- 22 Ocak 2009
- 2.059
- 1
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #66.061
hasret yanlış olmasın medusa82x böyle nikiewet ewet medusa82 aylardır bizi taciz ediyor rahatsız oluyoruzz lütfen gönderilsin!
atyrıcva topicimiz misafirlere kapalı olsun!!!
evettt kaydirigubbakcemile3
Çookkk moralim bozuk. İş yerinden aradılar, doğum iznim bitti, bir ay da ücretli iznim vardı; sorun olmuş. Pazartesi işe çağırıyorlar, izin veremiyorlarmış. Daha yeni memeye döndü kızım henüz bakıcı bile bulamadım. Müdürüm mama verirsin diyor bizimki de öyle büyüdü diyor. Dua edin ne olur. 1 ay daha bakayım kızıma. Pazartesi kızımıda alıp gideceğim, bırakacak kimsem yok çünkü. Bir yandan Rabbime yalvarıyorum, bir yandan da gidip müdüre yalvaracağım artık. İşsiz kalma korkusu da ayrı, o kadar ödeme varken.
arkadaşlarımın adına teşekkür ederim..yerimseniben
burda yeri gelior mahrem şeyler konuşuyoruz.. herkese açık olmasın.. we bu medusa ne mesaj yazmışlığı war nede ona mesaj gönderebilioruz..
Merhaba arkadaşlar,
ben depresyona girdim sanırm
bu çocuk beni çok yordu...gündüz 1 dk yanından ayrılamıyorum kendi başına hayatta durmuyo..hiç ama hiç oyalanmıyo basıy yaygarayı ve sürekli ağlayan bir çocuk hayatından hiç memnun değil...bi iç huzursuzluk içinde ama anlamadım bir türlü...sadece onunla bütün gün ilgilenmem gerekiyor..değil temizlik bazen yemek bile yapamıyo...eşimde diyoki annemi çağrıyım gündüz sana yardım etsin hiç olmassa temizlik yemek yapsın diyo bende onu istemiyorum...gölge etmesinler yeter...
tatile çıksam diye dşünüyorum ramazandan önce çocukla hiçbişi anlamıycam biliyorum..anneme bıraksam zar zorda olsa beni emiyor, beni bırakıcak diye korkuyorum..bugn sabah 9:30 da kalktı bu saate adar bütün gün ağladı..şimdi zorla uyuttum...sürekli bi huysuzluk...ben çok bunaldım delirmek üzereyim...annemdeyim şuan o bile dedi sen napıcan hep böyle olursa dedi
Canım bizimki doğduğundan beri böyle sabahtan akşama kadar sorunsuz geçirdiğimiz gün yok gibi...hiç böyle kendi kendine mutlu cıvıldamalarnı görmedim...ağamaya programlı gibi...dünyaya geldiğine bin pişman sanki yaaa
sen diyon ya temizlik yaptım sildim süpürdüm nasıl fırsat buluyosunuz imreniyorum...bana 15 günde 1 kadın geliyo haftasonlarıda babası oyalarsa sadece evi toparlayabiliyorum...beni canımdan bezdirdi valla...yemek bile keyifle yiyemiyorum yediğim midememi gidiyo sırtımamı gidiyo anlamıyorum
yaa senin için zor olmuş. ne sorunu olmuş yaa, önceden söyleselerdi sende biraz daha
acele ederdin bakıcı bulmakta, kıyamam bebektemi işe gelicek , Allah yardımcınolsun..
Yahu bu çocuk sürekli kalkmak istiyor, başının altında biraz yükselti olsun hooopp kafa yukarı... Belini falan ağrıtır diye korkuyorum yaaa sizinkiler de böyle mi, resmen mekşk çekiyor.
evet süper bişeyy :) dr um volkan aksakallı canım. çooooook memnunum.ay ay ay cok güzel bi şey bu , Allah düz kurtarsın,bir avazda saglıkla .dr un kim
sağol canım opuyorumnanaktan
hayırlı olsun bebeğin.
evet süper bişeyy :) dr um volkan aksakallı canım. çooooook memnunum.
senin de bebeğin var galiba yanlış anlamadıysam?
evet canım 3.5 aylık bi bebeğim var .volkan bey hakkında bende ii şeyler duydum
Yahu bu çocuk sürekli kalkmak istiyor, başının altında biraz yükselti olsun hooopp kafa yukarı... Belini falan ağrıtır diye korkuyorum yaaa sizinkiler de böyle mi, resmen mekşk çekiyor.
Canan biz 2 aylık olduğumuzdan beri öyleyiz. Şimdi dönüyor dönemezse sinirlenip çığlıklar atıyor sonra katılarak ağlıyor. Yok eğer dönerse bir süre sonra yüz üstü yatmakta sıkılıp aynı şeyi yapıyor. Sırt üstü yatınca ya dönecek ya kalkacak. Koltuk yada yastık üstünde de direkt kaldırın beni dik durcam hatta bastırın yürüyeceğim.
maşallahevet canım 3.5 aylık bi bebeğim var .volkan bey hakkında bende ii şeyler duydum
esrincim çok zor bi durum işinden olmazsın inşallah.. yokmu kardeşin teyzen kuzenin .
Nurşah inan Esin de öyle hele akşama doğru zıvanadan çıkıyor, akşam 7 de zirve yapıyor. 5'den 8'e kucağımda sallayarak oda oda gezdiriyorum. Kolik galiba. Herkes geçecek diyor, bugün eski komşularımız ziyarete geldi; biz de böyleydik dediler. Sabredeceğiz.
Biz sana kesin izin veririz demedik diyorlar. Kendini ayarlasaydın diyorlar, ki ben konuşmayı böyle hatırlamıyorum. 2 ağustosta başlarsın demişlerdi.
Maaşallah canım, bizimki birkaç gündür böyle, Yiğit de ellerine ağzına sığdıramayınca sinirlenp ağlıyor. :))
maşallahallah sağlıklı uzun ömür versin bebeğine. volkan ben süper bi dr, seninki kimdi?
ay bu arada valla yaramazlıklardan bahsediyosunuz korkuyorum eyvahedigeldismile
allah hepinizin bebeğini size bağışlasın uzun sağlıklı ömürler versin inşallahhh
Maalesef ablam ABD'de burada olsada çalışıyor olurdu. Teyzelerimde çalışıyor kendi çocukları var. Akraba çok da yardım edecek kimse yok. O konuda yalnızım. Hatta komşum bile yoküst ve alt kat tatile gitmişler...
Bu arada umarım işlerin yoluna girer Esrincim, bazı insanlar cidden gaddar oluyor...
hayy Allah ım yaa..ÜZÜLDÜM CNM İNŞALLAH YARIN BEBEGİNLE GÖRÜCE İZİNNİ VERİRİLER,[/B][/SIZE][/COLOR]
esrincim canım çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda bu sorunu halledersin patroonunda insafa gelirde biraz daha izin verir sana Allah yardımcın olsun...