- 22 Ocak 2009
- 2.059
- 1
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #65.401
hakında hayırlısı olsun cnm..kızlar suan otobusteyım yarın bıyukgun mahkeme var cıkınca tlf dan baglanıp haber vermeye calısırım olmadı aksam bursaya eve gelınce yazarım sıze benım ıcın dua edın
buarada atayı anneme bıraktım sımdıden cok ozledım kokusu burnumdan gıtmıyo bırde ıstune ılk defa adet oldum sersem gıbıyım sımdılık bu kadar kendınıze ıyı bakın
ebru ben gelsemde kabul etmezmısın harbi:))aşk_ı memnuyu ben kacırmammmmmmm.)bu gün misafirmi kabul edilir maral naaptın sen ya..ama gelende fanatikse zarar yok.
ŞEBNEMCİM hayırlısı olsun hakkınızda canım...
bu akşam arkadaşın kına gecesi var ama ben gitmiyorum neden aşkı memnu vardelikafadulden
zaten havada serin alp i çıkarmam dışarda olacakmış çünkü.
kız bu havada dışardamı olur kına kıçları donar vallakaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
MERAL menüyü çok beğendim bende geliyorumcokacimcoookcokacimcoook
sağolun kızlar, ya walla normalde 7 çeşitten aşağı düşmezdim. tatlımı da illa ki bi sütlü bi şerbetli şeklinde 2 çeşit tutardım ama bebekle anca bu kadar. ya bu saate kadar sürdü işte hazırlık, ne hamaratlığı. Eymen bey bende hamaratlık falan bırakmadı wallakaydirigubbakcemile3
7.30 gibi burda olur misafirim. oğluma cips,çekirdek,kola falan da aldırıyorum şimdi. sinema gibi keyif yapalım azıcık.delikafadulden gerçi arkadaş Bihter delisi, ölmesini hiç istemiyo azıcık yas tutacak ama:jeyyar:
haydin Behlül'den önce Meral kaçaraklinialirimsmile hepinizi öpüyorum kızlarrr
ben geldim
her gün bir sorun hergün bir dert gidecem buralardan en sonunda kızımıda alıp ailemin yanına da değil dün kavga ettim onlarla çok sinir oldum neyse
kızımı aşıya götürüdm 4. ay aşılaırını olduk fakat bıngıldağın erken kapanmak üzere oldugunu söyledi ordaki ebe (gecen cmts dr bişey demdi) deviti kesin dedi ist dr aradım dediki anlamamıştır ebe dedi cmt gittiğim dr tekrar götürecem baş çevresi 39nefret ediyorum burdan
kilosu boyu ne? bizim baş çapı 41 olmuş.. bncede ebe anlamamıştır.. ya bişey srcam özel olmazsa sen neden ordasın? yani bekarkendemi ordaydın eğer istanbuldaysan neden orda yaşamayı kabul ettin.. lütfen sağlık ocağına götrme çocuğunu oranın doktoru bile pratsyen, ebesinden hemşiresinden ne bekliosun..
acaba erken doğmasıdan olablirmi baş çapı?
selamlar doktora gittik.. kızım 6510gr olmuş, boyuda 64,5 cm.. kilosu gayet iyi dedi ek gıda werdiğimi mamaya başladığımı öğrenince çok kızdı.. ben burda neciyim der gibi.. ek gıda werme sadece gece 12de mama wer 150ml yada120ml kadar.. gece 12-6 arası uykuda kalmasını sağla dedi uyanırsa gece çayıyla geçir sabah 6dan itibarende emzirmeye başla gün içinde 2-3 saatte bi emzir gece 12ye kadar dedi.. tabi öyle yapmicam yine 4-5 arası uyandığında emzireceğim... dr anne rahat etsin artık kesintisiz uyusun diye öyle diyor ben şikayetçi değilim beslensin çocuğum.. bu aydan itibaren 400gr ciwar alırmış artık... kızım zatürre aşısını oldu pek ağlamadı allahtan.. kan ilacını bir dahaki ay kan sayımı yaptıktan sonra belki werirmiş..
