2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

esrincim çok zor bi durum işinden olmazsın inşallah.. yokmu kardeşin teyzen kuzenin .

Yahu bu çocuk sürekli kalkmak istiyor, başının altında biraz yükselti olsun hooopp kafa yukarı... Belini falan ağrıtır diye korkuyorum yaaa sizinkiler de böyle mi, resmen mekşk çekiyor.

arkadaşlarımın adına teşekkür ederim..yerimseniben

burda yeri gelior mahrem şeyler konuşuyoruz.. herkese açık olmasın.. we bu medusa ne mesaj yazmışlığı war nede ona mesaj gönderebilioruz..

rica ederim ama bu forum herkese açık bir paylaşım platformu. üye seçemezsiniz ki o okusun bu okumasın vs.
bunu yapmak istiyorsanız başka yolları var ama illa burası diyorsanız üyelere karışamazsınız malesef hayatım..
ha size hakaret edilir, kavga çıkarılır o zaman tamam müdahale edilir tabi ki..
ama ben yine de bildirdim dediğim gibi.

Nurşah inan Esin de öyle hele akşama doğru zıvanadan çıkıyor, akşam 7 de zirve yapıyor. 5'den 8'e kucağımda sallayarak oda oda gezdiriyorum. Kolik galiba. Herkes geçecek diyor, bugün eski komşularımız ziyarete geldi; biz de böyleydik dediler. Sabredeceğiz.

yaa senin için zor olmuş. ne sorunu olmuş yaa, önceden söyleselerdi sende biraz daha
acele ederdin bakıcı bulmakta, kıyamam bebektemi işe gelicek , Allah yardımcınolsun..

Biz sana kesin izin veririz demedik diyorlar. Kendini ayarlasaydın diyorlar, ki ben konuşmayı böyle hatırlamıyorum. 2 ağustosta başlarsın demişlerdi.

Yahu bu çocuk sürekli kalkmak istiyor, başının altında biraz yükselti olsun hooopp kafa yukarı... Belini falan ağrıtır diye korkuyorum yaaa sizinkiler de böyle mi, resmen mekşk çekiyor.

benimki de son 1 haftadr öyle duramıyo yerinde ve usluydu daha önce resmen huy değiştirdi devamlı ilgi istiyo kucakta olsun gezsin evi seyretsin sağasola baksın ilk dogdugunda 20 sa uyuyodu o zamanda ben korkuyodum nie uyuyo die simdi canavar gibi

Canan biz 2 aylık olduğumuzdan beri öyleyiz. Şimdi dönüyor dönemezse sinirlenip çığlıklar atıyor sonra katılarak ağlıyor. Yok eğer dönerse bir süre sonra yüz üstü yatmakta sıkılıp aynı şeyi yapıyor. Sırt üstü yatınca ya dönecek ya kalkacak. Koltuk yada yastık üstünde de direkt kaldırın beni dik durcam hatta bastırın yürüyeceğim.

Maaşallah canım, bizimki birkaç gündür böyle, Yiğit de ellerine ağzına sığdıramayınca sinirlenp ağlıyor. :))

evet canım 3.5 aylık bi bebeğim var .volkan bey hakkında bende ii şeyler duydum
maşallah allah sağlıklı uzun ömür versin bebeğine. volkan ben süper bi dr, seninki kimdi?

ay bu arada valla yaramazlıklardan bahsediyosunuz korkuyorum eyvahedigeldismile

allah hepinizin bebeğini size bağışlasın uzun sağlıklı ömürler versin inşallahhh

esrincim çok zor bi durum işinden olmazsın inşallah.. yokmu kardeşin teyzen kuzenin .

Maalesef ablam ABD'de burada olsada çalışıyor olurdu. Teyzelerimde çalışıyor kendi çocukları var. Akraba çok da yardım edecek kimse yok. O konuda yalnızım. Hatta komşum bile yok üst ve alt kat tatile gitmişler...

hayy Allah ım yaa..ÜZÜLDÜM CNM İNŞALLAH YARIN BEBEGİNLE GÖRÜCE İZİNNİ VERİRİLER,

Maaşallah canım, bizimki birkaç gündür böyle, Yiğit de ellerine ağzına sığdıramayınca sinirlenp ağlıyor. :))

Bizimkininde eli ağzından çıkmıyor. Her gören "aç bu" diyor, ya aç değil, oral dönem ellerini emmekten zevk alıyor.
- Yok illa aç.
- İyi açsa aç ben 2 saatte bir emziriyorum.
- Emzirsen durur.
- Yok kardeşim benim kızım huysuz, emzirince de durmuyor

amin inşallah :) benimki eskişehirdeydi hikmet bey 8 aya kadar o takip etti sonra kütahya da kuthan bey dogumu gerceklestirdi anadolu hastanesinde memnun kaldım

esrincim canım çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda bu sorunu halledersin patroonunda insafa gelirde biraz daha izin verir sana Allah yardımcın olsun...

Bu arada umarım işlerin yoluna girer Esrincim, bazı insanlar cidden gaddar oluyor...

hayy Allah ım yaa..ÜZÜLDÜM CNM İNŞALLAH YARIN BEBEGİNLE GÖRÜCE İZİNNİ VERİRİLER,[/B][/SIZE][/COLOR]

esrincim canım çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda bu sorunu halledersin patroonunda insafa gelirde biraz daha izin verir sana Allah yardımcın olsun...

Sağolun kızlar dua edin ne olur. Ayetel kürsi'yi kaç kere okudum bilmiyorum. Rabbim yardım etsin.

Son düzenleme:
kızlar merhaba. geçmişe bakamadım.
ne zor işmi bebek büyütmek. benim cadı bugün deli gibi açtı meme veriyorum almıyor. mamayı verince götürdü.önceden mamayı veremezdim. umarım memeyi bırakmıyordur. sizler günde kaç defa mama veriyorsunuz.
kaç saatte bir emmek istiyor sizinkiler. defne 3 saat bekletsem bekliyor. bugün dehşet canım sıkıldı bu duruma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…