- 18 Mayıs 2010
- 267
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #65.381
ben de şimdi aşeriyorum valla kaydirigubbakcemile3.geçen arkadşta yemiştim,arıyorum tel i kapalı..........kızlar bu ara tatlı istiyo canım deli gibi.çikolataları götürüyorum........regl mi olcam aceba...hala olmadım da ben.......
kızlar suan otobusteyım yarın bıyukgun mahkeme var cıkınca tlf dan baglanıp haber vermeye calısırım olmadı aksam bursaya eve gelınce yazarım sıze benım ıcın dua edın
buarada atayı anneme bıraktım sımdıden cok ozledım kokusu burnumdan gıtmıyo bırde ıstune ılk defa adet oldum sersem gıbıyım sımdılık bu kadar kendınıze ıyı bakın
kızlar suan otobusteyım yarın bıyukgun mahkeme var cıkınca tlf dan baglanıp haber vermeye calısırım olmadı aksam bursaya eve gelınce yazarım sıze benım ıcın dua edın
buarada atayı anneme bıraktım sımdıden cok ozledım kokusu burnumdan gıtmıyo bırde ıstune ılk defa adet oldum sersem gıbıyım sımdılık bu kadar kendınıze ıyı bakın
Bu arada geçmişe baktım ama göremedim...
Hayırdır, ne mahkemesi?
saol canım yaa.. hemen aldırıcam.. inş. bendede işe yarar çok sağol opuyorumnanaktan
Ebrucum umutsuzluğa kapılma ne olur.. en kısa zamanda bulucaksın inş. zor tabi bebekle ev ara taşın.. yorucu bi koşturmaca senin için ama vardır bir hayır canım üzme kendini
ebrucum güzel bi ev bulursun inşallah canım üzülme herşeyde vardır bi hayır
oğluşum uyanık bugün mızmız günü öpüyorum aşkitolar ve üçüncü gün kaka yapmadı hala off
öffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
diyom sana gel ama anlamıyonkiiiiii
canım umutsuzluğa kapılma.hiç ummadığın anda çıkar karşına bakarsın......zor iş bu ev işi....ben çok iyi bilirim
Hakkında hayırlısı Şebnemcim, Hasret'e toplanıp kocanı dövelim mi demiştim, vazgeçtim toplanıp senin kocanı dövelim yada ikisini de dövelim.
Boşanma canım.
meral bittimi hazırlıkların?neler yaptın kı...güzelse bizde gelelim
ben de şimdi aşeriyorum valla kaydirigubbakcemile3.geçen arkadşta yemiştim,arıyorum tel i kapalı..........kızlar bu ara tatlı istiyo canım deli gibi.çikolataları götürüyorum........regl mi olcam aceba...hala olmadım da ben.......
aşk_ı memnuyu ben kacırmammmmmmm.)bu gün misafirmi kabul edilir maral naaptın sen ya..ama gelende fanatikse zarar yok.
ne demek cnm hemen atla gel:)) menüde şehriyeli pilav, mantarlı tavuk sote, zeytinyağlı fasülye, kıymalı börek, çoban salata ve ayran var. tatlı olarak ta profiterol yaptım bebeğim. hazır canın da tatlı istiyo atla gel
hönk. Allah nazarlardan saklasın, 2 çocukla bu kadar yemek yap, misafir karşıla... pu pu pu maşallah.
canım hakkınızda hayırlısı olur inşallahh.kızlar suan otobusteyım yarın bıyukgun mahkeme var cıkınca tlf dan baglanıp haber vermeye calısırım olmadı aksam bursaya eve gelınce yazarım sıze benım ıcın dua edın
ne demek cnm hemen atla gel:)) menüde şehriyeli pilav, mantarlı tavuk sote, zeytinyağlı fasülye, kıymalı börek, çoban salata ve ayran var. tatlı olarak ta profiterol yaptım bebeğim. hazır canın da tatlı istiyo atla gel
ohhhhh süpersinnnn valla
sağolun kızlar, ya walla normalde 7 çeşitten aşağı düşmezdim. tatlımı da illa ki bi sütlü bi şerbetli şeklinde 2 çeşit tutardım ama bebekle anca bu kadar. ya bu saate kadar sürdü işte hazırlık, ne hamaratlığı. Eymen bey bende hamaratlık falan bırakmadı wallakaydirigubbakcemile3
7.30 gibi burda olur misafirim. oğluma cips,çekirdek,kola falan da aldırıyorum şimdi. sinema gibi keyif yapalım azıcık.delikafadulden gerçi arkadaş Bihter delisi, ölmesini hiç istemiyo azıcık yas tutacak ama:jeyyar:
haydin Behlül'den önce Meral kaçaraklinialirimsmile hepinizi öpüyorum kızlarrr
bendeee gelecemmmmmmolumunekankayizsmile