232
Sıcak suya zencefil at canımCanım kahvaltı etim şimdi midem bulanıyor ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıcak suya zencefil at canımCanım kahvaltı etim şimdi midem bulanıyor ya
Dün akıntı geldi 2 kez azar azar kahveye dönüktü rengi hemşire coraspini kes dedi regl olcak gibide ağrılarım devam ediyorKızlar transfer sonrası lekelenme yaşayan oldu mu, 7.günümdeyim ağrım da fazla lekelenme oldu
Yerleşmedir belki üzülme hemenDün akıntı geldi 2 kez azar azar kahveye dönüktü rengi hemşire coraspini kes dedi regl olcak gibide ağrılarım devam ediyor
İnşallah öyledir canımYerleşmedir belki üzülme hemen
Bana tam tersi dedi doktorum bol bol ananas ve havuç ye dedi hergün de yedim hala yiyorum şuan 14.gün ve beta 488 çıktı.Ananas yersek regl olur muyuz acaba
Dogru cok haklisiniz. Hayirlisi olsun, surec boyunca ikiniz de saglikli olun Benim de daha once 2 transferim oldu, negatif sonuclandi maalesef. O yuzden ben de en azindan bu konuda - yani mudahalem olabilecek seylerde - yapabilecegim her seyi yapmak istiyorum. Cok tesekkurler :)merhaba, ben haziran ayında tüp bebek yaptırdım şu an 25. haftadayım. konulara bakarken buraya da bakayım dedim
benim doktorum transfer olduğum gibi normal hayatıma dönmemi söyledi, başka doktorda ilk transferimde çoğu günüm yatarak geçmişti ve negatif oldu bu doktor böyle söyleyince direkt normal hayatıma döndüm. gerçekten rahimin kanlanması gerekiyor sonuçta normal gebe kalan insanlar gebe kaldığını bilmeden normal hayatına devam ediyor biz bildiğimiz için geriliyoruz sadece..
Kaçıncı gününüzdü acaba dün, ve kasık ağrınız da var mıydıDün akıntı geldi 2 kez azar azar kahveye dönüktü rengi hemşire coraspini kes dedi regl olcak gibide ağrılarım devam ediyor
Tuzlu su ile gargara yap.elma sirkesi gibi şeyler de içme bence.bol su iç ve ıhlamur iç. Ben folikül takibinde hastaydım.bana bunları önerdilerKızlar gribim boğazladım da gıcık var dün transfer oldum. Ev yapımı elma sirkesi içsem birşey olur mu?
Aynen öyle bana da bi fincan kahve iki açık açık içebilirsin dedilee.fazlası zararBana sadece sigara alkol dediler alkol zaten kullanmıyorum sigarayı da bıraktım tedavide kahve çay sanki tamam dedi. Bir bardak kahve iki bardak çay mı dedi ay hiçte hatırlamıyorum. O sırada rüyalar aleminde bebişlerin tuttunduğunu falan hayal ediyordum
Ay ne guzel haber, hayirlisi olsun. Hamileliginiz sorunsuz ve harika gecsin ikiniz icin deKızlar bugün 8.günüm dün kahverengi lekelerim oldu bugün de sabah birkaç damla belki. Kan verdim ve sonucum pozitif. Çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum kalçadan progestan dexe başladım ayrıca. Oksaparı kesti doktor. 3. Denememdi bu bu şekilde pozitif olanlar var mı aramızda allah hepimize bu duyguyu tattırsın sağlıcakla ilerlesin inşallah
Acaba yesil cay da icmek zararli midir? O da odem sokturucu oldugu icin. Var mi bir bilginiz? Elim kahveye gitmesin diye gun icinde hep bitki cayi icmeye calisiyorum. Yesil cay, ihlamur, elma cayi vs.Bilmiyorum ama maydanoz regli söktürüyor ama bu süreçte hiçbir şey kullanmamamız lazım
Amin çok teşekkür ederim şöyle söyleyeyim çok umutsuzdum hem de yine olmayacak duygusuyla yeniden başladık. Hala inanamıyorum ki… tüm kalbimle dua ediyorum umarım güzel haberlerle gelirsinizAy ne guzel haber, hayirlisi olsun. Hamileliginiz sorunsuz ve harika gecsin ikiniz icin de
Benim de 3. transferim olacak, insallah sizin gibi guzel haber alabilirim :)
Yeşil çayda da kafein mevcut içmeyin.Acaba yesil cay da icmek zararli midir? O da odem sokturucu oldugu icin. Var mi bir bilginiz? Elim kahveye gitmesin diye gun icinde hep bitki cayi icmeye calisiyorum. Yesil cay, ihlamur, elma cayi vs.
Ben yedim transfer sonrası canımAnanas yiyen var mı???
Bende lekelenme olmadı canım kan testim de pozitifArkadaslar hamilelik haberi alanlarin tamaminda lekelenme oluyor mu? Yani bu kesin belirti gibi bir sey mi, yoksa diger pek cok sey gibi bunyeden bunyeye degiskenlik gosteriyor mu?