alyansımı değiştim olmuyordu bu daha güzel bişey üzerine 325tl gerekiomuşkaydirigubbakcemile3 cengizle halledin dedim kaçtımkaydirigubbakcemile2
ewe geldik kocam güweç yapmış ayıptr sülemesi bi güzel yedim kızada calpol werdim beraber uyumuşuz şükürler olsun 2saat:1closedeyes:
şimdi kızım huysuz azcık kucağımda kocam arkadaşının düğününe gitti gelemem çocuk huysuz dedim oysa ki aşkı memne finaaaaal:))))))))
maşallah ceren e, alyansını güle güle kullan o nasıl alyansmış üstüne 325 istediler kız..
Ve Bihter giderrrr:sinifsinif:
çiftine canım. teki değil tabi..kocişinkinide değiştim ağır bişey.. benimki etrafı taşlı dalgalı bi model çok beğendim:)
sütün noldu nimet?
anaaaaaaa herkes nerdeeee askı memnuyu izliyonuz dümü.
burcucum geçmiş olsun canım ay kıyamam bide operasyonmu geçirecek inşallah çabuk atlatır.ılık çayla falan silseydin keşke.
şebnem canım hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun.
gamze paşan erkekmi oldu erkenden hayırlı olsun canım.
hasret maşallah helin cerene bende dinlemiyorum doktoru su verme diyo çoçuğun dili damağı kuruyo valla uyandımı veriyorum çay kaşığıyla.
hanifem kızınla sana nazar değdi bir kurşun döktürün bacım siz.geçmişolsun.
herkese iyigeceler.
ha unutmadan ebru geçolsun güç olmasın şu evişi acele karar vermektense ince eleyip sık dokuyosunişte bence en güzelini bulucaksın inan
hımm iyi o zaman deyer:)
süt yok hasretcim çcugum uyumuyo
komposto kaynıyo ,birde eşim aktardan rezene ile aslan pencesi varmış onu almış
şimdi demledim içiyorum(
vee beylül yine kaçtı
ayy kızlar ne finaldi çok üzldüm ya ama sonunu beğenmedim bide o firdevs hanıma ne oldu ağzı yamuldu...
yok cnm olmuyacak canlı baglantı bihterin ayagı kırılmış..Güya diziden sonra canlı bi yayın yapacaktı bunlar:gitme: bişi yok sanırım
ya bu dr kalsa çocuklar açlıktan deri kemik kalıcak,ben dr diyorum sütüm çok az oda diyoki kilo kontrolü başlatalım, çocugum 1 haftada ne kada açlıga dayanabilirkiayy ewet yaa hi dinleyemem neymiş erken başlarsam ek gıdaya ilerde obez olabilirmişşşşş... he he dedim geçtim çocuğum allaha şükür iştahlı ne wersem yiyor neden bekliyeyim sütümüde istemezlik yapmıyo eee hrşeyden alsın witaminini besinini.. bizim kide su wermene gerek yok gece uyanırsa emzirmicekmişim artık 4 ayık olmuş gece çayı werip kandırcakmışım sabaah 6da emzirmeye başlicakmışım.. hıhhh ben yarım saat fazla uyicam die çocuğumu aç bırakamam düzenimi bozmicam 4-5 arası besleyeceğim tabiiki ne zamn isterse doyuracağım çocuğu:1closedeyes:
yoğurt mayaladım yine gece 4-5 gibi kıza uyandığımda onuda açıp dolaba koyarım yarın öğlene yer bebeğim misler gibi:lepi: kalanınıda bencokacimcoook
ayy kızlar ne finaldi çok üzldüm ya ama sonunu beğenmedim bide o firdevs hanıma ne oldu ağzı yamuldu...